birgün bu forumda yazacağım hiç aklıma gelmezdi:((((

Sen onun seni denediğini düşünüyorsun bence ama deneyecek adam böyle
yıkıcı cümlelerle denemez... Silip silmemek senin tercihin, bizler burada
sana sadece tavsiyede bulunabiliyoruz. Sen olaya subjektif bakarken biz
objektif bakıyoruz. Bunu göz önüne al mutlaka...

Ayrıca kınamış olmak istemem ama 15gündür tanıdığınız, şöyle güzel bir
tesadüfle de değil, birilerinin sizi yakıştırması ile tanıştığınız, sizi geçmişinizle
yargılayan ve bunu kırıcı bir üslupla ifade eden üstelik gelecek vaadetmediği
halde görüşmek isteyen birine sempati duymanız pek düşündürücü...
Siz ya reddedilmiş olduğunuzu düşündüğünüz için bunu gurur yapıyorsunuz ya da
uzun zamandır bu manadaki ilk yakınlaşmanız olduğu için bir şartlanma söz konusu...

onun gelenk goreneklerıne aykırı olan artık kız olmaman mıymıs yanıı... boyle bır zıhnıyet ıste yapabılcek bırsey yok... nolmus bosanmıssan.. namussuz mu oldun yanı.. dayak yıyıp yıyıp otursaydın namuslumu olacaktın.. hee yadırgadıgıma bakmaa.. benım erkek kuzenlerımde var.. emınım senın gıbı bosanmıs bırı olsa hayatında aılede kıyametı koparırlar.. bende hıc anlamam bu zıhnıyetı.. ıste bu yuzden hıcbır akrabamla yakın degılım... senın bır sucun yok.. bence o ınsanı terslemelısın.. gelenegıme gorenegıme olmaz dedın hala yavsıyosun msnde beklıyorsun... sen ne yapmaya calısıyorsun.. bosanmıssan namusumla yasıyorum.. senın gıbı ınsanlarla ısım olmaz benım de kes at tatlım.. boyle zıhnıyetten anca zarar gelır..

Hiiççç üzülme, geri gelmesine de izin verme canım

Kafa yapısı belli, döner dolaşır aynı yere gelir, adam neyse o dur değişmez, sonradan daha çok üzer seni

Bir zaman sonra başka yönlerden yaklaşmaya çalışır, incinirsin.

Devam et yoluna, böyleleri adam olmaz

Şimdiden bu kadar sıkılmışsın yazık değil mi sana

Şöyle erkekler de var, "ben daha önce kimseyle birlikte olmadım, eşim de benim gibi düşünüyor olsun, bütün ilklerimizi beraber yaşayalım, hayat bayram olsun" falan filan. Böyle bir adam olsa, derdik ki tamam, boşanmış olmak, ya da daha önce bir ilişki yaşamış olmak elbette yanlış bir şey değil, ama adamın demek ki böyle bir beklentisi varmış, prensip meselesiymiş falan derdik. Ama bu öyle değil, sizi kendine eş olarak layık görmüyor ama bir taraftan da size iş atıyor. Çok ahlâksızca.

Ortada gayrı meşru bi ilişki yok , evlenmek kadar boşanmakta doğal.

Kimse boşanmak için evlenmez netice de ...

Ve Sayın ( ! ) polise de ' Kişi kınadığı şeyi yaşamadan ölmez ' miş demek isterdim.

çok doğru bir tespit.. bende aynen sizin gibi düşünüyorum... Umarım konu sahibi arkadaş daha derin yaralar almadan bitirir bu işi.. Gerrçek anlamda seven biri sizin hiçbir olumsuzluğunuzu görmez... bence netten falan kesinlikle konuşmayın.. benm düşünceme göre sizden çıkar sağlamak istiyor gibi tabi bu benm düşüncem, umarım en doğru kararı verirsiniz.....

Bence kesınlıkle gorusme artık.

hadı gorustun dıyelım sonunu bıle bıle sonradan daha cok uzulme

prim verme derim. adam sana dusuncelerını acık acık soylemıs.

tamamen aklına gırmeden kurtul derım. mutlaka dengın bırıyle senı gercekten

sevıp ısteyecek bırıyle yolun kesişir emın ol. ne ıstedıgını bılmeyen adamdan hayır gelmez

ben de yazan arkadaşlara katılmakla beraber sizi üzmek istemem ama erkeklerin arasındaki gerçek dışı iğrenç muhabbetlere konu olmak istemiyorsanız o adamdan lütfen uzak durun.

şu anda sildim msn den arkadaşlar içim kan ağlaya ağlaya demiyordum ama diyeyim..
olmaz dedikten sonra beni çalıştığı yere dave tetti gel gezdireyim felan dedi/((ben de aklına getirme böyle bişey olmayacak dedim..

bencede geri dönüp affetmeyin onu sakın haaa...

şimdi böyle düşünen sanmayın ileride değişir düşünceleri bu zihniyetteki kişiler asla ne fikirleri değişir nede kendileri

seni daha fazla üzmesine izin verme bence.

karşına daha iyileri çıkacaktır merak etme

hem olmaz dıyo hemde senınle gorunebılme ıhtımalını goz onune alıyor.. kafa yapısını anlıyamadım cok celıskılıı.. ıyı yapmıssın tatlım boswer

kesinlikle katılıyorum. ayrıca size sırf boşanmış olduğunuz için kendinizi kötü hissettirmiş, sakın arrtık kimse beni istemicekmi, mutlu olamıcakmıyım diye düşünmeyin. bi kadının boşanmış olmasını dert etmicek kadar kişiliği oturmuş, kendini bilen birisi çıkacaktır karşınıza. sakın bu adama şans vermeye kalkmayın, hayatınızdan sonsuza dek çıkarın gitsin..

sen kendinle pazarlık ediyorsun ...adam seninle pazarlık ediyor evlenmem ama konuşalım ....arkadaşım biz kadınların sorunu bu herşeyi görmek istediğimiz gibi görüyoruz....karşına brad pitt dahi çıksa önce beklentilerini öğrenip sonra sana saygısı var mı diye bakıcaksın sonra ışık hızıyla olay mahallini terk edeceksin ....zaten kadınlar kaç sene yumurtluyor akıllı ol vakit kaybetme

Son düzenleme:
baştan olmaz demiş güvenmeyin boşanmış olmanız bir hata değil her insanın başına gelebilir zaten evlensenizde ileride sizin evlenip ayrılmanızı sorun eder hem kendi hem ailesi sizi yıpratır silin altın karşınıza daha iyi insanlar çıkar boşverinn

Ya pepe kız zaten strese girmiş, umutsuz sen de yumurtlamak için süren kısıtlı
demişsin

ama haklısın valla, çözemediğimiz sorular üzerinde pek uğraşmamalıyız, zaman
gerçekten kısıtlı. Eminim ki çözebileceği bir soru çıkacaktır karşısına...

26 yaşındaymışsınız, küçük bir yaş değil ama yine de ablanız yaşında sayılırım, birazdan söyleyeceklerim sizi incitebilir belki ama abla nasihati diye algılamaya çalışırsanız sevinirim.

Karşılıklı bir hoşlanma, beğenme gibi bir durum söz konusu olmadan, bir şekilde birbirinize uygun görülmüşsünüz, iki hafta boyunca sadece telefonlaşmış, sonra yüzyüze görüşmüş ve böyle bir darbe almışsınız. Adam bağıra bağıra "benim taşıdığım zihniyete göre ahlak yoksunusun, ciddi bir ilişki yaşamama değmezsin, ama seninle biraz takılalım istiyorum, anlarsın ya" diye size ulaşmaya çalışıyor, ve siz her şeyi boş verip "niye beni istemiyor, yoksa ister mi?" diye acı çekiyorsunuz.

Bu kadar duygusal boşluklara düşmeyin, en azından kendi içinizde ne yaşarsanız yaşayın, biraz dik görünmeye çalışın. Zira bütün erkekler niyetlerini en baştan bu kadar bariz belli etmezler, çok aldanır, çok üzülürsünüz, dikkatli olun, mantığınız ön planda olsun.

Sonraki hayatınızda mutluluklar dilerim. Daha çok gençsiniz, önünüzde koca bir hayat var, çalışan, ayakları üstünde duran bir kadınsınız, umutsuz olmayın.

Ne yalan söyleyeyim, bu kadar açık belirtmedim ama anlattıklarınızdan yola çıkarak
görüştüğünüz o beyefendinin böyle art niyetli olduğunu düşündüm bende...

ablacım mesajını okurken silkelendim ve kenime geldim güzel abladım faceden silmiştim zaten msn den de sildim ama evet bana kendimi çok kötü hissettirdi ve gerçekten de demek istediği bu seninle ciddi bişi düşünemem ama takılırım...ben öyle bir insan değilim....yazıklar olsun.....inşallah karşısına bir bakire çıkar da onu boynuzlar ya da kendini kız diye yutturan biri çıkar((

canım benim durumum daha zor boşanma arefesindeyim ama otuzlu yaşlardayım insana bu yaşlarda dank ediyor......bırak duygusal davranmayı pazarlık yapma giden hep senden gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…