• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birer yorum alabilsem :)

modyad

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2013
1.401
968
248
Eki Görüntüle 702937 Eki Görüntüle 702938 merabalar yeni üyeyim ve sırf bu yüzden üye oldum.aslında konuyu gelinlik bölümüne actım ama yorum alamadıgımdan yazıyorum buraya.
1.5 ay sonra düğünüm var. balık model biraz iddialı herkes istemez, ben cok ıstıyordum, aldım. birkaç işlemim daha kaldı haftaya teslim alacagım.
sizlerinde fikirleri çok önemli nasıl göründüğüne veya henuz almadan neler yapılabılecegıne dair.
bir de iki kere giyeceğim nasıl değişiklikler yapabilirim acaba?
inanın fir fikir bir yorum cok ıhtıyacım var..
iyi kötü her türlü eleştirilere acıgım..
mutlu geceler herkese..

Son düzenleme:
Almissin zaten kotu yorum yapmak hos olmaz ki
Zaten yakismis gelinligin
Yanliz bir iki yerini soyliyim
Beline korse giy mutlaka gobegin hatta gobek deligin belli
Hatta dugune kadar gobegin icin bol bOl mekik cek
Ust bacak popo kismi cok sıkmis
Orayi hafif actir
Birde giyebilirsen platform ayakkabi giy
Balikmodel ince uzunlara cok yakisiyor cunku
Sirt dekolten cok hos durmus sakin sacini kapatma
Topuz yaptirabilirsin
Allah mesut etsin simdiden

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim..
evet daha tam bitmedi üzerime tam oturmuyor o resımde.tam sıktıklarında arkadan belli olmuyor. göbek deliğini bende farkettim kötü görünüyor. korse yoktu içimde korse toparlıyor bırazda olsa fazlalıklarımı.. umarım sıkıntı yasamam ve umarım tasıyabılırım.sagolun:)

sadece fikir verme amaçli yaziyorum yani sonuçta sen begendiysen tamamdir
sirt dekoltesi pek hoşuma gitmedi, çok sade olmuş, orayi biraz öne çikarabilirsin mesela, ben olsaydim arkasina iki üç zincir geçirtirdim, yani kolye gibi oluyorya sadece sirt kismina, gümüş parlak renkli, görür görmez bu aklima geldi

Bir tek göbek gözüme çarptı.

Bu arada omuzların güzelmiş :1: Sırt dekoltesi gitmiş zaten.

çok teşekkür ederim..
evet daha tam bitmedi üzerime tam oturmuyor o resımde.tam sıktıklarında arkadan belli olmuyor. göbek deliğini bende farkettim kötü görünüyor. korse yoktu içimde korse toparlıyor bırazda olsa fazlalıklarımı.. umarım sıkıntı yasamam ve umarım tasıyabılırım.sagolun:)

Rica ederim cnm
Gobegini soylemezdim ama senin iyiligin icin dedim
İc camasircilarda muthis korseler oluyor bedenin small sa xs al daha iyi olur
Ne gobek kalir ne de deligi
Hepsini kapatir

:) öncelikle çok hoş bir model... Korse olayını falan söylemiyorum halledersin zaten...bu tip modeller vücudu direk sardığından herhangi bir pürüz olması durumunda kötü bir izlenim bırakır :34:

sade bir model seçmişsiniz, ben gelinliğimde kollarda tül,dantel ekletmiştim... sizde böyle bir çözüm düşünebilirsiniz... askıları dantellimi tam ayırt edemedim ama onlarla dantelliyse uyumda sağlar...:51:

----------------------------------------------------------------------

Son düzenleme:
sadece fikir verme amaçli yaziyorum yani sonuçta sen begendiysen tamamdir
sirt dekoltesi pek hoşuma gitmedi, çok sade olmuş, orayi biraz öne çikarabilirsin mesela, ben olsaydim arkasina iki üç zincir geçirtirdim, yani kolye gibi oluyorya sadece sirt kismina, gümüş parlak renkli, görür görmez bu aklima geldi

evet o da güzel olurdu ama dantel oldugundan tek bir boncuk bile koysam abartı olacak gıbı gelıyor .. hem dantel hem tas bilemedım ama sırt dekoltesı ıcın harıka bır oneri.

:) öncelikle çok hoş bir model... Korse olayını falan söylemiyorum halledersin zaten...bu tip modeller vücudu direk sardığından herhangi bir pürüz olması durumunda kötü bir izlenim bırakır :34:

sade bir model seçmişsiniz, ben gelinliğimde kollarda tül,dantel ekletmiştim... sizde böyle bir çözüm düşünebilirsiniz... askıları dantellimi tam ayırt edemedim ama onlarla dantelliyse uyumda sağlar...:51:

evet dantel askılar..çok sagolun:)

Son düzenleme:
Olumlu, olumsuz yorum istediğin için yazıyorum
Ben beğenmedim. İlk baktığımda vücudu göz önünde olan gelinlikler beni açmıyor açıkcası göbek kısmı kötü duruyor. En rahat olman gereken günde neden korselerle kendini boğasın ki?
Benim yorumum bu. Gelin dediğinde prensesler gibi olmalı. Ayrıca modeli de çok sıradan geldi bana
Sen beğendiysen sorun yok ben yorumumu yaptım :) hayırlı olsun bu arada :31:

Olumlu, olumsuz yorum istediğin için yazıyorum
Ben beğenmedim. İlk baktığımda vücudu göz önünde olan gelinlikler beni açmıyor açıkcası göbek kısmı kötü duruyor. En rahat olman gereken günde neden korselerle kendini boğasın ki?
Benim yorumum bu. Gelin dediğinde prensesler gibi olmalı. Ayrıca modeli de çok sıradan geldi bana
Sen beğendiysen sorun yok ben yorumumu yaptım :) hayırlı olsun bu arada :31:

öbür prenses model de ıcımde kalmadı degıl bu bır gercek ama bu daha agır bastı..:S

Ben balık model gelinlikleri severim ama çok fit vücut istiyorlar. Göbek konusuna katılıyorum bir de sırt dekoltesi sanki fermuar açık kalmış gibi bir izlenim yaratmış acaba tam bitmediğinden mi öyle? Orada bir şeyler eksik belki inci gibi beyaz taş dizdirebilirsin o dekoltenin kenarlarına.
güle güle giy mutluluklar :)

benim gelinliğime çok benziyor.çok beğendim.ne dantel ne taş ne boncuk hiçbir şey lazım değil bence.o gece göz önünde olması gereken sizsiniz, kıyafetiniz değil.güle güle oynayın :)

Ben yakıştırdım sana.
Sırt da hoşuma gitti askıların omuz yanında duruşu da..
Diğer arkadaşların göbek deliği belli oluyor demiş katılıyorum.
En ağır basan modeli seçmekle iyi yapmışsın bence.
Gelinlik başkalarının zevkini değil gelinin zevkini yansıtmalıdır bence.
Zaten dünyanın en güzel gelinliği de kime göre neye göre güzel?
Her modeli beğenenler ve beğenmeyenler olacaktır..
Sen yıllar sonra başka gelinliklere baktığında özenme,pişman olma.
iyiki ben o gelinliği seçtim diyebil yeter..

$Ýþleme-yapýlmýþ-gelinlik.webp

Bu modelle tüm bir korse kullanmalısın çünkü sadece göbek değil göğüs altından yani mideyide kapatan bir şeye ihtiyacın var, gelinlikçin bu konuda yardım edebilir özel dikim korseler var

Madem bu modeli beğendin, taş falan da istemiyorsun üzerine iplikten bir işleme yaptırabilirsin, hem modeli hareketlendirir hem de vücut görüntünü inceltir. İşleme görüntüyü tamamen değiştiriyor, eklediğim resimdeki gibi abartmadan işleme kısmı sadece iplikten yapılabilir

Hayırlı uğurlu olsun şimdiden, mutluluklar dilerim

Gobegınız barız bellı bacak kısmınız cok kasmıs orantısında bı bozukluk var gıbı onun dısında hos bı model

Back
X