Şimdi ben kimseye boşa moral vermeyi sevmem.yetiskin insanların çocuk gibi avutulmaya çalışılmasına da karşıyım.evet 1 sene denediyseniz hamile kalmakta sıkıntı yaşıyorsunuz demektir.kalacak olan 3,5 ayı geçirmiyor çünkü.hatta korunurken, dışarı boşalırken falan olanlar var.o yüzden söylüyorum doktorda bir sorun çıkmaması hiçbir şey ifade etmiyor.evet hamile kalmakta ömür boyu sorun yaşayacak bir insansınız.yetiskin biri olarak bunun üstesinden gelmeniz gerekiyor.boşuna yetişkin olmuyoruz.nereden biliyorsun diyeceksin.ben evli değilim ama( linçleyen de linçlesin ben doğruları konusurum arkadaş) ilk hamile kalmam 1 sene sürdü.ikinci defa kalmam 2.5 sene.3.ye kalamadım hiç.10 seneyi aşkın da cinsel hayatımız var.yani biz böyle kadınlarız.ileri de ek yöntemlere başvurma ihtimaliniz yüksek.ama çocuk avutur gibi de daha gençsin dur bakalım kime ne falan demenin alemi yok.genç olmak hamile kalma kapasiteni etkilemiyor ki.şimdi olmayan ileri yaşlarda da olmayacak.bir anda aşırı doğurgan bir kadına dönüşecek halin yok.bedenimizi biz seçmiyoruz ki eksiklik hissedip, gıcık olmanın alemi yok.kimisi de bizim gibi oluyor işte.yapacak birsey yok.boşuna doktor doktor gezip durma hayatına bak.kismet çünkü.olur da hadi bu aylarda çocuk yapayım dediğinde olmaz.elindeki hamileliği iyi değerlendirip kesin doğurman gerekir.eltin gibi 5,6 tane çocuğun olmayacak belli ama 1, 2 tane olabilir.Bende öyle düşünüyorum ama eşim çok rahat acelesi yok ya illaki birgun olacak diyor hatta yüzüm gülsün diye sen varsın ya işte benim bebeğim sensin diyor :) sırf beni rahatlatmak için yapıyor biliyorum bilmiyorum ben toplum baskısından da bıktım elimi kime atsam hamile daha geçenlerde 5 çocuk annesi 38 yaşındaki yengemin altıncıya hamile olduğunu öğrendim:)böyle bi çok örnek ben mi çok takıyorum da karşıma da böyle şeyler çıkıyor anlamadım
Son düzenleme: