Başkasıyla gorusuyordur belki.[/QUOTE
Ortak bi tanidigmiz var ama zaten bizi o tanistirdi. Guvenilir birisi aslinda ama bilmiyorum belki baska birinden hoslandi. Eger oyleyse de soylesin ben sormak istemiyorumBirilerinden bir şeyler duymuş olabilir mi? Ortak arkadaşlarınız var mı? Ya da aynı anda başka birleriyle konuşuyor olabilir mi? İlgisi başka birine kaymış olabilir mi? Birdenbire değişmesi çok garip ama en doğrusu sizin sormanız. Sanki tavırların değişti, bir şey mi oldu? diye sorabilirsiniz. Açıkçası hiçbir şey demeden nasıl davranıyorsa öyle davranmanız daha iyi olur peşine düşüyormuş gibi düşünmemesi açısından fakat siz etkilendiğinizi söylüyorsunuz, sorup öğrenmeye çalışabilirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Ustune dusmuyorum arayip sormuyorum ondaki degisime uzuluyorum sadeceniye hala ustune dusuyorsun ki
erkeklerin de bu huyuna gıcıgım ha acıklama yapmadan biranda kafalarında bitirirler sonra kadının peşinden koşmasını keyifle seyrederler
ben olsam asla arayıpsormam
kaderinizse zaten doner gelir rahat olun biraz ya
Merhaba hanimlar
Bundan yaklasik 1 ay once birisiyle tanistim. Bugune kadar cok guzeldi her sey fakat bugun birdenbire degisti. Cok samimi konusan adam birden buz gibi oldu. Aramizda hic bi problem yok.
Mesaj atiyorum gecistirici cevaplar veriyo napiyosun diyorum cevap veriyo ama sen napiyosun demiyo.
Cok kisa bi sure ama etkilenmistim ondan. Uzuluyorum bu duruma. Napmam gerek kizlar bi akil verin
Bence sen bu dedektiflik isini biraz daha genislet geçmiş yazilarimada bak son 3 le karar verme tatlım...Oncelikle konu sahibi ben degilim ki barisayim.
Ben bilincli olarak yazdiginizi dusunuyorum cool gorunme cabasi. Yada gerginsiniz ve o yuzden herkese nefret kusuyosunuz
Nacizane...
TamamBence sen bu dedektiflik isini biraz daha genislet geçmiş yazilarimada bak son 3 le karar verme tatlım...
Konusmaya devam ediyoruz normale dondu gibi hissettim bugun yine ayniYa bi sorun bence ben bile merak ettim ne derdi varmış
Sormak istemiyorum. Bi sorun varsa kendisinin soylemesini bekliyorum.Ya bi sorun bence ben bile merak ettim ne derdi varmış
birşey yazma bakalım napıcakMerhaba hanimlar
Bundan yaklasik 1 ay once birisiyle tanistim. Bugune kadar cok guzeldi her sey fakat bugun birdenbire degisti. Cok samimi konusan adam birden buz gibi oldu. Aramizda hic bi problem yok.
Mesaj atiyorum gecistirici cevaplar veriyo napiyosun diyorum cevap veriyo ama sen napiyosun demiyo.
Cok kisa bi sure ama etkilenmistim ondan. Uzuluyorum bu duruma. Napmam gerek kizlar bi akil verin
birşey yazma bakalım napıcak
ya şöyle yap o yazınca gec cevap ver sende soguk ol bakalım ne yapıcak? baska bırı olsa sana hıc yazmazdı.okur yazmazdı hıc bulusmak ıstıyor mu pekı?Ondan sonra kendisi yazdi normale dondu diye dusundum. Ama sonra tekrar ayni. Bazen kuruntu yapmisim diyorum sonra gercekten sogudugunu hissediyorum. Bitmesini istemiyorum bu kadar kisa bi zamanda biraz fazla baglandim sanirim
Istiyodu. Bu cmt icin anlasmistik. Ama sanki bulusmadan once bitircekmis gibi hissediyorumya şöyle yap o yazınca gec cevap ver sende soguk ol bakalım ne yapıcak? baska bırı olsa sana hıc yazmazdı.okur yazmazdı hıc bulusmak ıstıyor mu pekı?
o zaman sen gerı çek kendınıIstiyodu. Bu cmt icin anlasmistik. Ama sanki bulusmadan once bitircekmis gibi hissediyorum
O atmadan mesaj atmiyorum zateno zaman sen gerı çek kendını
Biterse cok uzulcegimi biliyorum. Biraz sacma ama sanki hayatimda bundan sonra o olcakmis gibi hissetmistim1 ay olmus sadce dusunmeye bile deymez
28 yasindaAy kaç yaşında bu çocuk?
Ergen gibi hareketler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?