ben 21 yasında üniversite okuyan bi kızım..bu zamana kadar erkek arkadaşlarım oldu illa ki allah içiin hep değer verdiler..ve 1 hafta öncesine kadar gene bir erkek arkadasım vardı bana olan sevgisinden zerre kadar süphem yoktu..bizi benm bi arkadasım tanıstırmıstı..tanıstıgımızgünden beri çok iidik ama basımıza hep talihsiz olaylar geldi..mesela eski erkek arkadasım beni rahatsız ediodu ve o da sırf bu durumdan rahatsız oldugu için ankaraya gidip o çocugu buldu e tabi bu olay yıprattı bizi kafasnda hep düsünüodu siz ne yasadınız ki bu cocuk senden vazgecemiyo diodu..ve gecen günlerde bizi tanıstıran arkadasım cok fena seyler sölemiş ona benle ilgili gecmşle ilgili..alakalı alaksız..o cok gurulu bi erkek ve gecmişte bi yasamıslıgım olmasına tahammül edemiodu..e o laflarıda duyunca beni terketti..hmde ne terketme neler söledi bana gururumu onurumu cok kırdı..su dk dan snra o benm haklı oldgmu anlasada ben barsmam onla ama tek istediğim bi gün pişman olması sizcee arar mı beni yada bi gün pişman olur mu..ve sunuda söleyim beni annesyle tanstrmıstı ve srekli bi an önce evlenmke istediğini benden baskasıyla asla olamıcagnı sölüodu..ve smdi tepkinizi alacagmı bile bile yazıorm..biz brlkte olduk..sizcede beni araması gerekmio mu snucta ben bi kızım cok büük bi hata yaptm onla brlkte oldum cnkü cok gvendirdi beni kendine..anlıcagınız gercekten or durumdayım..sizce bu işin sonu ne olr? smdiden tesekkrler