canim biz senle konusmustuk ben ameliyat oldum uc aya yakin bi zaman gecti gecen gun muayene oldum kist falan yok simdilik cok sukur bunun disinda ilac falan kullanmadim alti ay olmazsa tedaviye baslicam ins gerek kalmaz bu arada sogan kuru yapiyorum 13.gunum
benim kistim suan icin yok ama bende cikolata kisti hastasiyim boyle diyorum cunki biliyosun bu bi hastalik tansiyin gibi kalp gibi ben oyle goruyorum tansiyon heran nasil yukselebilicekse benim kistimde her an hortlicak diye dusunuyorum soganin faydasi belki dedigin gibi evet idrara cikiyorum sik sik idrarla atttigim biseyler vardir muhakkak gebe kalirsam ozaman faydasi oldu dicem bide iliski sirasinda yanma cok olurdu o kalmadi bende buyuk olcude azaldi yani
tabi en guzeli dua etmek ama dusunsene Rab'bim bizi boyle gorunce nekadar komik geliyodur bukadar cokmu istiyorsunuz diyip ol diyebilir bence hersey rab'bimin ol demesine bakmiyormu zaten neyin vesile olacagi hic belli olmaz biz bi sekilde cabalarken bu cabanin karsiligini mutlaka verecektir
insallah cok beklemeyiz canim
benim kistim suan icin yok ama bende cikolata kisti hastasiyim boyle diyorum cunki biliyosun bu bi hastalik tansiyin gibi kalp gibi ben oyle goruyorum tansiyon heran nasil yukselebilicekse benim kistimde her an hortlicak diye dusunuyorum soganin faydasi belki dedigin gibi evet idrara cikiyorum sik sik idrarla atttigim biseyler vardir muhakkak gebe kalirsam ozaman faydasi oldu dicem bide iliski sirasinda yanma cok olurdu o kalmadi bende buyuk olcude azaldi yani
canim ben zaten kist varken iliskiye iliskence diyordum zaten belli bi pzisyon disinde kesinlikle iliski yasayamiyordum bi arada birde fitik cikti canim bende doktor bu halde sakin gebe kalma tasiyamazsin dedi canim sikildi o yuzden once bunu cozmeyi dusunuyorum cozemessemde canim pahasina bu yola bas koydum o ikinci cizgi gelecek okadar
canim ben zaten kist varken iliskiye iliskence diyordum zaten belli bi pzisyon disinde kesinlikle iliski yasayamiyordum bi arada birde fitik cikti canim bende doktor bu halde sakin gebe kalma tasiyamazsin dedi canim sikildi o yuzden once bunu cozmeyi dusunuyorum cozemessemde canim pahasina bu yola bas koydum o ikinci cizgi gelecek okadar
ne yapiyor canim amcan nasil iyilestiriyo ne guzel senin boyle bir sansin var
peki canim buni sadece kendi yakinlarinami yapiyor amcan yoksa bu onun meslegi gibi her isteyen yaptirabiliyormu
canim sana ozelden msj yazdim geldimi bilmiyorum bu arada nedemek para istemeyen vermez yazik dimi okadar emek etcek karsiligi neyse verilmesi lazim ama dedigim gibi calisiyorum bu durum nasil olcak
canim sana ozelden msj yazdim geldimi bilmiyorum bu arada nedemek para istemeyen vermez yazik dimi okadar emek etcek karsiligi neyse verilmesi lazim ama dedigim gibi calisiyorum bu durum nasil olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?