Birgün herkes yaptıklarının bedelini çekip pişman olur mu?

Aldatan aldanır evleneceği kız da pek sağlam ayak olmasa gerek yine söylüyorum yine söylüyorum aklı başında olan kimse bu kadar kısa sürede evlilik kararı almaz

Canım Allah sabır versin. Sahiden zor bir durum ama bu kadarda üzülme. Bu adamla birlikte geçirdiğiniz dönemi birbirinizi tanıma süreci olarak değerlendir. Adamı tanıdın, sadakatsiz. Sözünün eri değil ve sonunda ayrıldınız. Bu kadar.

Diğer kız sadakatsiz bir adamla evlendi. Bu adam yarın bir gün o kızı da aldatacak çünkü adam karaktersiz. Bence üzüleceğine sevin. Bu adamla evli olsaydınız daha ağır bedeller ödemek zorunda kalacaktın. Bu dönemi atlatmak için bence ilaç kullanabilirsin. Ani bir boşluk anında yanlış bir şeyler yapmaman için bu.

2 sene önce bende yaşadım evlendi gayet mutlu resimler atıyor nişan düğün fotolarını gördüm o dönem içim cız ediyordu nasıl bir psikolojik çöküntü tahmin bile edilemez ancak yaşayan bilir ama geçti şükür o günler ne zaman intikam alırım dersen onu unutup umursamadığın zaman derim. Hiç ona bi kötülük olacak işte pişman olacak diye bekleme unutmaya karar ver daha doğrusu mutlu olmaya karar ver o anda işte biter herşey. Ben mutlu olduktan sonra o belasını bulmuş sefasını sürmüş umrumda olmaz.

Geçen gün kimi gördüm biliyor musunuz? Ama evlisin şarkısını yazdığım kişiyi.
Onu düşündüğümde ay yerini değiştirirdi,yıldızlar yerinden kopup hızla yeryüzüne düşerken asılı kalırdı yakın gökyüzünde..
Çiçekler konuşur beni teselli ederdi, gözyaşlarımı silerdi yalnızlık.İçimin yangınına su yetmezdi,söz geçmezdi arzularıma,ne tuhaf şu aşk..Anılarıma gittim,döndüm.İçimde kendime karşı acımayla karışık bir şefkat hissettim.''Yazık sana '' dedim bana ve tebrik ettim kendimi,ondan vazgeçtiğim için, güçlü hissettim,iyi yaptığımı anladım.
Ondan sonra hiç aşık olmadım.Hislerim beğeniyi geçmedi,Boşanmış ,özgürmüş,yapayalnızmış, üzüldüm onun adına.
Hislerim değişmiş. Ona olan aşkımın yerinde yeller bile esmiyor. Nihayetinde Ay yerinde yıldızlar da öyle..Çiçekler suskun,içimin yangını küllükten çıkmış,arzularım yok.
Eski bir komşuyu gördüm sanki,taşınmış gitmiş kalbimden..
Zaman gerçek bir ilaç, iz bırakmıyor neredeyse. Hem de bedava..
İlk defa böyle aşık olmuştum, geçecek derlerdi de inanmazdım, geçmiş. Bende geçmişim. Şimdi İyiyim, kendimle yanlızlığımın eşiğinde.. İşte böyle.

-Yıldız Tilbe -

İşte aynen böyle ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Kimse yaşattığını yaşamadan ölmezmiş.
Çok zor biliyorum ama kafanızı dağıtmaya çalışın,o aklınıza geldiğinde hemen komik video. vs. olur onları açın izleyin ne bileyim belki başka bir şey.
Daha öz güvenle yürüyün,sensin de yapabiliyorum imajı verin,daha doğrusu sadece imaj vermeyin,gerçekleştirin de.
Zaten bu ah ile asla mutlu olamaz bence..

Kişi sevdiğine umut verip ortadan kaybolursa yanına kalmaz... Bence bu yapılan en büyük şer*fsizlikten biridir. Kendi kişiliğini yansıtmış,üstelik "Bir kişinin mutsuzluğu üzerine mutluluk kurulmaz" diye bir söz var,çok doğru....

Neden beddua etmiyormus canim etsin aldatilmayi yasamayn bilmez seni anliyorum diyenler yalan soyler cunku aldatilmanin nasil bir sey oldugu yasanmadan bilinmez! Bende hergun beddua ediyorum insallah ilahi adalet bulucak yerini ve o gunude gorucem buna cok inaniyorum sana bir ornek veriyim benim kuzenimde 3 yillik sevgilisi tarafindan aldatildi bide aldattigi kizi o serefsiz gitti ailesiyle tanistirdi 2 yil o kizla cikti sonra ayrildilar cocuk bir baktik pisman sekilde kuzenime dondu 2 yil sonra hala pesinde kuzenimin cok pisman herkesi araya sokuyor barismak icin ama nafilee bende bunu gordugum icin bununla gucleniyorum aldatilmanin ne kadar agir bir sey oldugunu iliklerime kadar hissedenlerdenim

Sen bukadar kafaya takarsan , saplanti haline gelir sende.
Birak ne hali varsa gorsun , kimsenin ahi kimsede kalmaz ..

Ama onemli olan bu surecte senin kendi hayatini toparlaman lazim..

çekiyormuşşş
ben de iki haftadır şahidim buna , çok yakın bir abla vardı eşi aldatmıştı onu , aradan 6 yıl felan geçti
bir ay önce eşi ağır bir kaza geçirmiş sakat kalmış iki hafta önce öğrendim şaşırdım demekki yapan bedelini ödüyormuş bir gün ..

Osmanlılar zamanında,bir erkegin çocukları büyüdügunde başlarına kötü olay gelirse,iş ,kismetsizlik,evlenememek,parasızlık gibi kötü olayla,evlenmeden önc hangi kızın ahini aldın diye sorarmış.Zamanın hocaları.
Evlatlarının rahatı mutluluğu dolayısıyla senin mutluluğun için kızdan helallik al derlermiş.
Kimsenin ahı kalmaz yerde

Gercekten yasamayan bilemez ilk duydugun an inanamıyorsun arıyorsun arıyorsun telefonlarını kimse acmıyor deliye dönüyorsun ne yapacağını bılmıyorsun kafan allak bullak oturup nefessiz aglıyorsun resimleri gördükce acın dahada cok acıyor sımdı yazın düğün fotolarını görünce ne yapacam hic bilmiyorm unutmayı okadar cok istiyorum ki ama yapamıyorum heran her sanıye akşımdayaptıklarını hazmedemiylrum ben burda mutsuzluktan ölürkn onun orda gülmesine o kzla mutluluk pozları vermesine dayanamıuorum

''sevmeyenin zulmüne sevenin ahı, sorulmaz mahşerde aşkın günahı'' diye bir şarkı sözü var, yani diyor ki ; sevgide hak yediysen çilesini yaşadığın müddet çekeceksin, kaçarı yok. İçin rahat olsun

sadece zaman. şu an acınız çok taze.
size zamandan başka hiç bir şey iyi gelmez. bütün sosyal ağlardan engelleyin. ondan haber alacağınız insanlarla görüşmeyin, ya da tembihleyin onlarla ilgili size birşey söylemesinler. bunu bir tedavi süreci gibi düşünün. ilacınız irtibatı tamamen kesmek, haber almamak.
ilahi adalete güvenin.

Ben burda ölürken o orda mutlu su lafi inan bende cok kullaniyorum ama guzel gunler gorecegiz insallah ilk zamanlar cok sizlatir yavas yavas gececek canim.. Ben ilk gunler her dakika aglardim annemin karsisinda bile agladim simdi oyle surekli aglamiyorum.. Yine aklma geliyor seviyorum ama o onun serefsizligiydi.. Soyle dusun belki yaza kalmadan bulur ilahi adaletini?

Neden beddua etmiyormuş ne demek arkadaşım beddua edince mi hak yerini buluyor sanıyorsun beddua ok gibidir yerini bulmazsa gelir seni veya yakınlarını bulur..Beddua çok iyi bir şeymiş gibi konuşmanı garipsedim.Emin ol biz dilimizle söylemesek bile herşeyimizi bilen gören ''O'' var. Neden beddua etmesin diyorum biliyomusun çünkü karşı tarafın el ile veya yaptıklarıyla verdiği haksızlığı, kendisi de dil ile vermiş olacak yani hakkını dili ile kendisi almış olacaktır.Neden böyle birşey olsun kızın hakkına girilmiş bu kadar kendini harap ediyorken ağzımızdan çıkanla niye ödeşilsin öyle değil mi.Allah' a havale edince azmı geliyor aman havale edince bişey olmaz ille de beddua edicem daha çok sürünsün, kahrolsun deyince daha mı çok çekiyor karşı taraf..?
Aldatılmayı yaşamayanlar bilmez demişsin emin ol buraya yorum yazanların çoğu hemen hemen yaşamıştır bunu.Ki ben de bu konuda çok ama çok büyük bir travma yaşadım. Elbette ateş düştüğü yeri yakıyor kimse kimsenin nasıl acı çektiğini hissedemez ama elinden geldiğince yangınına su serpmeye çalışır.En yakın zamanda en az hasarla atlatır inşallah konu sahibi. Sonuç olarak geçiyor bir şekilde geçiyor , kimisi deliyo geçiyo, kimisi parçalıyo geçiyo, kimisi teğet geçiyor ama mutlaka GEÇİYOR. Kendimizin değerini bilelim çünkü kendimizden daha değerli hiç bir şey yok..

Kıza şerefsiz demişsiniz ama bence eski sevgilinizin daha çok hakettiği bir nitelik bu.
Sizin bu saatten sonra yapacağınız hiçbir şey yok.
Kimse birini arkasında gözü yaşlı bırakarak mutlu olamaz.

Beddua ok gibidir demissin haksiz yere ettigin beddua sana geri doner ben bu zamana kadar hakliyken edilen bedduanin dondugunu gormedim Allah a sukur yaradan o kadar buyukku kalbinden gecenleri dilinden soyleyip kendisine dua etmesini istiyor sizin dediginiz gibi sussak o zaman duada etmeyelim genis capli dusun derim. Tutupta sagligiyla vs beddua etsin demiykrum ama ask hayatinda mutlu olmasin benim yasadiklarimin kat kat fazlasini yasasin demek cok farkli konudur.

bence gizlediğiniz bir şey var. nasıl bir insan 8 yıllık sevgilisini nedensiz bırakır ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…