- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.204
- 423
- 42
- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
ya islam dini nerede boşanmış kadına 2. el demiş tövbe tövbe ya kim söylüyor sana bunu ? sen sana o yakıştırmaları yapanların gerçek müslüman olduklarını nereden çıkardın ?
ya arkadaşım sen herkesin her söylediğini kafaya takarsan bitmişsin demektir. yok az kullanılmış demişler de bilmemne yüzleşsene sana o lafı söyleyen i.nelerle. yedirsene o lafları birer birer
bir sürü arkadaş yol ver gitsin demişte kendinizi bence kandırmayın..biraz empati lütfen kendinizierkeğin yerine koyun hiç kız arkadaşınız olmamış hep hayalinizdeki kadını beklemişsiniz onu telli duvaklı almayı hayal etmişsiniz sonra gidipte evlenip boşanmış birisi ile beraber olmayı kendinize yedirirmisiniz acaba?
Yada kendinizi o çocuğun annesi olarak düşünün dul bir gelin adayı hakkında ne düşünürsünüz çocuğunuz için?
lafa gelince yazmak kolay nede elinizin altında klavye var tıkıtıtıktıkı ne güzel yazılıyor oh :) ama gerçekte o kadar basit değil..
ALLAH senden razı olsun yazdıkalrını sonuna kadar okudum...ağlama krizleri geçiriyorum.çok kötüyüm inan.bak burdan birkaç yorum öncesinde biri daha demiş...telli duvaklı almak varken neden boşanmış alsın demiş.annesinin yerine koy oğluna boşanmış alır mıydı demiş((((işte işin özeti bu.
ya şimdi sana bişey derdim ama banlanırım die tutuyorum kendimi, daha önceki konularına baktım da, yok erkek arkadaşımla birlikte olduk yok içime boşaldı yok hamilemiyim acaba, yani kendin her b.ku yiosun ama burda şerefi ile telli duvaklı EVLENMİŞ ama anlaşamamış boşanmış NAMUSLU bi kadın hakkında neler diyosun. yok adam haklıymış onun gibi boşanmışı istememekle, yok adamın anası ne düşünürmüş dul gelin hakkında. ya sabah sabah sinir oldum. bi kadın bile böyle düşünürse biz niye o adamı suçluyoruz ki zaten.. bak şimdi, evlilik şans işidir, bu hanımda senin gibi bekarken her haltı yemek yerine evlenmiş namusuyla ama dedim ya evlilik şans işidir, adam iyi de çıkabilir kötü de. netice de boşanmış. yanlış yada namussuzca bişey yapmamış. şimdi kim onu boşanmış olmasından dolayı yerebilirki. acaba sen o erkek arkadaşından ayrılsan, ilerde karşına çıkan adam ve anası senin gibi biri hakkında ne düşünecekler acaba? o adam senin gibi evlenmeden her haltı yemiş birini almayı kendine yedirebilir mi? ya da şöyle mi olur acaba. sen saklarsın yediğin haltları, onlarda ee daha önce hiç evlenmemiş gül gibi namuslu! kız. tam bizim ailemize layık diye sevinedebilirler. ne de olsa namus işi sadece evlenip boşanmaya bakıyo ya!
ayrıca burda hiç kimse 2. 3. eş olmakdan bahsetmedi. önce bi okumayı, okuduğunu anlamayı öğren sonra bişeylere yorum yapmaya gelsin sıra.
yok artık ezik felan hissetmiyorum artık tam tersi eskisinden daha güçlü hissediyorum..
hem bana ezik diyenler 2.el felan diyenler var ya ben onlardan bin kat üstünüm tabi bunu yüzüme diyemezler arkamdan konuşurlar şerefsizler.
vallahi kurban olurum ben islam dinine.islam dini senin de dediğin gibi boşanmış bir bayanın yeri yaşlı bir adam ya da 5 çocuklu biri değilir.islam boşanmış kadına da en mükemmel biçimde değer veriyor.boşanmış bayana değer vermeyen müslüman geçinen gerizekalı yobazlardır.
nokta.
bugun nasılsın ? emınım herkes merak edıyor
o adamla yine konuşmuyosun değil mi ? ya okullar da kapandı, topla pılını pırtını bohçanı çıkınını çık şöyle güzel bi tatile tek başına ohhhh ne karışan var ne görüşen, ne kaynana derdi var ne koca git keyfine bak kız
öncelikle ALLAH razı olsun canım sorduğun sorduğun için..
sonrası ise iyiyiim evet kendimi eskisinden çok daha güçlü ve mutlu hissediyorum..
sanki yaşadığım her acıo aldığım her darbe beni daha da güçlendiriyor..kendimi daha mutlu daha güvenli hissediyorum...bilmiyorum bunda i,laçların etkisi var m ı?
beni boşanmış olduğum için istemeyen adamı da unuttum gibi bişey belki normal şartlarda o istese bile ben onu istemicektim...çünkü çok da hoşlanmamıştım açıkçası birgün msn de konuşurken bana hayatını anlatırken ağlamışitı karşımda aciz erkek istemiyoru ki ben...
daha güvenli daha sağlam basan bir erkek istiyorum..sanırım o da böyle değildi.hem 26 yaşındaki erkek tam olarak olgun sayılmaz bence..ben öyle düşünüyorum ne bilim..
boşanmış olduğuma gelince....ben çok güçlü bir bayanım...çünkü ailevi durumlar maddi imkansızlıklar içinde bu seviyeye kadar gelmiş bir insnaım ben.kaç kişi bunu başarabilirdi ki?
boşandığüım için hiç pişman değilim ben sadece o insanla evlendiğim için pişmanı...onun aşağılamalartına hakaretlerine dayağına katlanamazdım hiç kusura bakmasın...pişman olduğum bişey daha var.boşanırken tazminat istememiştim..hata yapmışım...istemem lazımmış...
biliyor musunuz ben boşanırken onların bana taktığı 5 milyarlık altın vardı üzerimde o altınları istemişti ben de vermemiştim...o zman vermeyi de düşünmüştüm ama etrafımdakiler verme o senin hakkın demişti...ben bu kadar saf iyi niyletliyim işte..hatat salak bile diyebilirsiniz.o zman hocalara sormuştum haram olur mu diye onlar da o senin hakkın demişti...zaten takılan diğer altınları da aanesine vermişti..
vel hasıl kelam durum bu...gururluyum onurluyum...dimdik ayaktayım.boşandıysam boşandım...namusum cebimde..o beni istemeyen adam var ya aslında o bana layık değil...o gitsin dengini bulsun...hem büyüsün de evlensin o...
öncelikle ALLAH razı olsun canım sorduğun sorduğun için..
sonrası ise iyiyiim evet kendimi eskisinden çok daha güçlü ve mutlu hissediyorum..
sanki yaşadığım her acıo aldığım her darbe beni daha da güçlendiriyor..kendimi daha mutlu daha güvenli hissediyorum...bilmiyorum bunda i,laçların etkisi var m ı?
beni boşanmış olduğum için istemeyen adamı da unuttum gibi bişey belki normal şartlarda o istese bile ben onu istemicektim...çünkü çok da hoşlanmamıştım açıkçası birgün msn de konuşurken bana hayatını anlatırken ağlamışitı karşımda aciz erkek istemiyoru ki ben...
daha güvenli daha sağlam basan bir erkek istiyorum..sanırım o da böyle değildi.hem 26 yaşındaki erkek tam olarak olgun sayılmaz bence..ben öyle düşünüyorum ne bilim..
boşanmış olduğuma gelince....ben çok güçlü bir bayanım...çünkü ailevi durumlar maddi imkansızlıklar içinde bu seviyeye kadar gelmiş bir insnaım ben.kaç kişi bunu başarabilirdi ki?
boşandığüım için hiç pişman değilim ben sadece o insanla evlendiğim için pişmanı...onun aşağılamalartına hakaretlerine dayağına katlanamazdım hiç kusura bakmasın...pişman olduğum bişey daha var.boşanırken tazminat istememiştim..hata yapmışım...istemem lazımmış...
biliyor musunuz ben boşanırken onların bana taktığı 5 milyarlık altın vardı üzerimde o altınları istemişti ben de vermemiştim...o zman vermeyi de düşünmüştüm ama etrafımdakiler verme o senin hakkın demişti...ben bu kadar saf iyi niyletliyim işte..hatat salak bile diyebilirsiniz.o zman hocalara sormuştum haram olur mu diye onlar da o senin hakkın demişti...zaten takılan diğer altınları da aanesine vermişti..
vel hasıl kelam durum bu...gururluyum onurluyum...dimdik ayaktayım.boşandıysam boşandım...namusum cebimde..o beni istemeyen adam var ya aslında o bana layık değil...o gitsin dengini bulsun...hem büyüsün de evlensin o...
Allah senden de razı olsun. evet ılacların da etkısı olabılır. sebebı ne olursa olsun ıyı olduguna sevınıp bu sekılde devam et. bızler de elımızden geldıkce destek verecegız sana. acılar ınsanı hırcın sınırlı kırılgan yapar ama guclu de yapar bu bır gercek. ve sen guclu bırı olunca da halıyle mını mını mıymıntı bır adam ıstemıyorsun guclu olsun benı de gucuyle etkılesın dıyorsun bak ne guzel farketmıssın bunu. canım bır de yanlıs anlasılmasın da askerlerın polıslerın ne karakterıne ne cıddıyetıne pek guvenmem unıforma meslek sayesınde 20 yasında hatunlar ıle hasır nesır olabılıyorlar bu da onları kıbırlı, capkın egoıst yapabılıyor turlu turlu garıp olaylar emırler amırler derken de garıp bır psıkolojılerı olabılıyor ve hepsı ogretmen meraklısı ayaklı ıkı mılyar dıyorlar ogretmenler ıcın. oyuzden en guzelı bıtmesıydı zaten. bır erkek tam olarak 30lu yaslarda secılmelı bu yaslarda erkekler ıle evlenılmelı kesınlıkle. bu msjnda cok guclu pozıtıf bırını gordum boyle devam et. altına gelınce evet o senın hakkındı. tazmınat desen hakkındı. ama o an oyle karar vermıssın kırgın bezgın bır haldeydın kendıne salak deme. gecmıse kararlarına pısman olma. mutlu olmak ıcın evlendın pısman olma. o an onu sectın sevdın. kendıne salak falan deme ne anlasmıstık senınle daıma kendını en zekı en guzel en basarılı goreceksın yoksa ınan ıster evlı ol ıster bosan hıc farketmıyor ıslerın ıcınden cıkamıyoruz.
sağol canım..
ya şimdi de şöyle düşünüyrum diyelim ki baştan beni kabul edenle evlendim hadi ilerde bir kavga esnasında ben zatn seni dul almıştım diye yüzüme vurursa?((((
o zman biterim.bakmam bir daha onun yüzüne...
ama haklısın asker polis.....hayır gelmez gibi geliyor bana onlardan çünkü kuzenlerimde d evar asker pois onlardan biliyorum....
zaten o polis de ben öğretmenim diye istemişti beni((((((
sağol canım..
ya şimdi de şöyle düşünüyrum diyelim ki baştan beni kabul edenle evlendim hadi ilerde bir kavga esnasında ben zatn seni dul almıştım diye yüzüme vurursa?((((
ama haklısın asker polis.....hayır gelmez gibi geliyor bana onlardan çünkü kuzenlerimde d evar asker pois onlardan biliyorum....
sağol canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?