birgün bu forumda yazacağım hiç aklıma gelmezdi:((((

belki sizden küçüğüm ama size bir tavsiye sakın ha sakın öyle olmayacağını söyleyip sonradan konuşmaya çalışıyorsa konuşmayın onun derdi başka olur benden söylemesi erkeklerin nefsii çok pis dikkat edin :26:

en ıyısını yapmıssınız valla .bosandınızı duyunca sıze "benım kuturume ters bır durum olmaz "dıyor ıse

sızın gorusmeme tepkınız cok guzel bır yanıt olmustur ona .

hıc acımayın valla ,madem kulture ters(mıs) o zaman gıtsın kulture uygun bırıyle evlensın .

hayret bırsey yaa ; ben anlamıyorum valla bızım toplum da neden bosanan kadınlar

2.sınıf muamelesı gorup tü kaka oluyorlar hıc anlamıyorum .cahillikten baska bırsey degıl

YORUMLARIN HEPSİNİ OKUYAMADIM AMA BENCE SİZ ÖĞRETMENSİZİNİZ İYİ BİR İŞİNİZ VAR DİE OĞULLARINA SEÇİLMİŞSİNİZ ONLAR SİZİ SEÇMİŞ VE KUSURLUYMUŞŞUNUZ İMAJI VERİLMİŞ SİZİN YERİNİZDE OLSAM ARDIMA BİLE BAKMAZDIM O KİM YA POLİS OLSUN, AVUKAT OLSUN, HAKİM OLSUN İŞÇİ OLSUN, ADAM OLAMADIKTAN SONRA BENDE YAKINDA EVLENİCEM HEMDE DELİ GİBİ SEVDİĞİM Bİ ADAMLA HANGİMİZ MUTLUYKEN BİR GÜN AYRILCAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUZ (ALLAH KORUSUN)AYRICA AYRILMAK AYIPMI GÜNAHMI NAMUS NASIL BİRŞEY ONLAR İÇİN BENCE ONUN NAMUS KAVRAMINDADA SORUN VAR NEDEN SİZ KENDİNİZİ ''BAŞKALARIYLADA GÖRÜŞMÜŞÜM SANMASIN ''GİBİ BİR DÜŞÜNCEYE SOKUYOSUNUZ SİZ KENDİNİZİ BİLİYOSUNUZ VE BAŞKASINA İSPATA GEREK YOK AY SİNİR OLUYORUM BU TİPLERE ŞİDDETLİ GEÇİMSİZ BİR EVLİLİK VE KARŞINIZDAKİ BEYİN YAPTIĞI ŞİDDETLİ MUAMELE AYNI BENCE HAKKIINIZDA HAYIRLISI OLSUN

Son düzenleme:
Bazı arkadaşlar şansını dene görüş falan demişler ...

Ben size net fikrimi söyleyeyim. Bu adam sizin bir başkasıyla evlilikle bile olsa birşeyler yaşamış olmanızı kabul edecek bir tip değil...
O yüzden şimdilik sizden etkilenmişliğin verdiği zayıflıkla bunu kabul etmiş görünüp evlenebilir..

Cicim ayları geçipte herşey normale döndüğünde en ufak sürtüşmede bunu sizin başınıza kakacaktır. "Ben seni zaten kullanılmış aldım" dese günün birinde ne cevap vereceğiniz şimdiden düşünün. dünya başınıza yıkılır ve sürekli kendinizi ona karşı ezik hissedersiniz. hayatınzı zindan olur

Aklınızı başınıza alıp 2. evliliğinizide tehlikeye atmayın. Sonrası çok daha zor olur...

Açık yazıyorum. İnsanların bazı konulardaki fikirleri sabittir. okun yayı gibi esnesede ok fırladıktan sonra o yay mutlaka eski halini alır...

Kendinize yazık etmeyin başkasını bulun ....

Son düzenleme:
valla benden sana tavsiye onunla hiç görüşme derim. zaten bu zihniyette yaşıyosa ondan sana birşey olmaz.
bırak ne düşünürse düşünsün. sen önüne bak. çok mu önemli onun ne düşündüğü. bırak arkadaşım seni yanında gururla taşıyabilecek biriyle devam et bence. oda kısmettir. üzülme. kısmet ne zamansa vakti gelince yine yuvanı kurarsın.

onun seninle evleneceğini sanmıyorum.senin de boşanmış oluşunu yüzüne vuran biriyle olmaman gerekir...oldu da evlendiniz,huzur olmaz...büyük ihtimalle art niyetli ve cinsellik peşinde...

insanların bazı tepkilerinin çok iyi tartılması gerektiğini düşünüyorum zira ilersi için çok önemli ip uçları verir...
ilk duyduğu andaki tepkisi onun bu ilişkiyi yürütemeyeceğine işaret ediyor yani bir şekilde bu fikre alışıp devam etse bile muhtemelen ilerde bu konu hep kafasını kurcalayacak o yüzden böyle bir şeye hiç girme derim
bunu çok normal karşılayan erkekler de var öyle birine rastlarsın elbet mutlu da olursun hiç takma kafana.....

ablası 2 kez nişandan ayrılmış biriyle evlenmiş..yani ablasının 2.evliliği ama karşıdaki adamın ilk evl,liği...bilmiyorum sanırım çocğu yorum çok haklı..bu adamla olmayacak..o da bunu biliyor ve görüşmeye deva m etmek istiyor..çünkü amacı kullanmak..o da her iğrenç erkek gibi dul olunca hemen altına gireceğimi düşünüyor

bir kere bosandın dıye ömür boyu evlenmeyecek değilsin bence mutlulugunun peşinden değecekse koş . inan boşanıp ıkıncı evlılıkde mutlulgu bulanlar var ve bu senın hakkın. oda da hak ver eger hiç evlenmemiş biriyse buna bu tepkii vermesi çok doğal değil mi yerine kendini bir koy istersen öyle düşün sevgi emektir

Başından boşanma geçmiş insanlar benim gözümde artık kahramandır.Bırak o anlamasın seni.Bence sen çok güçlü bir kadınsın.O yüzden seni gerçekten hakeden biride mutlaka olacaktır.Benimde şu sıralar eşimle ayrılık fikrimiz var.Fikirken bile o kadar canımı acıtıyor ki.Uygulamada yıkılırım herhalde..

kendini niye kötü hissediyorsun ki, bi ahlaksızlık yapmadın seni bi kusurundan ötürü bırakmadı.

sen olsan bekarken boşanmış biriyle evlenmek ister miydin? ben evlenmezdim, çünkü benim ilk yaşadıklarımı eşimin de ilk kez yaşamasını isterdim. bazı insanlar buna takmaz, nasibin bir gün gelecektir, olmadı senin gibi ilkinde mutlu olamamış çocuksuz biriyle evlenirsin. takma bu kadar, aşık değilsin ya.

ben hiç evlenmemiş olsam karşıma evlenmiş ayrılmış biri çıksa evlenir miydim?
evet çok seviyorsam evlenirdim..

ya arkadaşlar ben bu konuyu kendime yediremiyorum.(((

ne olmuş yani boşanmışsam gerçekten sevse işte bu kızla ben bir ömür yaşarım mutlu olurum deseydi bu konuya takılır mıydı sizce((yoksa yine de istemez miydi((((
canım çok yanıyor...kendimi tutuyorum sadece((
ooofff off(peki hiç evlenmemiş biriyle evlenince hayatında her şey çok güzel olacak mı bunu garanti edebiliyor mu

Şu ilaçları bırak, uyumaktan vazgeç ve kendine gel. Senin ilaç alacağın bu kadarn üzüleceğin bişey yok. Sen cesur bir kadınsın, boşanmak maddi ve manevi anlamda çok zor. Adamın ailesi seçmiş seni, öğretmen, maaşı var, yarım gün çalışıyor, yazları tatil, oğlumuza da bize de iyi bakar diye düşündüler büyük ihtimalle. Adam maalesef utanıyorum ona adam dediğim için, insan müsvettesi diyeyim, gerçek yüzünü göstermiş. Sen küçük bir ilçede yalnız yaşayan bir bayansın, onurunla gururunla yaşıyorsun, o serserinin eğlencesi değilsin. Senle gezip tozacak, kendi gönlünü eğlendirecek karaktersiz. Faceden msn den silmişsin, tlf dan da sil, kayıtlı olmayan numaralar arayınca açma. Allahdan iyilik gelir kör şeytana havale ediyorum onu ben. Bu kadar karaktersiz, zavallı bir canlı için senin bırak üzülmeyi saçının tek telini bile kıpırdatmaman gerekiyor. Sen eksikli yada ayıplı mal değilsin. Esikli yada ayıplı mal olan o serseri, gerçekten malmış

Sen ustune duseni yapmissin. Bastan dogruyu soylemissin. Peki sen onunla evlenince hersey cok guzel olacak, iste bunu garanti edebiliyor musun?

arkadasım kusura bakma ama sana öyle dıyen bır ınsanla hala gorusme nıyetındemısın Allah aşkına
bırak o senı kaybetııgı ıcın uzulsun
yalvarsa dahı sen açma kapılarını bu kez ona
...........

ayrıca evlendın bosandın dıye eskimiş mi oluyorsun töbe yarabbım yaaa nefret edıyorum bencıl erkeklerden hep kendını dusunenlerden

o anda senın derdını paylasacagı yere ciddimisin şaka yapmıyorsun degılmı dıyorrr hala kendını dusunuyor
........ bırak arkadasım yaa harbıden mantıklı dusun

Ah arkadaşlar anlamıyorsunuz onu,şuan küçük çaplı bir bunalım yaşıyor.Daha önce evlenmiş olması böyle karşısına çıktığı için..Bu bunalımla şuan sağlıklı düşünemiyor.Belliki orda yalnız,yardımcı olalım..Şuan hissettiği şeyler tabi ki doğru değil ama nedeni bu..Ben de daha önce evlenmiş ayrılmış biriyim.Beğenmediğim biri beni kabul etmezse sorun yaşamadım,ama beğendiğim biri kabul etmeyince ben de böyle geçici bir bunalım yaşamıştım,sebep geçmiş olduğu için..BÜstelik geçen yılki teşebbüsüm de yarı yarıya bu sebepten bitti...
Yeni bir çevrede olduğu için geçmişini etrafa söylememiştir benim gibi..Ben de görüştüğüm kişi hoşuma giderse ve güven verirse ;ya aracıya yada adaya söyledim genelde..Onu geçmişini gizlediği için suçlayamazsınız..Gerektiği yerde söylemiş işte..Aynen ben de öyle yapıyordum..Tabi budurum benim de hoşuma gitmiyordu,birşeyler saklamak gıcık birşey..Ama etrafa yayılmasını istemezdim,böyle kimse bilmeyince veya çok az kişi bilince daha rahatım..Ha boşanmış adaylarla tanıştırılamadım buyüzden kötü oldu..
Ama işyerinden biri var..3 yıldır beni seni sevdiğini ,evlenmek istediğini söylüyor..İşyerinden 3 arkadaşa da söyledim,fikirlerini almak için.Ailemle de yakın zamanda tanıştıracağım iş ilerlemeden..Hiç evlenmemiş biri,az hoşlantı var,ama tanımak için zaman lazım..Şuan yeni değerlendirmeye başladım..Hiç sorun etmiyor o..

Güzelim bu bunalımın geçici..Görüşme onla.Seni bu şekilde kabul etmeyeceğini söyleyen kral olsa ne yazar..Daha birlikte geçirilen bir zaman bile yok..Orada çok yalnızlığa düştüysen sık sık ailenin yanına git,veya onlardan biri yanına gelsin...Onla görüşme,onur yap..Yoksa seni onursuz bilir..Kolay biri görür...Görüşmediğiniz süre içinde dönerse dönecektir zaman...Ama görüşme...msn den sil onu..

Son düzenleme:

Ablasını karıştırmayın. O ablasının hayatı, ablasının tercihi, bu o kişinin hayatı, o kişinin tercihi. O kişi ablasının bekçisi değil ki onu da kendi zihniyetine göre yönlendirsin. Burada doğru veya yanlış yok aslında, evlenip evlendikten sonra kendi kendini ve sizi kıskançlıktan kemireceğine en baştan "ben yapamam, bana göre değil" demiş. Bunu demesine ve evlilik kapısını size kapatmasına rağmen sizinle iletişim kurma çabasını şahsen çok yakışıksız buluyorum, ama yapacak bir şey yok. O kişi de böyle bir insan, ve birbirinizi hayatınızdan çıkarıp çıkarmama hakkınızı kullanıp kullanmamak size kalmış. Bütün bunlar ablasından veya başka şeylerden bağımsız, sapla samanı karıştırıp canınızı başka başka şeylere daha sıkmayın. Değmez zaten.

Bunu bilemezsiniz, bazı erkekler "ilk" olmaya hastalıklı derecede takıntılı oluyorlar. Ama zaten birbirinizi hiç tanımıyorsunuz desek yeri, kendinizi o kişinin gözüyle görüp yargılamaya çalışmayın. Bırakın ne düşünürse düşünsün. Siz zaten "madem evlenmeyeceğiz, o zaman bu tanışıklığı daha ileriye götürmenin anlamı da yok, görüşmeyelim" dediğinizde sizin niyetinizin ne olduğunu anlayacaktır, daha doğrusu sizin onun gibi biri olmadığınızı.

Bu kadar kısa sürede tanışıp, sırf daha önce evlendiniz diye siz daha yakından tanımaya gerek bile görmeden sizi kendine layık bulmayan bir adam için kendinizi biraz fazla üzmüyor musunuz, size de yazık...

mesleğin ve işin var...evlenmekte acele etme,belliki bu 15 günde yaşadıkların sadece yalnızlığını doldurma olduğu için duygusal bir şey yok,
bir de duyduklarından sonra ...şanslıymışsın niyetini baştan belli etmiş ilerde başın bu konudan daha çok ağrıyabilirdi yol yakınken dön,
seni seven ,güvendiğin biri karşına çıkacaktır.
bu zihniyetler olduğu müddetçe kadın hep üzülür,nasıl evlenmek haksa ,boşanmak da hak...ama sonra yaşatılanlar haksızlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…