Birgün pişman olup beni ararmı?

arkadslar cok gzel bsey oldu..serkn mail atms..seni ne kadr cok sevdgmi anla ychn ı arıorm dgruları anlatıcam die..allah yüzüme baktı mı dersnz

ayy çok sevindim canım inşalla anlatır gerçekleri inşalla doğru söylüyordur..evet kesinlikle allah yüzüne baktı pişmanlığını paylaştığın acılarını gördü dualarını kabu etti ama bundan sonra nolcak tabi yücehanla.....tabi önce bir arasın yücehan bakalım nasıl davranıcak...bende sana çok üzüldüm adına hayırlısı neyse o olsun........

arkadslar cok gzel bsey oldu..serkn mail atms..seni ne kadr cok sevdgmi anla ychn ı arıorm dgruları anlatıcam die..allah yüzüme baktı mı dersnz

Sevindim senin adına ama senin gururun ve sen her şeyden önemli unutma bunu. Yücehan sana koşa koşa gelse bile sırf bekaret meselesi yüzünden onunla olmak zorunda değilsin, unutma bunu. Önce kendini affettirsin beyefendi...

ALLAH büyük canim umarim dedigini yapar o herifte pismanliktan kivrim kivrim kivranir

hadi bakalım hayırlısı.sen gönlünü ferah tut.inşallah ychanda yaptığı hatayı anlarda sana döner.

Bir arkadaş demiş cidden işin dini, vicdani ve ahlaki boyutunu bir kenara bırakırsak Türkiye'de çoğu adam evlenmeden beraber olunmayı hak etmiyor. Çünkü çoğu her önüne gelenle ilişki yaşayabilcek kadar midesiz ve namuzsuz, vicdansız ve inançsız bana göre ama ne kadar severlerse sevsinler karşılarındaki bayanda bekaret arıyorlar. Sırf bu iki yüzlülüklerinden bile kaç yıl varsa artık evliliğe 1 yıl mı 5 yıl mı orasını bilemem ama hak etmediklerini biliyorum. Sizin de bu saatten sonra yapacak bir şeyiniz yok ama sırf bu adamla beraber oldum diye illa ne olursa olsun bu adamla evlenmeliyim diye düşünmeyin hayatınızı daha fazla ziyan etmeyin bence.

Bundan sonra Yücehan la aranız düzelse bile, işler her an karışmaya gebe gibi geldi bana. Bir yanda Sibel, bir yanda Serkan, belki de şu an adı geçmeyen başka ortak arkadaşlar işleri karıştırabilir tekrardan, korkarım ki.

Umarım, bir süre sonra, bu çevrenin dışında, aklı başında birini bulup öyle devam edersiniz hayatınıza.

bunu söylediğimde tepki alacağımı biliyorum !

canım inan seni üzmek,kafanı karıştırmak istemem.
diyorsunya 'beni bu şekilde kabul edecek biri' işte o kişi çıksa bile evlendikten sonra bunu senin yüzüne vurmayacağı ne malum(-erkeklere güven olmaz-diyen biz değilmiydik)

durum okadar vahim değil.dediğim gibi o yazı zaten serkanı ele veriyor.
yücehan da adamsa bunu anlar zaten.

tekrar başlama imkanın olursa,bence sonunda boşanma olacaksa bile evlen.

en azından ailene karşı;evlendim ayrıldım durumunda olursun.

kızlar bi düşünün.

başka bi adam oldu diyelim.

1-ilerde yüzleme ihtimali ?
2-bunu aileye söyleme ihtimali ?
3-ailenin düşeceği durum,yaşayacağı acı !(çünkü diyor <ailem bana güvenir)
4-ne bileyim bir kere olduğunu da diyebilir....bu böyle devam eder....

bence 2.evlilik 'bu'şekildeki evlilikten iyidir.

kim bana tekrar bekaretmi vereblr yada incinen gururumu yada kırılan kalbmi..çok klışe geleblr bu sözlerm ama gercktn öyle kaybettklerm bi insanın yasama sebebleri deil mi sizcede.bi kız ne icin yasar ki bnlarn dısında...düsünyrm ilerde evlensem eşime nasl anltcm bu durumu hadi o anlayş gsterdi bebgmn yüzüne nasl bakıcam..keske bnları zamanında düşünseydm..çok zor inanın..ltfen eleştrmeyn cnkü yaptgmı savnmyrm kesnlkle

Bence kendine bu kadar haksızlık etme sevmişsin güvenmişsin birlikte olmuşsun evet şu an pişman olmuş olabilirsin ama ilerde kocamın bebeğimin yüzüne nasıl bakarım dedirtecek bir durum değil evlilik dışı cinsellik hakkında herkes farklı düşünür fakat sonuçta sen SEVDİĞİN erkekle beraber olmuşsun afedersin her önüne gelenle yapmamışsın ki...Ayrıca sırf bakire değilsin diye sana tavır alacak bir insan çıkarsa gelecekteki eş adayın,yol ver gitsin derim

Canim sen bu durumu hic takma kafana.Hani diyorsun ya ben artik kiminle evlencem,beni bu halimle kim kabul eder...bal gibi ederler canim,Türk erkeginin namusu omoyla yikanmista benimmi haberim yok:26:
Kadinlar olarak niye bu kadar komplekse giriyoruz,kendimizi bunu hicmi hic haketmemis erkeklere "tertemiz" sunmaya hevesleniyoruz?Senin Yücehanmiydi neydi cokmu namusluymuski evlenmeden önce elin kiziyla iliskiye girebiliyor?Sende ayni mantikta "benimle iliskiye giren adam baskalariylada girmistir" de ve vur k...na tekmeyi.Bu saatten sonra barissada hicbirsey eskisi gibi olmaz demissin zaten,aynen öyle.Hic tasalanma,okuyormussun,ilerde ekmegini eline aldiginda seni bu sekilde kabul edecek biri muhakkak cikar.
ALLAH yardimcn olsun

bunu söylediğimde tepki alacağımı biliyorum !

canım inan seni üzmek,kafanı karıştırmak istemem.
diyorsunya 'beni bu şekilde kabul edecek biri' işte o kişi çıksa bile evlendikten sonra bunu senin yüzüne vurmayacağı ne malum(-erkeklere güven olmaz-diyen biz değilmiydik)

durum okadar vahim değil.dediğim gibi o yazı zaten serkanı ele veriyor.
yücehan da adamsa bunu anlar zaten.

tekrar başlama imkanın olursa,bence sonunda boşanma olacaksa bile evlen.

en azından ailene karşı;evlendim ayrıldım durumunda olursun.

kızlar bi düşünün.

başka bi adam oldu diyelim.

1-ilerde yüzleme ihtimali ?
2-bunu aileye söyleme ihtimali ?
3-ailenin düşeceği durum,yaşayacağı acı !(çünkü diyor <ailem bana güvenir)
4-ne bileyim bir kere olduğunu da diyebilir....bu böyle devam eder....

bence 2.evlilik 'bu'şekildeki evlilikten iyidir.

Tam katılamıyorum bu fikre, ama tamamen haksızsınız da diyemiyorum. Bir bekaret merakı var maalesef erkeklerde (hatta bazı kadınlarda), sanki kendileri evlenmeden önce hiç bir şey yapmamış gibi. Ya da sanki yaptıklarını başka kadınlarla değil de uzaylılarla yapmış gibi. Hepsi de bu işi profesyonellerle yapıyor değil ki. Baksanıza, Sibel gecelik kız falan da ayarlayabiliyormuş.

Biraz da konu sahibinin yaşadığı yer önemli. İllaki bakire biriyle evleneceğim diye düşünmeyen erkeklerinde olduğunu düşünüyorum/umuyorum ben. Yani artık olsun lütfen, ki bu vajinismus ları falan daha az kadın yaşasın bu toplumda.

Hem daha önce bişey yaşamamış birini istiyo hem de -afedersiniz- her haltı yiyor:47:
serkan anlatsa ve o da pişman olsa bile bu neyi değiştirir ki, böyle bi adamdan hayır gelmez.
Biraz alakasız olacak ama serkanın sevgisi daha bi takdir edilesi.:31:

Son düzenleme:
slm. iliskilerde zaman zaman anlasmazliklar ve farkli fikirler olabilir. gecmis sadece senin ilgilendiren bir durumdur. bu ikinci 3. bir sahisi asla ilgilendirmez. egerki onun seninle birlikteyken hala senden suphesi ve takintisi varsa zaten bu kisi seni gercekten sevmemis demektir. seven kisi dununu degil bugununu ve ilerde gecirecek oldugunuz yarinlari dusunmelidir. ben senin yereinde olsam onu dusunmeyi birakip ileriye bakarim. hayat kisa kesinlikle uzulup hayati kendine zindan etrme derim....

Hem daha önce bişey yaşamamış birini istiyo hem de -afedersiniz- her haltı yiyor:47:
serkan anlatsa ve o da pişman olsa bile bu neyi değiştirir ki, böyle bi adamdan hayır gelmez.
Bira alakasız olacak ama serkanın sevgisi daha bi takdir edilesi.:31:

ALLAH iyiligini versin,öldüm kiz yorumuna:66:
Serkani bende takdir ettim ama gel görki biz kadinlar nerde se...sizler var onlara asik oluyoruz (konu sahibi arkadasi kastetmiyorum,genel anlamda konustum)

Seni yargılamak haddimiz olamaz ama sunlarıda ekleyeceğim...Adam öldürenleri bile hakım savunmanı yap diyor ayen bayen öldürdüğü ortada olduğu halde katilin..şimdi senin bu çok güvendiğin şahıs varya ....çok sert gelebilir sana sözlerım ama elde etmek istediğini almış ve gitmiş... başka bir açıklaması olamaz bunun...yoksa savunma hakkı ve ya onun bunun lafıyla bu kadar şey paylaşmıs ve sevdiğini sandığınız biri çekip gitmez ...sonuçta elin ağzı durmaz iyide olsan kötüde diyecek bir şeyy buluyorlar .. Kızlar size tavsiyem adam annesiyle ailesiyle tanıştırıyor diye çok güvenmeyin ... sonunda ama nasıl oldur diyorsunuz...

Tam katılamıyorum bu fikre, ama tamamen haksızsınız da diyemiyorum. Bir bekaret merakı var maalesef erkeklerde (hatta bazı kadınlarda), sanki kendileri evlenmeden önce hiç bir şey yapmamış gibi. Ya da sanki yaptıklarını başka kadınlarla değil de uzaylılarla yapmış gibi. Hepsi de bu işi profesyonellerle yapıyor değil ki. Baksanıza, Sibel gecelik kız falan da ayarlayabiliyormuş.

Biraz da konu sahibinin yaşadığı yer önemli. İllaki bakire biriyle evleneceğim diye düşünmeyen erkeklerinde olduğunu düşünüyorum/umuyorum ben. Yani artık olsun lütfen, ki bu vajinismus ları falan daha az kadın yaşasın bu toplumda.

erkeklerin fevri olduğunu biliyoruz.
ne yazık ki lafları hiç düşünmeden pervatsızca söylüyorlar.
karşı tarafı düşünmeden.
ve bende umuyorum ki öyle(senin dediğin gibi) düşünen kişiler olsun.

ama bekaret konusunda ben katıyım:20:
çünkü her ne olursa olsun;olan kadına oluyor !

Son düzenleme:
tanıdıgım bi oglan ver sürekli birileryle ilişkiye giren kız arkdası anlatmıstı

dedigi laf neymıs bilymusunuz evlenirken kız bulucakmıs yanı bekaretini kaybetmemiş birini

mantıga bakın artık arkadaslar:47:

Senden bukadar cabuk vazgecebiliyorsa geri dönse bile ne Degeri kaldi artik?
Onla ilisgiye girmene gelince bunun güvenle alakasi yok kendine olan sayginla alakali bence.

tanıdıgım bi oglan ver sürekli birileryle ilişkiye giren kız arkdası anlatmıstı

dedigi laf neymıs bilymusunuz evlenirken kız bulucakmıs yanı bekaretini kaybetmemiş birini

mantıga bakın artık arkadaslar:47:

bi yerde okumuştum böyle her yerde kızlarla sürekli birlikte olduğunu anlatan adamlar bunu kendilerine güvenmedikleri için bilinç altında erkekliklerinin yetersiz olduğundan şüphe ettikleri için yaparlarmış yani bi nevi herkese "bak ben ne güçlü erkeğim bi sürü kızla birlikte oluyorum kadınlar beni tercih ediyor çünkü yatakta çok iyiyim" demek istiyor tabii bilinç altında. bunların evlenirken bakire arama sebebide bu güvensizlikmiş yani "şimdi bu kız başkasıyla birlikte olduysa benimle diğer erkekleri karşılaştırabilir bu nedenle bendeki eksikliği, yetersizliği falan görebilir hatta beni aldatır" gibi kaygıları bilinç altında taşıdıklarından bir kadının ilk ve tek erkeği olmak isterlermiş.

bekaret çok önemlidir kimse hafife almasın hafif alına alına kızlar yanlışlıklara yöneliyo lütfen basit gibi yorumlamayın erkekler yapıyor kadında yapar ne demek kimse yapmasın ama erkek yapıyo bende yapayım mantığı mantıksız tır bu mantıkla bakılırsa herkes çok hatalar yapar ayrıca evlenmeden bu tip ilişki yaşanırsa devamıda gelir..

Back
X