birden sogudu

Başkasıyla gorusuyordur belki.[/QUOTE
Ortak bi tanidigmiz var ama zaten bizi o tanistirdi. Guvenilir birisi aslinda ama bilmiyorum belki baska birinden hoslandi. Eger oyleyse de soylesin ben sormak istemiyorum

Ustune dusmuyorum arayip sormuyorum ondaki degisime uzuluyorum sadece

Ben olsam beklemem .

Onu bekle bunu bekle , o niye tripli bu niye soğuk ? dur bakayım altından ne çıkacak ?

Aman şimdi ben ararsam üzerine düşmüş olurum ....

Oyy ömür böyle geçmez .

Hoşlandın mı ? Adamı beğeniyor musun ?

Geçen bir ay iyi miydi ?

24 saat soğuk diye ... hemen bir dur bende yazmayayım falan ... gereksiz .

Hayat kısa . Canını sıkan bir şey yok di mi dersin ? yok der var ver .. artık cevaba göre bugün şunu yapalım diye ortaya bir plan atarsın ( pazar günü oturmayın evde:)) )

Ha yok adam cidden bilerek mesafe koyuyorsa da , eyvallah yolu açık olsun
.

Baskasini bulmustur.

Bence sende oyle yap.

Ne ara ne sor.. oylece bitsin...

Oncelikle konu sahibi ben degilim ki barisayim.
Ben bilincli olarak yazdiginizi dusunuyorum cool gorunme cabasi. Yada gerginsiniz ve o yuzden herkese nefret kusuyosunuz
Nacizane...
Bence sen bu dedektiflik isini biraz daha genislet geçmiş yazilarimada bak son 3 le karar verme tatlım...

Büyük ihtimalle hayatına başka biri girdi 1 yıl içerisinde.

birşey yazma bakalım napıcak

birşey yazma bakalım napıcak

Ondan sonra kendisi yazdi normale dondu diye dusundum. Ama sonra tekrar ayni. Bazen kuruntu yapmisim diyorum sonra gercekten sogudugunu hissediyorum. Bitmesini istemiyorum bu kadar kisa bi zamanda biraz fazla baglandim sanirim

Ondan sonra kendisi yazdi normale dondu diye dusundum. Ama sonra tekrar ayni. Bazen kuruntu yapmisim diyorum sonra gercekten sogudugunu hissediyorum. Bitmesini istemiyorum bu kadar kisa bi zamanda biraz fazla baglandim sanirim
ya şöyle yap o yazınca gec cevap ver sende soguk ol bakalım ne yapıcak? baska bırı olsa sana hıc yazmazdı.okur yazmazdı hıc bulusmak ıstıyor mu pekı?

Ay kaç yaşında bu çocuk?
Ergen gibi hareketler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…