birgün bu forumda yazacağım hiç aklıma gelmezdi:((((

hem aileme ters diyor evlenemem diyor ama sizinle internet üzerinden görüşmek istiyor

bana pek iç açıcı gelmedi, her gün neler neler okuyoruz dikkatli olun bence
sonuçta küçük bir yerde yaşıyorsunuz ve malesef ki medeni halinizden ötürü çok kolay dedikodu çıkabilir

Evlenip bosanmak kadar dogal bir sey yok ki.. Hem Allah kitabinda, bosanan kadinlarin evlenmesine mani olmayin diyor.. Senin en dogal hakkin 2.kez evlenmek.. Bu adamin mantigi hic iyi degil bosver.. Simdi sana "tamam ben kabullendim" dese bile, ilerde yine problem yapabilir.. Senin hakkin tekrar evlenmek bunda hic bir gariplik yok

başkasının konusunu işgal etmek istemiyorum benimki çok klasik aldatma
erkeklerden nefret ediyorumablacım((
peki ben bu vakitten sonra sişzlerin dediği gibi davransam o polis hakkımda ne düşünür?
sildim zaten msn dedn de,(ne düşünür hakkımda sizce tamamen çıksam hayatından?

sen anladığım kadarıyla hala pazarlık yapmaya devam ediyorsun......şöyle olabilir direk sana evlenme teklifiyle gelse ....sende gözünü karartıp evlensen.....başka çıkar yol göremedim

Elbette öyle biri değilsiniz. Siz sadece daha evvel başka biriyle evlilik yaşamışsınız, umduğunuz gibi gitmeyince de daha iyi ve kaliteli bir hayatı hak ettiğinizi düşünüp boşanmışsınız, bundan daha normal bir şey yok. Kimse boşanmak için evlenmez, ama mutsuz bir evlilik yaşamaktansa boşanmak daha mâkuldür, siz de kendi ayaklarının üstünde durabilen bir kadın olarak boşanabilmişsiniz ve kurtulmuşsunuz.

Böyle bir tecrübeden sonra herkes duygusal anlamda gitgeller yaşayabilir, veya yanlış kararlar verme aşamasına gelebilir, bu çok insani bir şey. Suçluluk duyacağınız, veya kendinizi kötü hissetmenizi gerektirecek hiçbir şey yok, boşverin gitsin. Şanslıymışsınız ki boşanabilme imkânına sahiptiniz, sonrasında evliliğe giden bir yola yine iyi niyetinizle çıkmışsınız, ama yine şanslıymışsınız ki niyetini çok baştan belli etti. Boşverin, o da layığını bulacak, siz de bulacaksınız. Bunun gibiler korkarım çoğunlukta ama medeniyetten nasibini almış erkekler de var. Allah gönlünüze göre versin.

Canım bırak ne düşünürse düşünsün, sen ne yapacaksın onu...
Bak 123pepe123 pazarlık yapma derken bundan bahsediyor işte...
Önemli olan senin o adam hakkındaki düşüncen... Sana güven
veriyor anlaşılan ki önemsiyorsun bu kadar...

Yorumları okuyacak vaktim olmadı. O yüzden aralardaki yazışmaları, arkadaşların önerilerini bilmiyorum.

Tek söyleyeceğim, bırakkkk ya düşünüp hüzünlenme bile o densizi. Herkes o kadar yobaz ve cahil değil şu hayatta, elbet mutlu olacağın biri çıkacak karşına.

bu boşanmış kim bilir kimlerle neler yapmıştır diye düşünmesini istemiyorum((
boşanmış ama namuslu kız demesini sitiyorum

O kim ki senin hakkında görüş bildirme cesaretinde bulunacak...
Haddine mi düşmüş onun. Aile aracı olmuş, görüşmüşsünüz ki
sadece bir kaç hafta olmamış bitmiş... Sen tavrını koy, o bir şey
diyecek cesareti bulamaz.

ben seni çok iyi anlıyorum.çünkü ben de nişanlıyken nikah yapmıştım ve gerçek anlamda evlenmeden ayrıldım.yani bir ilişiki yaşamadım. o vakitten bu yana 7-8 kişiyle görüştüm. bunlardan sadece 3 üne durumu görüştüğüm gün açıkladım ve 2 side çok üzüldü ve olmayacağını söylediler ve görüşmedim bir daha.. biri sorun olmayacağını söyledi ama ben kabul etmedim.ve benim için de yıkımdı. hem de ben onları yani 2 sini o kadar beğenmediğim halde.. yani zaten ben kabul etmeyecektim. ama ya çok hoşlansaydım da onlar reddetseydi diye düşündüm. ama bu duruma alışmam gerekiyordu. fazla takmıyorum artık. karşıdaki insan takıntı yaparsa nasip değilmiş deyip geçicem.
ilk o şekilde beni reddeden insan durumu bilmeden önce o kadar nazik, dikkatli hata yapmamaya özen gösteriyo ve beni çok beğenmişti, olmsını çok istiyodu. ama ben anlatınca birden tüm hevesi gitti,morali bozuldu. insan kendini o kadar kötü hissediyo ki 1 hafta etkisinden çıkamadım. ama unutuyosun. sonuçta niaşnlanıp ayrılma evlenip ayrılma gibi değil etkisi.. şurda kaç günlük insan. bir de korkuyorum bazen ya hep böyle olursa diye.. sonra kader inancımı pekiştirip düşünüyorum:) dua ediyorum Allah ım karşıma çok iyi bir insan çıkar diye.. furkan suresi 74. ayet var evlenme duası.. onu okuyorum sık sık..

benim tanıdığım bir arkadaş vardı o da evlenip boşanmıştı hep böyle oluyodu.. durumunu öğrenince hemen kayboluyolardı. sonunda hiç evlenmemiş düzgün birisyle evlendi.. o hiç sorun yapmadı.. ailesine de söylemedii çocuk o durumu. şimdi evliler ve 1 çocukları var çok mutlular.. Allah tan umut kesilmez.
geleceğe umutla bakmak lazım

tamam ozaman bitti konuşma benimle dedikten sonra sakın konuşmayın eğer sizi seviyorsa herşeyi göze alır hem bu seninle ona kalmış bunun dışında kimse karışamaz hayatınıza !!!

tekrar konusmaya calısmasının sebebı fakrlı olabılır dıkkat
kendınızı kucukgormeyın
3 ay sonra kucagımda 2.5 yasındakı oglumla gelın oluyorum dugunlu derneklı...
hayat sana ıstedıgını dıledıgını hayal ettıgını sunacak
kendını kucuk gorme

Karşınızdaki adamın hayat görüşü,mahalle baskısına ayak uydurduğu belli,o yüzden hiç üzülmeyin arkasından.

Farzedin ki tekrar konuştuğunuzda daha ılımlı bakmaya başladı boşanmış olmanıza,sonra evlendiniz.

İnanın bana bu mentalitedeki bir adam ,döner döner hatırlar boşandığınızı,hayatı size zindan eder.

Canım,benden önce arkadaşlar yazmış olabilir,tüm sayfaları okuyamadım...Madem olmaz neden aramaya devam ediyor,aramasın...İkincisi de ablası da evlenmeseymiş o zaman,bunları düşünmeden edemiyor insan..Bence de bunu hiç sorun etmeyecek birilerini düşünmelisin,ya da bu arkadaşın tamamen fikrini değiştirdiğinden emin olmalısın..Ama tabi düşüncesini değiştirecekse bile kökten değiştirmeli

Canım sonuçta sen namussuzluk yapmamışsın, evlenmişsin olmamış boşanmışsın.
Sakın bu adama yüz verme, dik dur yoksa hem senle evlenmez hemde hoşlanması geçene kadar görüşür.
Ben çok tanıyorum etrafımda , çocuğuyla boşanıp sonra bekar adamla evlenen.Yani isterse boşanmanı sorun etmez.
Ama bunun için senin tavrını koyman gerek, hiç üzülme emin ol, bahane arayan bulur, bekar olanlar için de bahane buluyor bulacak olan,
gerçekten isteyenin önünde hiç bahane sebep olmaz.

Kendi ablasının da ikinci evliliğiymiş madem niye böyle çifte standart uyguluyorlar ki anlamadım. Şimdi yaptığına pişman ve seninle konuşmak istiyorsa da bence ilerde bunu tekrar gündeme getirerek sorun yapar. Bu sefer daha çok üzülürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…