Biri acilen bana yardım edebilir mi?

Esrin mine

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2015
1.823
4.607
133
Hanımlar boşanmakta olduğum kişi anlaşmalı boşanmaya razı oldu. Avukatın yardımcısının hazırlamış olduğu anlaşmalı boşanma metninin düzenlenmesi gerekiyor. Hiçbir şeye dokunulmayacak sadece bir madde çıkartılacak. Ama hanımefendi haftasonu olması sebebiyle cevap vermiyor. Adam yine saçmalamaya başlamadan belgemi biri düzenleyebilir mi? Ben bir türlü beceremedim.

Duzenleme derken sartlari mi gozden gecirilecek? Ya da vekaleten biri dilekcemi yazacak anlamadim

Duzenleme derken sartlari mi gozden gecirilecek? Ya da vekaleten biri dilekcemi yazacak anlamadim
Belge hazır. Sadece kendime nafaka maddesini kaldıracağım. Ama belge düzenlenmiyor. Gerçi ben kopyalayıp düzenlerim dedim ama kopyalanmıyor da. Bakalım belki avukat hanım insaf edip yardım eder.

Belge hazır. Sadece kendime nafaka maddesini kaldıracağım. Ama belge düzenlenmiyor. Gerçi ben kopyalayıp düzenlerim dedim ama kopyalanmıyor da. Bakalım belki avukat hanım insaf edip yardım eder.
Avukat eder tabi ki yardim ama panik oldun sanirim kuzum oda bunu anladi ustelik bugun pazar sinirlenmis olabilir,bence once bir sakin ol bugun dinlen guzelce (bosanacagin adam degisik bir tipse seni strese sokmustur ,oluyor boyle seyler)haftaici makul bir saatte once kendini ifade et vazgecer diye korkuyorum vs diye kendini anlat sonra istedigini soylersin oda yapar

Zor durumda olabilirsiniz.
Duygu durumunuzu anlıyorum.
Ama avukat hanım sizin kocanızın keyfine göre davranmak zorunda değil.
Bugün pazar. Izin gününde insanlar doya doya uyumak ister falan.
Siz de buna anlayış göstermek zorundasınız.
Koca kişisinin dengesizliği onun sorunu değil..

Kaldırmayın. Eğer anlaşmalı boşanacaksanız zaten tazminat da olmayacak galiba. Kaldırmayın.

Zor durumda olabilirsiniz.
Duygu durumunuzu anlıyorum.
Ama avukat hanım sizin kocanızın keyfine göre davranmak zorunda değil.
Bugün pazar. Izin gününde insanlar doya doya uyumak ister falan.
Siz de buna anlayış göstermek zorundasınız.
Koca kişisinin dengesizliği onun sorunu değil..
Avukatım haftaiçi de cevap vermiyor dert etmeyin. Cevaplanmamış en az 20 sorum var. Defalarca aradım, çok nazik bir şekilde randevu talep ettim bir çok kez. Kalktım pandemi döneminde bürosuna gittim, davalarım var beni bekleme dedi. Yani avukat hanım için üzülmeniz ve atarlanmanız çok yersiz. Zaten konum bu değil. Benim derdim bana yeter, avukat duyarı dinleyemem.

Avukatım haftaiçi de cevap vermiyor dert etmeyin. Cevaplanmamış en az 20 sorum var. Kalktım pandemi döneminde bürosuna gittim, davalarım var beni bekleme dedi. Yani avukat hanım için üzülmeniz ve atarlanmanız çok yersiz. Zaten konum bu değil. Benim derdim bana yeter, avukat duyarı dinleyemem.

Iyi de avukat duyarı değil ki bu hangi meslek olursa olsun. Insanlar izin günü rahatsız edilmemeli.

Madem hep böyle iletişim sorununuz var.
O zaman bu avukatla devam etmemelisiniz.

Herkesin kendince derdi var bu arada.
Bu istediğimiz gibi o yana bu yana sataşma hakkını vermez ki bize.

2 bin tlye razı oldu. Ben zaten pazarlık payı kalsın fiye 2.5 istemiştim. Yani o 500 tl umrumda bile değil. Bir an önce imzalasa da bu stres bitse🤯
Tazminat alabilmek için yeterli deliliniz varsa, bence siz yanaşmayın anlaşmalıya. Bi arkadaş diğer konuda demişti, bu adam size 3 teklif ediyorsa bilin ki 5 kazanacaksınız.

Tazminat alabilmek için yeterli deliliniz varsa, bence siz yanaşmayın anlaşmalıya. Bi arkadaş diğer konuda demişti, bu adam size 3 teklif ediyorsa bilin ki 5 kazanacaksınız.
İnan o kadar bunaldım ki ciddi anlamda stres yüklüyüm. Tazminatta hiç gözüm yok. 2 bin benim kiramı ve faturalarımı hayli hayli karşılar. Bana da yeme içme masrafı kalıyor. Bu kadarı bana yeter de artar bile. Bir de sürekli karar değiştiren, iki cümlesinden birinde yalvaran bir adam. Al bak şimdi arayıp ağlıyor çocuklarımın yanında. Yarına kadar elli kez umutlanıp yalvarma moduna girer çıkar. O yüzden bu imza hemen atılsın ve nefes alayım istiyorum.

Henüz yapmadiysaniz smallpdf.com sitesinden ücretsiz olarak word formatına çevirebilirsiniz. Sonrasında yeniden kaydederken farklı kaydet deyip PDF diye seçerseniz yine pdf formatinda olmuş olur.

Avukatım haftaiçi de cevap vermiyor dert etmeyin. Cevaplanmamış en az 20 sorum var. Defalarca aradım, çok nazik bir şekilde randevu talep ettim bir çok kez. Kalktım pandemi döneminde bürosuna gittim, davalarım var beni bekleme dedi. Yani avukat hanım için üzülmeniz ve atarlanmanız çok yersiz. Zaten konum bu değil. Benim derdim bana yeter, avukat duyarı dinleyemem.

Randevu almadan kapıya gelen yahut randevu alıp da gelen bir çok kişinin duyduğu bir cümle

Acaba neden

Avukat sabah 7 de evden çıkmış 9.15 ye duruşma için adliyededir ama duruşma 15.30 a kadar uzar mesela

Pazar sabahı çocuğu ile oynatacaktır mesela

Ayrıca kopyalanamıyorsa kopyalama korumalıdır

Oturun yazın baştan hatta okuyun telefon yazsın sonra mail ile iletin bilgisayara

Back
X