birgün bu forumda yazacağım hiç aklıma gelmezdi:((((

agzına saglık arkadasım

Bu ne kadar çirkin bir düşünce tarzı, bunu bir kadının düşündüğüne inanamıyorum ya.... Siz ne demek istiyorsunuz kadınlar mal mı, evlenip boşanmış kadınlar için neler söylüyorsunuz bu nasıl bir zihniyet.. Kimse boşanmak için evlenmez.. Siz hani gerçekten bahsediyorsunuz, beyinleri örümcek tutmuş zihniyetten mi? Tabi bu anlayışa göre boşanmış kadınları da fişleyelim, boşanmış
biriyle beraber olmayan kişi kendine yediremez derken, kendisini karşıdaki insandan hani özelliğiyle üstün kılıyor..

arkadaşım konunu dağıtmak istemem, ama lütfen bu kadar kendini hırpalama.. Birazda bardağın dolu tarafından bak.. Sen birçok kişinin olmak için istediği bir meslek sahibisin, güzel bir işin ve ekonomik özgürlüğün var.. Tamam şuana kadar hayatın çok güzel geçmemiş, bunun olumsuzluğu var üstünde ama sen kendi kendine yetecek şartlara sahipsin.. Biraz kafanı toparla, utanılacak bir şey değil gerekirse pskolojik destek al.. Fakat artık acıma kendine, sen değerlisin, bunu da anca sen anlatırsın dik durarak..

arkadasım hayallerımız var ya da takıntılarımız var. evet cogu kısı boyle hayal eder. bız bıle bır erkegı baska bır kadınla gelınlıklı bır resım cercevede gormek ıstemeyız belkı cogumuz. evet bunlar gercekler. ben sana dıyorum kı yaptıgın sey gunah degıl bosanan ınsanlar bır daha mutlu olamaz dıye bır kaıde hıc yok hele kı bır bekar ıle evlenemez dıye asla yok. bınlerce kez soyledık ornekler verdık.ınsanların hayallerı şöyle ınsanların ısteklerı boyle dıye dusunerek kendını genelevden cıkmıs bır kadın gıbı hıssedeceksın yakında ben sana dıyeyım yapma bunu kendıne lutfen. yıne gelın olacaksın ınadına dugun yap ınadına gıy gelınlıgını. hatta var ya ılkınde telas acemılık olmadan en ıyı seylerı en guzel planları yapacaksın bu kez. kahretme kendını lutfen. esım cocugu olsun ıstemezmıydı dıye dıye kendımı hasta ettım yanına yatamaz oldum psıkolojım bozuldu yapma bak kendıne. baska erkeklerın hayalı aılelerın hayalı esımın hayalı dersek mahvolur gıderız

arkadasım agzına saglık ya. bır kadın baska bır kadına boyle derse erkeklerı ne yapacagız bız nasıl basedecegız. hem de dedıgın gıbı ya kendı sagolsun cok namuslu ya arkadas ımza atmadı ya kaynanası onu namuslu bılır dul saymaz oysakı oglu dahıl kımbılır kımlerın karısı oldu oturmus burda ahkam kesıyor bır de utanmadan. aylardır bu sıtedeyım kımseye kotu soz soylemedım ama bu bayan sınır ettı benı. konu sahıbı arkadasım bızler yanındayız abuk sabuk ınsanların yorumlarını takma lutfen. ıstersen ozelden bızlere msj at msn tlf bıle destek verırız ınan bunu yurekten dılıyorum saatlerce konusuruz bıle ıstersen yanlız degılsın hele kı utanılacak bır kadın degılsın. ayaga kalk ve her bo... yıyen şu namuslu kız bozuntularına ınat gurur duy kendınle anlı sanlı gelın oldun ama esınle mutlu olamadın onu aldatmak kandırmak yerıne bosanmayı tercıh ettın sımdı de ısınde gucunde bır ınsansın yıne namusunla evlenmek ıstegındesın kendınle gurur duy kardesım

ınan gulumsedım yemın ederım. bu forumda duzenlı takıp ettıgım tek konu belkı de sensın. bu msjına cok sevındım hep boyle devam et hayatına ve kendıne tutun sımsıkı.

Burada arkadaşlar sana çok güzel yorumlarda bulunmuşlar, bir tane kendini bilmezi kaile alıp niye kendini yok yere üzüyorsun..

Birde kızıyorum sana.. 2.el lafını niye sürekli kullanıp duruyorsun..

2.el; alıp satılan, değiş tokuş yapılan şeyler için kullanılır..Bu kelimeyi söyleyip durma lütfen, sen bir insan, bireysin senin bir aklın, duygun ve düşüncen var, kimsenin boyunduruğu altında değilsin..

canım ya allaşkına kendine gel artık.....bu hayatta huzurlu olmak istiyorsan sana değer vermeyenlerle iletişimi keseceksin.....kendinin farkında ol kimseye muhtaç değilsin.....çöpsüz üzümsün.....yaşım yetmiyor ama oğlum olsa ben alırdım....öğretmen para kazanıyor eviyle ilgilenecek vakti var ve aile kurmak istiyor....sen oralarda çok yalnız kaldın galiba.....issanlar ne derse desin kıskançlığından onlar senin yerinde olmak isterlerdi.....erkeklere çok prim verme canı isterse....benim eşimde zamanında hiç evlenmemiş kız ararmış ama şimdi ikinciye boşanacak haberi yok ....insanlar çok büyük konuşuyorda kendi başlarına ne gelecek belli değil....benim sana nacizane tavsiyem şu aralar evlenme işini kafandan bir çıkar....psikiatrik tedavini tamamlamadan da kimseyle görüşme ....yine yanlış karar vermenden korkuyorum

Malasef büyük söylediğimiz sözleri zamanla yutuyoruz.O yüzden güçlü ol kendi hayatımı sana örnek gösterdim bak ben 1 bucuk yıldır nişanlımla ayrıyım yurtdışında çalışıyor ve hikayemide yazdım sana.Söz nişan derken şimdi evleneceğim ve ayrı ülkelerde olmama rağmen en ufak sorun yaşamadık.Hayat bu belki bu da talihsizlik olabilirdi benim için.Ama ben kendime ve beni yaradana güveniyorum.

o adamla yine konuşmuyosun değil mi ? ya okullar da kapandı, topla pılını pırtını bohçanı çıkınını çık şöyle güzel bi tatile tek başına ohhhh ne karışan var ne görüşen, ne kaynana derdi var ne koca git keyfine bak kız

bugun nasılsın ? emınım herkes merak edıyor

öncelikle ALLAH razı olsun canım sorduğun sorduğun için..
sonrası ise iyiyiim evet kendimi eskisinden çok daha güçlü ve mutlu hissediyorum..
sanki yaşadığım her acıo aldığım her darbe beni daha da güçlendiriyor..kendimi daha mutlu daha güvenli hissediyorum...bilmiyorum bunda i,laçların etkisi var m ı?
beni boşanmış olduğum için istemeyen adamı da unuttum gibi bişey belki normal şartlarda o istese bile ben onu istemicektim...çünkü çok da hoşlanmamıştım açıkçası birgün msn de konuşurken bana hayatını anlatırken ağlamışitı karşımda aciz erkek istemiyoru ki ben...
daha güvenli daha sağlam basan bir erkek istiyorum..sanırım o da böyle değildi.hem 26 yaşındaki erkek tam olarak olgun sayılmaz bence..ben öyle düşünüyorum ne bilim..
boşanmış olduğuma gelince....ben çok güçlü bir bayanım...çünkü ailevi durumlar maddi imkansızlıklar içinde bu seviyeye kadar gelmiş bir insnaım ben.kaç kişi bunu başarabilirdi ki?
boşandığüım için hiç pişman değilim ben sadece o insanla evlendiğim için pişmanı...onun aşağılamalartına hakaretlerine dayağına katlanamazdım hiç kusura bakmasın...pişman olduğum bişey daha var.boşanırken tazminat istememiştim..hata yapmışım...istemem lazımmış...
biliyor musunuz ben boşanırken onların bana taktığı 5 milyarlık altın vardı üzerimde o altınları istemişti ben de vermemiştim...o zman vermeyi de düşünmüştüm ama etrafımdakiler verme o senin hakkın demişti...ben bu kadar saf iyi niyletliyim işte..hatat salak bile diyebilirsiniz.o zman hocalara sormuştum haram olur mu diye onlar da o senin hakkın demişti...zaten takılan diğer altınları da aanesine vermişti..
vel hasıl kelam durum bu...gururluyum onurluyum...dimdik ayaktayım.boşandıysam boşandım...namusum cebimde..o beni istemeyen adam var ya aslında o bana layık değil...o gitsin dengini bulsun...hem büyüsün de evlensin o...

yok canım konuşmuyorum...o benim gibi bir insnaı haketmiyor çünkü..dinlemeden etmeden yargıladı...kestirip attı...çok dar görüşlü bir insnamış..belki de ve aslında eminim ki yüce rabbim beni korudu ve benim için çok daha büyük güzellikler hazırlıyor inşallah...
inşallah bir gün burda çok mutluyum diye bir başlık açarım güzel kardeşlerim.

çok sevindim iyi olmana. ilaçlarında etkisi vardır tabi, o yüzden iyi hissediyorum diye kendi kendine bırakma sakın olurmu, öyle bi anda bırakılınca eskisinden beter eder ruh halini.

kesinlikle zorlama seni boşanmış diye istemiyor ama yanaşmak istiyorsa sen yanaşma kesinlikle olmaz bu iş sonra ileride başına kalkar saygısız hareketlerde bulunur vs vs. erkek milletine güven olmaz.üzülmeye de değmez bi erkek için sen daha değerlisin

Allah senden de razı olsun. evet ılacların da etkısı olabılır. sebebı ne olursa olsun ıyı olduguna sevınıp bu sekılde devam et. bızler de elımızden geldıkce destek verecegız sana. acılar ınsanı hırcın sınırlı kırılgan yapar ama guclu de yapar bu bır gercek. ve sen guclu bırı olunca da halıyle mını mını mıymıntı bır adam ıstemıyorsun guclu olsun benı de gucuyle etkılesın dıyorsun bak ne guzel farketmıssın bunu. canım bır de yanlıs anlasılmasın da askerlerın polıslerın ne karakterıne ne cıddıyetıne pek guvenmem unıforma meslek sayesınde 20 yasında hatunlar ıle hasır nesır olabılıyorlar bu da onları kıbırlı, capkın egoıst yapabılıyor turlu turlu garıp olaylar emırler amırler derken de garıp bır psıkolojılerı olabılıyor ve hepsı ogretmen meraklısı ayaklı ıkı mılyar dıyorlar ogretmenler ıcın. oyuzden en guzelı bıtmesıydı zaten. bır erkek tam olarak 30lu yaslarda secılmelı bu yaslarda erkekler ıle evlenılmelı kesınlıkle. bu msjnda cok guclu pozıtıf bırını gordum boyle devam et. altına gelınce evet o senın hakkındı. tazmınat desen hakkındı. ama o an oyle karar vermıssın kırgın bezgın bır haldeydın kendıne salak deme. gecmıse kararlarına pısman olma. mutlu olmak ıcın evlendın pısman olma. o an onu sectın sevdın. kendıne salak falan deme ne anlasmıstık senınle daıma kendını en zekı en guzel en basarılı goreceksın yoksa ınan ıster evlı ol ıster bosan hıc farketmıyor ıslerın ıcınden cıkamıyoruz.

sağol canım..
ya şimdi de şöyle düşünüyrum diyelim ki baştan beni kabul edenle evlendim hadi ilerde bir kavga esnasında ben zatn seni dul almıştım diye yüzüme vurursa?((((
o zman biterim.bakmam bir daha onun yüzüne...
ama haklısın asker polis.....hayır gelmez gibi geliyor bana onlardan çünkü kuzenlerimde d evar asker pois onlardan biliyorum....
zaten o polis de ben öğretmenim diye istemişti beni ((((((

böyleleriyle konusmaya bile degmez yahu..

tebrik ederim cok güzel seyler yazmissin...

hep böyle ol, kendine güven..

umarim mutlulugu en kisa zamanda sende yakalarsin...

bak evet en belırgın sebep aılesı ıcın de onun ıcın de bır kız varmıs bekar ogretmen bır bakın su kıza ıstersenız seklınde baslamıstır bu ıs. ah bu mıllet yok mu ? para, meslek pesınde kosuyor artık erkekler de aılelerı de! evet ogretmenlerın mesaı saatlerı daha elverıslı dıger memurlara gore ama cogu ınsan bunu takıntı yaptı cok kızıyorum buna.yuzune vurma olayına gelınce bak buna odaklanma. olmayacak boyle bırsey oyle bır adam bulacaksın kı ayagın egrı gozun kor bıle demeyecek. ınan kendıne sansına ve yıne yavas yavas kayma bakayım oyle kotu duygulara. muneccımlık yapma gununu yasa hayatını yasa.

ya arkadaşım bak gene söylüyorum söylüyoruz, dul olman - bu kelimeyide sevmiyorum ama- bi ayıp değil. şimdi de ilerde evlenirsen adamın diyebileceklerinimi düşünüyosun, boşver bunları. sana bu cümleyi kurmucak bi adamla evlen ztn. he ama olmadımı diyelim ki söyledi, o zmn bu onun ayıbıdır gene, bu cümlesi için bırak o utansın. evlenip boşanmış olmakda sonrasında tekrar evlenmek istemekde ayıp bişey değil. yüze vurulacak bişey hiç değil, önce bunu kabul et kalbinde aklında.

Ben size bir şey sormak istiyorum...
Kendinize dışarıdan bir bakın ve cevaplayın...
Boşanmış olmak sizin için ne demek...
Biri size boşanmış olduğunu söylese hakkında ne düşünürsünüz?
Boşanmış olmayı üstünüze yapışmış bir leke olarak görüyorsunuz siz...
Adam da size sizi gösteriyor hepsi bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…