Allah'ım...Kemoterapi evlatlar için öyle zor bir süreç ki..Annem kemoterapi alırken ben stresten ölüyordum.Ateşim çıkıyor,ellerim titriyordu.Hatta ilk kemoterapi alcağı zamanlar kusmaya başlamıştım .Zehirlendim sanmıştım ama strestenmiş,doktor bana mide bulantısını engelleyen ilaç vermişti ki normalde o ilacı kemoterapi görenlere verirlermiş.İroniyi görebiliyor musunuz?! Hatta her kemoterapiden bir gün önce hep uyurdum,anneme yorgunum derdim ama yorgunluktan değil stresten vücudumdan güç kesilir,ayağa kalkamazdım..Bir de tüm bunları anneme yansıtmama çabam vardı tabi ki..Annemi hastaneye yatırsalar nolurdum bilemiyorum. Hele pandemi zamanı kemoterapi almayı tahayyül edemiyorum.Allah tüm hastalara ve yakınlarına güç versin inşallah. Eşiniz yine iyiymiş maşallah.Koşturmuş,işleri halletmiş.Allah yardımcısı olsun.
Korona da zor bir süreç evet.Ama benim annem ölümle yüzleşirken bana da 13.gün gelme,14 güne tamamla deseler dalga mı geçiyorsun benle derdim ve ben de boşardım herhalde eşimi.Kimse size kendinizi riske atın,eşiniz hastaneden çıkar çıkmaz kollarına atılın demiyor ama 1 gün kadar ince hesaplara girilecekse ne anladım ben aile olmaktan..Siz kendi ailenizi susturmalı ve 1 güncük için bunu eşinize taşımamalıydınız.Biraz empati,kendinizi onun yerine koyun.