Birgün bende anneliği tadacakmıyım ?

Konu sahibi,belkide sorun sadece psikolojik.Cevre baskısının üzerinizde yarattığı stres ile hormonlarınız baskılaniyor da olabilir.Bu konuyu artık konuşmak istemiyorum akışına bıraktım da diyebilirsiniz.Bir arkadaşım insan içine bile çıkmak istemiyordu yok mu bişey sorusuna maruz kalmamak için.

Yaşınız çok genç. Endişelenmek için henüz çok erken. İçinizi ferah tutun, stres gebeliğin önündeki en büyük engellerden biri maalesef. Çok endişeleniyorsanız eşiniz de sperm testi yaptırsın. Takvim tutun, yumurtlama dönemlerinizde birliktelik yaşayın. Yaşam tarzınıza, yeme içmenize dikkat edin. Eşiniz bilhassa. Sağlıkla gelecektir, zamanını bekliyordur. En kısa zamanda güzel haberler almanızı dilerim.

5 aylıkken çocuk yapmak isteyebilir ama doktor 1 yıl olmadan 24 yaşındaki kadında hastalık araştırmaz. Beni ne zaman istediği ilgilendirmez.
konu komşunun önerdiği doktora gitmek, millete anlatmak bu tarz durumlarda sadece stres yaratıyor maalesef. Muhtemelen yaşamadınız

Gebeliği etkileywn faktörlerin başında stres gelir tıbbı hiçbir sorun yoksa şayet… lütfen sakin olmayı dene daha erkenmiş hem 1yıldır evliymişsin çok güzel bi yazı okumuştum bebek siz istediğinizde değil eksik kaldığınızda gelir diye bence vaktini bekle üzülmeden ama bi bakcan sürpriz bi çift çizgi

Konu sahibi çalışmayı düşünmez misiniz mesela? Hobi olarak?
Hayır o çalışmayacak. O 24 yaşında çocuk yapmak için dert sahibi olacak çünkü kendini ancak böyle var edebilecek. Sonra ya eşi onun ya da o eşinin Instagramlarinda filan dolaşacak çocuk olduktan sonra veya gebeyken. Aylar sonra yine burada "kızlar çok kötüyüm kocam başkalarıyla konuşuyor ne yapmalıyım çok seviyorum çocuk için ayrılmamak istiyorum" diye konular açacak daha ablası.

Valla güzel dille tatlı dille doğru yola sevk edilen kimseyi görmedim daha. Olabildiğince sorduguna soracağına pişman edip zorbalamak lazım anca yani. Tatlı dille anlatana teşekkür edip yine kendi bildiklerini yaparlar.

Gençliğine yazık.. keşke neler yapabileceğini gösterebilsek bütün kadınlara..

Gençliğine yazık.. keşke neler yapabileceğini gösterebilsek bütün kadınlara..
Valla bir yere kadar anlatmaya çalışıyorum sonra da olan biteni izliyorum. Eskiden üzülüyordum şimdi pek de uzulmuyorum kadınlara açıkçası. Bazıları da gerçekten başka şansları varken olmadık yolları seçiyorlar. Napalim

Öyle bir anlatmışsınız ki uzun yıllardır olmuyor zannettim.

Daha 1 yıl bile olmamış biraz sakin olun
1 yıl dolunca siz rahim filmi eşinizde sperm testi yaptırır ona göre gereken tedaviyi olursunuz.

Kayınvalide ve diğer insanların dediğine de takılmayın hiç üzülmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…