birden sogudu

mercan147

Guru
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
1.249
808
323
34
Merhaba hanimlar
Bundan yaklasik 1 ay once birisiyle tanistim. Bugune kadar cok guzeldi her sey fakat bugun birdenbire degisti. Cok samimi konusan adam birden buz gibi oldu. Aramizda hic bi problem yok.
Mesaj atiyorum gecistirici cevaplar veriyo napiyosun diyorum cevap veriyo ama sen napiyosun demiyo.
Cok kisa bi sure ama etkilenmistim ondan. Uzuluyorum bu duruma. Napmam gerek kizlar bi akil verin

Genelde boyle soguk konussa anlarim. Ama sanki onceden beri tanisiyomusuz gibi samimi konusuyodu hep. Daha dune kadar bana karsi hislerini anlatiyodu. Noldu birdenbire

Bu adama yapılacak hiç bir şey yok. Siz de kendinizi geri çekin bence daha fazla üzülmemek için

Ama anlamiyorum bi insanin duygulari bi anda degisir mi kac yasinda insanlariz. Gercekten kisa surede cok etkilenmisim kotu hissediyorum
ona sor o zaman. neden böyle davranıyorsun daha önceden çok samimiydin birşey mi oldu diye sor. burda kendini yiyip bitireceğine..

Bence siz aramayin sormayin bakalim o arayacak mi,ilgisizligi devam ederse ayrilmayi teklif et bakalim cevabi ne olacak

Boyle bisey olabilir mi, sinir oluyorum bu tiplere...

Bence sende birak msj atma. O atacak olursa da soguk cvp ver tipki onun yaptigi gibi. Nasil olsa hoslantidan ileri degil duygularin..

Boyle bisey olabilir mi, sinir oluyorum bu tiplere...

Bence sende birak msj atma. O atacak olursa da soguk cvp ver tipki onun yaptigi gibi. Nasil olsa hoslantidan ileri degil duygularin..

Evet mesaj atmiycam. Bugune kadar ben atmasam bile kendisi mutlaka mesaj atardi. Duygularim hoslantidan fazla sanirim bu kadar uzuldugume gore

Hoslantidan fazlaysa durum daha vahim... Ya birda adam evliyse yada sevgilisi varsa ve sizle isin ciddiye gittigini farkedip donduyse.!!

sende soğu boşver gitsin uğraşmana değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…