• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biri akıl versin lütfen :(

Fadik_soz_yu

bir fikir
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
6
2
1
28
Mehaba ben iki yıllık evliyim ve kaynanamlarla birlik oturuyorum kaynanam beni sevmiyor bayada çektiriyor ben evimi ayırmak istiyorum ama eşim buna yanaşmıyor işin bir diğer kötü tarafida ailemde bana destek vermiyor ben ne yapıcam çok kötü durumdayım

Kayınvalidenin seni istememesi normal.
Ben de olsam sürekli birini evimde istemezdim.
Anladığım kadarıyla kocan da seni istemiyor. İstese sana ayrı ev açıp mutluluğun için çabalardı.
Ailenle de aran kötüymüş.
Ya çıkıp gidecen kendi ayaklarının üzerinde duracaksın ya da kötünün iyisi ailene sığnacaksın.

Kayınvalidenin seni istememesi normal.
Ben de olsam sürekli birini evimde istemezdim.
Anladığım kadarıyla kocan da seni istemiyor. İstese sana ayrı ev açıp mutluluğun için çabalardı.
Ailenle de aran kötüymüş.
Ya çıkıp gidecen kendi ayaklarının üzerinde duracaksın ya da kötünün iyisi ailene sığnacaksın.
Keşke kaynanam beni evde istemese ama nerde aksine çektirmek istiyor artık başlarda eşimle evlenmemizi istemiyormuş diye durdum ama evimi ayımıyim diyede elindn geleni yapıyor eşimin vicdanına oynuyor hep

Dikkat et de bi süre hamile kalma. Bir de çocuğunu düşünmek zorunda kalma en azından.
Çocuğum da var bir kızım 8 aylık bende onun böyle huzursuz bir otamda büyümemesi için en çok ta istiyorum eşimde geçenler bende istiyorum dedi ama sonrasın da ailesi duygu sömürüsü yapınca vazgeçti

Çocuğum da var bir kızım 8 aylık bende onun böyle huzursuz bir otamda büyümemesi için en çok ta istiyorum eşimde geçenler bende istiyorum dedi ama sonrasın da ailesi duygu sömürüsü yapınca vazgeçti
O zaman eşinde iş yok arkadaş.
Boşan.

Back
X