haydi kizlar hic gebe kalamadim diyenler burada bulusalim ki ne surecler gecirmek gerekir bizi neler bekliyor ne yapsak hata ne yapsak fayda goruyoruz burda birbirimizden ogrenelim gerek birlikte uzulup yeri gelince beraber cosup sevinelim burda bir sayimiz olsun ve gun gectikce azalalim yerimizi baska umut arayanlar alsin bizim deneyimlerimizle onlarda kendilerine yol cizsin bakalim kac bebegimiz olacak simdiden hayirli olsun
canim bende hayit suyuna ve ayni zamanda incir+havuc kurune basladim ama burdan bi arkadas hayit suyunun dusuk yaptirdigini soyledi korktum simdi ama bende hayit suyunun en kotu kisirligi bile bir sende iyilestirdigini duymustum
bu arada canim yakiyi duydunmu sen yine bi arkadas yaki yapti hamile kaldi bitek abdest alirken cikariyosun sora yenisini takiyorsun belinle kalcan arasina bence iki tarafada yakilabilir hee bide sen kac yasindasin kardesim
canim benim adetim bugun bitti abdest alip baslicam kullanmaya yumurtlama donemin gecene kadar yani adetinin 20. gunune kadar falan kullan bence aslinda ovulasyon testi yapsan daha kolay olur senin icin
bazi aczanelerde satiliyor ama beb gg den almani tavsiye ederim daha ucyza geliyo cunki gebelik testi gibi ama bunu adetinin dokuzuncu gunu gibi yapmaya basliyosun cift cizgiyi gordugun zaman eb gec 36 saat icinde yumurtlayacagini gosteriyor sansi arttirmak icin yani
bazi aczanelerde satiliyor ama beb gg den almani tavsiye ederim daha ucyza geliyo cunki gebelik testi gibi ama bunu adetinin dokuzuncu gunu gibi yapmaya basliyosun cift cizgiyi gordugun zaman eb gec 36 saat icinde yumurtlayacagini gosteriyor sansi arttirmak icin yani
canim kusura bakma sen bana telini at istersen ozel msj atamiyorum nasil soyliyim gitti gidiyor desem anlarmisin oraya ovulasyon testi yaz bi dunya cikar zaten
tabii canim adetin 2.gunu baslicaksin ayri kaplara yarimsar litre suyu koyuyorsun kaynadiktan sonra birinin icine 8-9 adet inciri soguk suda yikayip ikiye bolup atiyorsun digerinede iki buyuk boy taze havucu yikayip dilimliyorsun ince olmasina grrek yok havuc 20 dk incir 15 dk kaynadiktan sonra kapatiyorsun ilidiktan sonra suzup bilestiriyorsun sabah aksam iciyorsun ben sabah kahvaltidan once iciyorum aksamda yatarken umarim faydasini gorursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?