birden sogudu

Bugun size karsi soguk davranislari olmus..
Hemen kestirip atmayin yahu..
Insan her gun ayni ruh halinde olacak degil..
Size anlatamadigi bir durum vardir cani belki bir seye sıkılmistir..
Neden boyle oldugunu sorup ogrenmek varken,geri cekilmekte neymis..
Sanarsin adam gunlerdir bu sekilde size karsi..

Bir sorun ogrenin cevap vermek konusmak istemezse sessiz kalin..

Kendinizi onun yerini koyup dusunun..
Sizinde birgun caniniz sıkkın olabilir konusmak dahi icinizden gelmez ve kimseyede anlatmak istemezsiniz..
Karsi tarafin size" ne oldu? yardimci olabilecegim bir konu var mi? neyin var , paylasmak ister misin " diye sormasini beklersiniz dimi ?
Hic sormadan siz sessiz kaldiniz diye oda sessiz kalsa ..
Ben garipserim..
Arkadasim olsun birlikte oldugum insan bu hareketi yapsa garipserim..
Bu davranislar ilgi deger verdigini gosterir insanin..

Unutamadığı biri vardır.

Başkasını buldu bence. Mesaj atin eger soguk cevap gelirse bi sorun mu var gibisinden bişeyler yazarsaniz bakalım ne diyecek

Bir ay icerisinde bir insani sevemezsin zaten.. hele erkekler kafalarinda bazi seyleri netlestirmedikleri zaman ciddi bir iliskiye adim atmiyorlar.. belkide kaderindeki insan o degildir.. karsina daha iyi birisi cikacaktir..

Birilerinden bir şeyler duymuş olabilir mi? Ortak arkadaşlarınız var mı? Ya da aynı anda başka birleriyle konuşuyor olabilir mi? İlgisi başka birine kaymış olabilir mi? Birdenbire değişmesi çok garip ama en doğrusu sizin sormanız. Sanki tavırların değişti, bir şey mi oldu? diye sorabilirsiniz. Açıkçası hiçbir şey demeden nasıl davranıyorsa öyle davranmanız daha iyi olur peşine düşüyormuş gibi düşünmemesi açısından fakat siz etkilendiğinizi söylüyorsunuz, sorup öğrenmeye çalışabilirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

niye hala ustune dusuyorsun ki
erkeklerin de bu huyuna gıcıgım ha acıklama yapmadan biranda kafalarında bitirirler sonra kadının peşinden koşmasını keyifle seyrederler
ben olsam asla arayıpsormam
kaderinizse zaten doner gelir rahat olun biraz ya

Yahu dalga mi geciyorsunuz? Bu gece 3. Kez rastladim 'ayril' yazmissiniz heryere
Konuları daha dikkatli ve mantıklı okursan neden yazdığımı anlarsın...
Demekko 3. Kez bitmesi gereken konu okumusum...
Konu aciyorsunuz hep olumlu mu yorum istediniz?
Git barış o zaman

Konuları daha dikkatli ve mantıklı okursan neden yazdığımı anlarsın...
Demekko 3. Kez bitmesi gereken konu okumusum...
Konu aciyorsunuz hep olumlu mu yorum istediniz?
Git barış o zaman
Oncelikle konu sahibi ben degilim ki barisayim.
Ben bilincli olarak yazdiginizi dusunuyorum cool gorunme cabasi. Yada gerginsiniz ve o yuzden herkese nefret kusuyosunuz
Nacizane...

başka bir kız bulmuştur, belkide seninle aynı anda başka kızlarla daha konuşuyordu, şimdi biriyle ciddileşti diğerlerini saldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…