Eşinizin testleri vermeyi sallamış olması büyük şans. büyük oranda bitmiş gibi görünen bir evliliğe çocuk dahil etmek o çocuğa haksızlık olmuyor mu?doktor her seferinde eşimin testini istiyor ve eşim basından salıyor
Biz 4 yıllık evliyiz ve aile içinde yasiyorum daha bigune bigun bir pazarveya başka bir gün kalk bugun bizim olsun dememis ve bir haftadır peşinden dolaşıyorum hamile kalamıyorum ve tedavi görmeye başladım doktor her seferinde eşimin testini istiyor ve eşim basından salıyor eltilerimde sohbete cagırdılar bende eşimle konuşmak icin gitmedim ve eşim yemek yedi dışarı çıktı demedi ben cıkıyorumda bnde salak gibi bekliyorum gece 12.00 de eve geldi ve benimde zoruma giti onun bana bi dakası yok ama arkadaslarına vakti cok bende agzıma ne geldiyse ona saydırdım eşim sabah kalkar ise gider aksam gelir yemegini yer televizyon izlemeye gider ve gelir acim der yemek hazırlarım yer o yemek yerken bile telefonla ugrasır ben konusurum konusurum değil mi diyorum efendim diyor ilgisizlik diz boyu ve üstüne beni haksız yapıyor sizce ben bu durumda napayım al karsina konus brn cocuk istiyorum adam ol biraz be de ve madem boyle bebek icin de iyi dusu
EvetEşin evlenmiş olmak icin evlenmiş. Seni sevdigini dusunmuyorum. Görücü usulü mü evlendiniz?
gidin biraz daha inatla hamile kalmaya çalışın böyle muhteşem (!) bir adamdanBiz 4 yıllık evliyiz ve aile içinde yasiyorum daha bigune bigun bir pazarveya başka bir gün kalk bugun bizim olsun dememis ve bir haftadır peşinden dolaşıyorum hamile kalamıyorum ve tedavi görmeye başladım doktor her seferinde eşimin testini istiyor ve eşim basından salıyor eltilerimde sohbete cagırdılar bende eşimle konuşmak icin gitmedim ve eşim yemek yedi dışarı çıktı demedi ben cıkıyorumda bnde salak gibi bekliyorum gece 12.00 de eve geldi ve benimde zoruma giti onun bana bi dakası yok ama arkadaslarına vakti cok bende agzıma ne geldiyse ona saydırdım eşim sabah kalkar ise gider aksam gelir yemegini yer televizyon izlemeye gider ve gelir acim der yemek hazırlarım yer o yemek yerken bile telefonla ugrasır ben konusurum konusurum değil mi diyorum efendim diyor ilgisizlik diz boyu ve üstüne beni haksız yapıyor sizce ben bu durumda napayım cok ihtiyacım var
Eee dört duvar icinde canım sıkılıyor konusacak derdimi anlatacak kimsem yok eşim var diye bildiğim ama hic olmamış gibi davranıyor kendisi belki cocugum olsa en azından onunla ilgilenirim kafayi yiyecek gibi oluyorum iki düşügüm var doktor hicbir sorunun yok diyor hepsi strestenAdamın sizi umursadığı yok. Siz çocuk istiyor ve kendi başınıza çabalıyorsunuz.Bu adam çocuk istemiyor veya olmayacağını biliyorki mühimsemez davranıyor. Başkaca bir sorununuz yok ve genel yaşantınız bu şekildeyse ve kabullenmişseniz, birşey diyemem. Ama,sizin yerinizde başka bir kadın olsa bunlara tahammül edemezdi.Çocuk konusunda ısrarcıysanız, kesin bir dille konuşacaksınız.Ya doktora gidilecek, yada ayrılacağım diyeceksiniz. Bu kadar.
Hani bi insanin insani anlaması aynı seyleri yasaması lazım yoksa anlamaz siz sanıyorsunuz benim tek derdim cocuk mu bi bilsem eşimin derdi nedir inanki cocuk değilse cocuktan vazgecerim ama hicbi sekilde umursamıyor bugun söyledigi yarına uymuyorgidin biraz daha inatla hamile kalmaya çalışın böyle muhteşem (!) bir adamdan
Canın sıkılıyor diye cocuk yapilir mi AllahaskinaEee dört duvar icinde canım sıkılıyor konusacak derdimi anlatacak kimsem yok eşim var diye bildiğim ama hic olmamış gibi davranıyor kendisi belki cocugum olsa en azından onunla ilgilenirim kafayi yiyecek gibi oluyorum iki düşügüm var doktor hicbir sorunun yok diyor hepsi stresten
İzin vermiyorCanın sıkılıyor diye cocuk yapilir mi Allahaskinasen bos ver simdi bu adamı cocugu falan. Adamın seni umursadigi yok. calismiyor musun? Gir bir ise calis kendinle ilgilen.
Adamın seni kaale aldığı tek bir konu söyle.İzin vermiyor
Defalarca dedim yedigin onunde yemediğin arkanda diyor
Eee dört duvar icinde canım sıkılıyor konusacak derdimi anlatacak kimsem yok eşim var diye bildiğim ama hic olmamış gibi davranıyor kendisi belki cocugum olsa en azından onunla ilgilenirim kafayi yiyecek gibi oluyorum iki düşügüm var doktor hicbir sorunun yok diyor hepsi stresten
EvetKarısına zaman ayırmayan adam çocuğuna ayıracak mı sizce? Daha ortak bir hayatınız bile yokken ortak bir çocuk yapılır mı ayrıca? Eşim hiç olmamış gibi davranıyor diyorsunuz da, olmamış zaten, hayatınızda yok ki. Adam evi ve sizi ihtiyaçlarını giderip, yoluna devam etmek için arada uğradığı dinlenme tesisi gibi kullanıyor. Bu nasıl evlilik yahu diye isyan edeceğiniz yerde, çocuk derdine düşmüşsünüz. Yaşınız 22 mi gerçekten?
Herşeyi yaptım kitap okudum.el örgüleri yaptım.icimi kagıtlara yazı yazarak döktüm .boyama yapıyorum cocuk gelişim bölümü mezunuyum.daga ne yapsamHobi olsun diye çocuk doğurulduğunu da bir burada gördüm gerçekten. Gidin bir kedi köpek balık kuş falan alın oyalanmak için. Bir hobi edinin ahşap boyama, resim, dikiş, örgü falan bir enstrüman çalmayı öğrenin. Canım sıkılıyor diye hele bir de sorunlu evliliğe çocuk mu yapılır?
Çok yanlış düşünüyorsun. Başka şeyler bul hobi, kurs falanEee dört duvar icinde canım sıkılıyor konusacak derdimi anlatacak kimsem yok eşim var diye bildiğim ama hic olmamış gibi davranıyor kendisi belki cocugum olsa en azından onunla ilgilenirim kafayi yiyecek gibi oluyorum iki düşügüm var doktor hicbir sorunun yok diyor hepsi stresten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?