Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ne hossunuz burda hep aman yok sakin mesaj yazma aman pohpohlama tarzı okuyunca bu hoşuma gittiarada lazım adam haklı çünkü
![]()
Teşekkür ederim ya evet burada genelde vur kır tarzı yorumlar oluyor ama her konu bu kadar ciddi tepkileri hak etmiyor bee
buradaki erkek kişisi kadın kişisinden ilgi beklemiş, en az kendisi kadar sabırsız bir eş beklemiş
![]()
Tabi kii:)))Aynen öyle her zaman iki taraflı düşünmek lazimtabi şiddet hakaret konuları hariç ☺
Adamin bosanacagi varmis hazir bahane olmus ona da,bu noktaya getirdigine gore bukadar kolay mi yaniArkadaşlar iyi geceler herkese
Başlıktaki gibi birden ne oldu anlamadım. Olayı anlatayım size kayinvalidem kanser eşim yanına ziyarete gitti kemoterapi zamanı geldi ve hastaneye götürdü ama bazı değerleri düşük olduğu için hastaneye yatırdılar. Bir ara koronadan şüphelendiler testleri negatif çıktı. Bu arada ben annemlerin yanındayım kızımla birlikte. Evimiz de annemlerle aynı şehirde değil ve kayinvalidem de başka bir şehirde yani üç farklı şehirden bahsediyorum. Eşim evimizin olduğu şehre döndü. Ama gelmeden de annesinin yanına uğradı. Ben de ona sürekli hastaneye gidip geldiği için bizim evimizde 14 gün durmasını ve öyle bizi almaya gelmesini söyledim evde kendini karantinaya aldı yani. 29 nisanda geldi az önce bana salı günü sizi almaya geleyim mi bir gün kalıp döneriz desi ben de salı günü 13 gün oluyor dedim. Bu arada ailem aşırı takıntılı korona meselesine babamla konuştuğumuzda perşembe gelsin daha garanti olur falan demişti. Ben bunu eşime diyemedim lafı beni istemiyorsuna getirecek diye. Sonra başladı evlilik bu muymuş? 1 gün için miymiş? Hani hastalıkta sagliktaymis? Konu boşanmaya kadar geldi. Ben de böyle bir şey düşünmediğimi söyledim o da kendini böyle değersiz hissettireveksem bitirecegini söyledi. Bana bir şey söyleyin beynim durdu.
Umarım karışık yazmamisimdir olayın şokuyla.
O zaten sadece önlem için kaldı tabii ki mutlaka belirti göstermeden de atlatan vardirBelirti göstermiyorsa test yapmadan öğrenilmesi mümkün değil diye biliyorum. Hepimizin bağışıklık sistemi bir değil. Hepimiz potansiyel taşıyıcıyız.
Bizim bulunduğumuz şehirde yok. Aslında biz bir ilde oturuyoruz annemler de o ilin ilçesinde.Boşanmaya falan getirmeyin lafı. Eşiniz gelsin ama eve girmesin, babanızı bahane edin, gelsin alsın sizi eve girmeden; ama yollarda çok dikkatli olun. Bu arada merakımdan soruyorum şu an şehirler arası giriş çıkış yasağı var nasıl gelecek? sizin şehirleri kapsamıyor mu?
O da dikkat ediyor ama bizim kadar değil annemler de dikkat ediyor ama biraz abartarak yani ortasını bulmak gerek.Siz gene istiyorsanız yapın cilvenizi ama eşiniz çok anlayışsız ve cahil göründü benim gözüme... Bir gün için ne anlamı var bunu bu kadar uzatmanın. Ayrıca kader diye bişey var ne demek böyle bir salgını nasıl kaderle açıklayabilir? İyi korona kapmadan gelmiş bugüne kadar, gerçekten kalmamışsa tabi. Sinir oluyorum şöyle insanlara ya, parkta dipdibe oturup "yaw gorona morona bunnar boş işler" diyen amcalardan hiçbir farkı yok gözümde. Trip atsa, naz yapsa tamam da baya baya tavır yapıyo, ben sert tepki vermenizde tarafim
Ben de diyorum ki hastalıkta sağlıkta diye illa hasta mi olalım biz önlem alıyoruz diyor olacağı varsa olur diyorIlk baslarda sıkı önlemler aldik hepimiz ama yarin avmler aciliyor. Tedbiri birakmamali ama biraz esneyebilmeliyiz diye dusunuyorum.
Aileniz cok pimpirikliyse esiniz eve cikmaz camdan el sallasirlar inersiniz gidersiniz.
Bunun disinda esinize gicik oldum. Evlilik hastalikta saglikta ama bu bambaska bir sey. Cok yanlis anlamis.
Işte 13 gün beklemiş oluyor ben 1 gunu sorun etmiyorum ama ailem edebilirEşiniz biraz abartmış alttan alın bence. Bu arada haklısınız yüzde 0.000001 ihtimal bile olsa 14 gün beklenmeli
Evet ben 1 günün hesabında değilim ama eşim de 1 gün daha kalayım herkesin içi rahat etsin demiyorKorona konusunda bende Cok hassasim ama esinizde ordan oraya gezip yaniniza gelmiyor sonucta 13 gun beklemis neticede. Annesi de kansermis Cok zor zamanlar geciriyor biraz daha toleransli olmalisiniz bence
Bu kadar kolay değil tabii ki aslında bu bir şeylerin birikimi yani tek.sorun bu değil bu belki.basit bir.sorun eşimle çok tartışıyoruz uzun sürmez ama kırgınlık oluyorAdamin bosanacagi varmis hazir bahane olmus ona da,bu noktaya getirdigine gore bukadar kolay mi yani
Eşim salı geleceğim diyordu ben de 13 gün oldu dedim. Söylediklerinizi söyledim ona. Şimdi de gelmeyeceğim değersiz olduğum yere gelmem diyor. Ben de gelmezse boşanmayı kabul etmiş olacağını söylüyorum o da böyle yaparsan gelmeyeceğim diyor. Eşim aşırı inatçıdır aşkından olse inadından dönmez bilmiyorum şaşkınım
Biraz alınmış tabi hastaysan bize bulaştırma der gibi olmuşArkadaşlar iyi geceler herkese
Başlıktaki gibi birden ne oldu anlamadım. Olayı anlatayım size kayinvalidem kanser eşim yanına ziyarete gitti kemoterapi zamanı geldi ve hastaneye götürdü ama bazı değerleri düşük olduğu için hastaneye yatırdılar. Bir ara koronadan şüphelendiler testleri negatif çıktı. Bu arada ben annemlerin yanındayım kızımla birlikte. Evimiz de annemlerle aynı şehirde değil ve kayinvalidem de başka bir şehirde yani üç farklı şehirden bahsediyorum. Eşim evimizin olduğu şehre döndü. Ama gelmeden de annesinin yanına uğradı. Ben de ona sürekli hastaneye gidip geldiği için bizim evimizde 14 gün durmasını ve öyle bizi almaya gelmesini söyledim evde kendini karantinaya aldı yani. 29 nisanda geldi az önce bana salı günü sizi almaya geleyim mi bir gün kalıp döneriz desi ben de salı günü 13 gün oluyor dedim. Bu arada ailem aşırı takıntılı korona meselesine babamla konuştuğumuzda perşembe gelsin daha garanti olur falan demişti. Ben bunu eşime diyemedim lafı beni istemiyorsuna getirecek diye. Sonra başladı evlilik bu muymuş? 1 gün için miymiş? Hani hastalıkta sagliktaymis? Konu boşanmaya kadar geldi. Ben de böyle bir şey düşünmediğimi söyledim o da kendini böyle değersiz hissettireveksem bitirecegini söyledi. Bana bir şey söyleyin beynim durdu.
Umarım karışık yazmamisimdir olayın şokuyla.
Hayır tehdit etmedim kendisi bana kıymet vermiyorsan burda bitsin dedi boşanma demedi ama.bitsin dedi ben de öyle algıladımCiddi ciddi eşinizi boşanmakla mı tehdit ettiniz böyle bir mesele yüzümden? Ne kadar çabuk boşanmak kelimesine ağzınıza alıyorsunuz. Çok anlamadım kim boşanalım demiş?
Evet o da öyle diyor ben hasta değilim diyor pismisim gibi davrandın diyorBiraz alınmış tabi hastaysan bize bulaştırma der gibi olmuş