Birden patladım

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar bugun annem aradı bi rüya Görmüş Rüyasında kendi bindallı giymiş çok mıtluymuş falan anlattı işte bende hayır olsun anne dedim sonra durdu durdu ay kızım hamile falan mısın dedi sen misin bunu diyen sanane ne karışıyorsun bilmem ne birden patladım işte annem yok kızım hani olsun artık bide olmazsa uğraşma diye dedim dedi bu arada 1.5 senelik evliyim 6 aydır deniyoruz olmuyo bunu tabi annem bilmiyo istemiyoruz dedim ona ne bilim inanılmaz sinirlendim bağırdım kapattım Allahtan annemle aram iyidir bişey demedi size de bole Şeyler diyen oldu mu ay çok kafama taktım annemin yaptığını

gereksiz olmuş.. ben anneme kıyamam. kötü düşünmez sonuçta ama. ablamda senin gibi. birden parlar.
annende dert etmez ama üzülmüştür. gönlünü al.
ayrıca gerilme bu nedenle ben 1 senedir bekliyorum canım. sorun olmamasına rağmen kalamadım. sakin ol.

Anneniz için söylemiyorum bunu size de oldu mu soran kısmı için söylüyorum çok fazla densiz var bende evlendim 2ay sonra sormaya başladı millet olmuyordu da ilerleyen zamanda olmadığını öğrendik senin gibiydim bende ben anneme değil de başkalarına patlıyordum İnşallah hayirlisiyla verir hayırlı evlatlar inşallah

Ohooo
Daha adını yeni öğrendiğin eşinin dıdısının dıdısı bile sorar
Ben bilmiyordum pek kadın muhabbetlerine katılmadığımdan
Bir soruldu afalladım iki soruldu ne münasebet dedim üçüncü de kalayladım gitti
Meğer nasılsın gibi çocuk yok mu çocuk sorulurmuş öyle ortamlarda
Kime ne ?

Ama anne ile kız arasında konuşulabilir
Sen sinirini ondan çıkarmışsın
Yapma, annen o senin iyiliğini düşünüyor.

Olmamış yaptığın hele ki anneye :(
Bazen insan en yakınına patlayabiliyor, ama mutlaka gönülünü al
sevdiği bişey yap ne bilim içini daha iyi bilirsin annenin. Oda anneanne olmak istiyor ,senin düşündüğünü bilse bunu sormaz bile

ayıp etmişsin annene gerçi anne kız ilişkinizi bilmiyorum arkadaş gibiyiz demişsin ben anneme böyle tepki göstersem ağlardı herhalde

Cok haklisiniz insanlar bazen sorarken konunun nereye gidecegini aslinda icinizdeki yaralari bilemeyebiliyolar.
Ben simdiye kadar kimseye cocuk ne zaman diye sormadim bana soran cok oldu tabi ama kisa net bir bicimde istemiyorum diyorum benim ozel hayatim bir nevi cinsel yasamim kimseyi ilgilendirmez.
6 ayda cok kisa bir sure uzulup stres yapmayin.

Kızlar bugun annem aradı bi rüya Görmüş Rüyasında kendi bindallı giymiş çok mıtluymuş falan anlattı işte bende hayır olsun anne dedim sonra durdu durdu ay kızım hamile falan mısın dedi sen misin bunu diyen sanane ne karışıyorsun bilmem ne birden patladım işte annem yok kızım hani olsun artık bide olmazsa uğraşma diye dedim dedi bu arada 1.5 senelik evliyim 6 aydır deniyoruz olmuyo bunu tabi annem bilmiyo istemiyoruz dedim ona ne bilim inanılmaz sinirlendim bağırdım kapattım Allahtan annemle aram iyidir bişey demedi size de bole Şeyler diyen oldu mu ay çok kafama taktım annemin yaptığını

Bizim de kimse bilmiyor du. Annem bigun komşu nun gelini için çok iyi bir doktor bulmuşlar şimdi hamile numarasını alayımmı dedi bende aynı tepkiyi verdim. Sonra hamile kaldım kv spora gittin ya o sayede hamile kaldın dedi. Diyor lar yani. Ama en iyisi istemiyoruz demek yinede. Akılları sıra olmuyor mu diye ağız yokluyor lar. Tabi kural var eskilerde 2016 hürmetine 1 yıl sonra hamile kalmalısın

Kv sorsa iyi yapmissin hadsiz derdiniz burada. O da anne degil mi, o da torun derdinde.
Ben annenizin yaptigini dogru bulmadim, hadi olsun artik ne siparisle mi geliyor cocuk?
Ama siz de ayip etmissiniz bence.

Bana bikere kv sormuştu düşünmüyo musun diye. Bende sen mi bakıcaksın demiştim. Aklıma o geldi birden. Kadın da iyi niyetli biri yani. Bende sonradan üzülmüştüm. Olan olmuş canım. Gönlünü alırsın.

Kendi yaptığınıza takılın, annenizin söylediklerine değil.

Bir de neden çocuk mevzusu açanlar illa terslenir bilmiyorum.
Bana da her gördüğüm sordu 2 yıl boyunca, kimseyi tersleme gereği duymadım.
Kalp kırmak ne kolay.

Annene cok ayip etmissin, o senin en yakini , sirdasin olmali
Sanirim kv ile anneni karistirdin

Back
X