- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
canım benim durumum daha zor boşanma arefesindeyim ama otuzlu yaşlardayım insana bu yaşlarda dank ediyor......bırak duygusal davranmayı pazarlık yapma giden hep senden gidiyor
erkeklerden nefret ediyorumablacımbaşkasının konusunu işgal etmek istemiyorum benimki çok klasik aldatma
ablacım mesajını okurken silkelendim ve kenime geldim güzel abladım faceden silmiştim zaten msn den de sildim ama evet bana kendimi çok kötü hissettirdi ve gerçekten de demek istediği bu seninle ciddi bişi düşünemem ama takılırım...ben öyle bir insan değilim....yazıklar olsun.....inşallah karşısına bir bakire çıkar da onu boynuzlar ya da kendini kız diye yutturan biri çıkar((
erkeklerden nefret ediyorumablacım((
peki ben bu vakitten sonra sişzlerin dediği gibi davransam o polis hakkımda ne düşünür?
sildim zaten msn dedn de,(ne düşünür hakkımda sizce tamamen çıksam hayatından?
bu boşanmış kim bilir kimlerle neler yapmıştır diye düşünmesini istemiyorum((
boşanmış ama namuslu kız demesini sitiyorum
tamam ozaman bitti konuşma benimle dedikten sonra sakın konuşmayın eğer sizi seviyorsa herşeyi göze alır hem bu seninle ona kalmış bunun dışında kimse karışamaz hayatınıza !!!
anlattım kardeşim...
seni benden daha önce tanıyan ve benden alan o adamdan senden daha çok nefret ediyorum dedi..boşanma sebebimde haklıydım o da bana hak verdi ama kabullenemişyor sanırım((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?