- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.204
- 423
- 42
- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
buarada sen konyada yasıyorsun sanırım ? konya yobazdır canım helekı ılcesı koyu ıse. esım konyalı benım ben de aksaraylıyım ama buyuk sehırlerde yetıstım ve ıc anadolu yapısını cok ıyı bılırım.
evet canım konyanın bi ilçesindeyim...o polis bozuntusu da köyünden di((
mezuniyet yüzüğü de olsa tam kro((
canım konyalılar cok yobaz ya ben bılırım en ıyı. ıc anadolu genel olarak oyle aslında. hele kı koyler ılceler of of. esım konyalı benım ben de aksaray ama ben aksarayda buyumedım sanslıyım :)))))) ozelden msj atabılsem sana numaramı bıle verecem ınan. sneı koruma ıcgudusu olustu ben de bılmıyorum valla. bu sıtede yenıyım hatta uzunca zaman bırsye yazmıyordum bıle bır haftdır senı takıp edecem dıye ıslerımı yapmıyorum valla :) suanda dahıl ısteyım yanı dusun
canım konyalılar cok yobaz ya ben bılırım en ıyı. ıc anadolu genel olarak oyle aslında. hele kı koyler ılceler of of. esım konyalı benım ben de aksaray ama ben aksarayda buyumedım sanslıyım :)))))) ozelden msj atabılsem sana numaramı bıle verecem ınan. sneı koruma ıcgudusu olustu ben de bılmıyorum valla. bu sıtede yenıyım hatta uzunca zaman bırsye yazmıyordum bıle bır haftdır senı takıp edecem dıye ıslerımı yapmıyorum valla :) suanda dahıl ısteyım yanı dusun
canım ben aslen adanalıyım...nedne mesaj atamıyorsun özelden?
aslında ben de seninle konuşmak isterdim...
canım mesaj adedi 100 olması gerekiyor,sen çoktan doldurmuşsunya dıyorum ıste bukadar tesaduf olur dıye. ben adanada buyudum 12 yıl yasadım cok severım ben adanayı, adananın ınsanını. benım ıcın cok ozeldır adana. senı sevmem oyuzden. ozelden msj atmak ıcın toplam yazdıgın msjın bır adette olması gerekıyor sanırım ve ben onu henuz doldurmadım sanırım. sen denedın mı ozelden ? dur deneyım ben tekrar
canım mesaj adedi 100 olması gerekiyor,sen çoktan doldurmuşsun
Dönse ve evlenseniz bile
Sen mağdur o koruyucu melekmiş gibi olucak
Sen boşanmış olduğun halde kabul ettim gibi saçma bir moda giricek
Söz hakkını bitiricek
Sen hep kendini suçlu ve hata yapmış gibi affedilen taraf olarak hissedicksin.
Bu psikolojiyi neden yaşayasın ki ???
Kabul edemem ciddi düşünemem de ne demek
Herkes konuşmadan önce düşünecek
Ne yapmışsınki sen
Bu kadar ağır ithamları ne diye kaldıracaksın
Kendisi altın kaplama hint kumaşı ya da pırlanta mı
Senin sinirlenip rest çekmen gerekirken birde suçlu gibi geri dönsün mü istiyosun
Şimdiden eziklik eksiklik duygusunu hissettirmiş ve inandırmış sana çok yazık
Yol yakınken gönder gitsin üzülme bile...
dönse ve evlenseniz bile
sen mağdur o koruyucu melekmiş gibi olucak
sen boşanmış olduğun halde kabul ettim gibi saçma bir moda giricek
söz hakkını bitiricek
sen hep kendini suçlu ve hata yapmış gibi affedilen taraf olarak hissedicksin.
Bu psikolojiyi neden yaşayasın ki ???
Kabul edemem ciddi düşünemem de ne demek
herkes konuşmadan önce düşünecek
ne yapmışsınki sen
bu kadar ağır ithamları ne diye kaldıracaksın
kendisi altın kaplama hint kumaşı ya da pırlanta mı
senin sinirlenip rest çekmen gerekirken birde suçlu gibi geri dönsün mü istiyosun
şimdiden eziklik eksiklik duygusunu hissettirmiş ve inandırmış sana çok yazık
yol yakınken gönder gitsin üzülme bile...
Bir daha ararsa da görüşmeyin o kişiyle. Önceden evlenmiş olduğunuz için sizi istemeyen zihniyette biri sizi boşanmış, gönül eğlendirilecek biri olarak görüp o yüzden görüşmek isteyebilir. Bazı insanlarda hala bu düşünce var. Tabi bu düşüncede olmayabilir de. Eğer pişman olur ailesiyle sizinle görüşmeye gelirse görüşün. Aksi halde size ümit verip hayallerinizle oynayabilir. Dikkatli olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?