- 5 Nisan 2012
- 1.957
- 410
- 163
- 38
- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
Evlenip boşanmış olmak bir suç değil.Öncelikle kendini sakın suçlama ya da kötü hissetme.
Bende evlenip boşandım ve 2 gün sonra hiç evlenmemiş bir adamla nişanlanacağım.
Benim evlenip boşandığımı kendisi ve ailesi biliyor ve hiç sorun yaşamadım.Çocuğumda yok senin gibi.
Allah karşına elbet hakettiğin insanı çıkaracaktır.
gerçekten de kendimi ezik hissediyorum bensen neden kendini bu kadar ezik hissediyorsun anlamıyorum..her mesajında çok çok belli bu...
benim kanaatimce daha ilk tanışmada söylemeliydin bu meseleyi..
ama tamam onu geçtim de bu adamın seni hem kabul etmeyip hem de sana sakız olması pek hayra alamet değil...
delikanlı olsaydı zaten bitirip giderdi,çikolata çocuğu gibi ık mık ediyor ha bire...
böyle bi insan için kendini üzdüğüne bile değmez
artık silkelen be canım...bak kapı gibi mesleğin var ayaklarının üstünde duruyorsun hayat sana güzel...
Allahın alnına yazdığı hayırlı insan elbet çıkar birgün..ama bu kadar üzülme..değmez....
gerçekten de kendimi ezik hissediyorum ben(neden ki
ya size saçma gelecek ama ben onu elini tutmuştum ya hakkımda kötü düşündüyse bu kız benim elimi tuttu başkalarına kim bilir ne yaptı diye düşünüyorsa((
ALLAh razı olsun güzel kardeşim çok güzel yorumlamışsın ama bu vakittren sonra bana farklı yönden yaklaşır dişye korkuyorum ve kendimi geri mçektim bu byüzden((
ya kullanmaya çalışırsa((
peki gerçekten zamanla fikirleri değişir mi?
yanlış bişey yapmam zaten ablam(ALLAH korusun bazen diyorum acaba beni deniyor mu ((hani boşandı ama bakalım namusunu koruyor mu diye d edüşünebilir diye düşünüyorumm bu arada gerçekten üzerinde aile baskısı yok tamamen kendinde bitiyoır olay çünkü ablası da evlenmiş ayrılmış ((2.evliliği ablasınınd a ((
gerçekten de kendimi ezik hissediyorum ben(neden ki
arkadaşlar yorumlarınıza ihtiyacaım var...
ben 2007 nin temmuz ayında evlendim 2008 in şubat ayında aşırı şiddet hakaret baskı vb..gibi nedenlerden dolayı boşandım((sonra öğretmenliğpe atandım öğretmenlikte 3.yılımdayım..neyse kçük bir ilçede çalışıyorum...
burda bir aile beni gördü ve oğulları için düşündü oğulları da polis...ben de tamam bir tanıyalım birbirimizi dedim...neyse tanıştı ama 2 hafta kadar telde görüştük ..sonra yüzyüze görüştük...yüzyüze görüştüğümüzün ertesi günü ona boışandığımı söyledim...şok oldu yıkıldı.ağladı çok kötü oldu inanamadı şaka yapıyorsun dedi(((
keşike şaka yapsaydım((
sonra benim yetiştiğim kültüre ters olmaz dedi...ben de faceden de msn den de sildim ama bu tamamen de vazgeçmedi konuşmak felan istiyor msn de dün de soğuk davrandım.çok yüz vermedim ama üzüldü belli...bunun ablası da boşanmış ablasının da 2.evliliğii bu arada(
ben çok kötü oldum etkilenmiştim hoşlanmıştım olabilirdi ama sadece boşandığım için olmadıu((ben mutlu olamicak mıyımmboşandım diye ((
beniğ telde felan aramıyor msn de akşamlar bekliyor konuşmak istiyor anlıyorum(((
çok kötüüym ben(((((((((bana fikir verin ne olur (((
bana ayrıldığım için kendimi çok kötü hissettirdi...demek ki evlenmeden bişiler yaşasaymışım sonra da tıbbi operasyonla yeniden kız olsaymışım ne ala kabul edecekmiş aa bak kan aktı mı aktı((ama ben öyle bir insan değilim evlendim ve neoldu biliyor musun canım kardeşlerim,
evlendiğim insna kadar elime erkek eli değmemişti...ne oldu her şeyi onda yaşadım...benim kızlığımı alan insan oydu..peki ne oldu?değmi di koskoca bir hayır...boşa gitti benim bekaretim genç kızlığım genç kızlık hayallerim.bakın şimdi de nasıl çıkıyor karşıma bu durumu?
yazıklar olsun...erkeklerden nefret ediyorum...
inşallah dediğin gibi olur canımİnşallah hayırlı birisi çıkar karşına üzülme lütfen.. O da demek ki hayırsızmış..Belki ileride anlarsın şimdi değil de..
inşallah dediğin gibi olur canım((çok kötüyüm ben (çok üzülüyorum (
Kıyamamne olur üzülme dua et sadece..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?