• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biri bana da yardım etsin :(

sende haklısın canım ya ne diim ama akışına bırak ama tavrınıda belirt yane yüz verme okonuda tepkini koy ortaya

ettim aylarca ettiğimiz kavgalar ve olaylardan elde ettiğim sonuç şu, evine gitmiyor artık bir de parka falan. onun dışında bana maç izliyorum kapat diyebiliyor onun yanındayken umursamıyor eve gelince hiçbir şey yok gibi konuşuyor

arkadasını asla bırakmaz ancak kndisi istemzse görüşmez.. ama ne demek maça bakıyorum konuşamam bu kadar önemli mi ? erkek arkadasın aldatması filan olmaz diyorsunda seninle konusmayı maça tercih edebilioyr onun evinde seninle telefonda konusmuyor.. arkadası onu zaten yeteri kadar etkisi altına almamış mı oluyor:S ben olsam dayanamam bukadarına resti çekerim seviyorsa zaten bir şekilde fedakarlık eder sana gelir..

arkadasını asla bırakmaz ancak kndisi istemzse görüşmez.. ama ne demek maça bakıyorum konuşamam bu kadar önemli mi ? erkek arkadasın aldatması filan olmaz diyorsunda seninle konusmayı maça tercih edebilioyr onun evinde seninle telefonda konusmuyor.. arkadası onu zaten yeteri kadar etkisi altına almamış mı oluyor:S ben olsam dayanamam bukadarına resti çekerim seviyorsa zaten bir şekilde fedakarlık eder sana gelir..

ya neymiş küfürlü konuşuyorlarmış duymamam içinmiş, hiç duymadım ya. evet o maç olayı çıldırtıyor beni b*k var maçta di mi töbe yarabbim ya ağzımı bozduruyor mübarek gün. of allahım of yaa

ya neymiş küfürlü konuşuyorlarmış duymamam içinmiş, hiç duymadım ya. evet o maç olayı çıldırtıyor beni b*k var maçta di mi töbe yarabbim ya ağzımı bozduruyor mübarek gün. of allahım of yaa
ya her dk mı küfürlü konusuyorlar hem başka odada konussun ne caddeye cıkması :S hem bunun için sıkma bukadar canını sana yazık.. biraz trip at en azından o arkadasını bırakmasada çeki düzen verir hareketlerine..!!!

ya her dk mı küfürlü konusuyorlar hem başka odada konussun ne caddeye cıkması :S hem bunun için sıkma bukadar canını sana yazık.. biraz trip at en azından o arkadasını bırakmasada çeki düzen verir hareketlerine..!!!

aynen katılıyorum çıldırtıyor bu da beni maç bitecek arayacak biliyorum nasıl bir tavur takınacağım bilmiyorum o kadar bitti konuşmuyorum artık dedim duymadı bile hıı tamam falan dedi

benim sevgilimin de arkadaşları tasvip etmediğim şeyler yapan tiplerdi. sevgilim de onlara uymaz ama yine de görüşür konuşurdu. söyledim rahatsızlığımı, şimdi görüşmüyor onlarla... Umarım sizin aranız da düzelir. Gün gelir sevgilinize de zararı olabilir o kişinin. gelip geçici arkadaşlıklar sizden önemli mi ya???

aynen katılıyorum çıldırtıyor bu da beni maç bitecek arayacak biliyorum nasıl bir tavur takınacağım bilmiyorum o kadar bitti konuşmuyorum artık dedim duymadı bile hıı tamam falan dedi
bak canım kendi agzınla diyorsun okadar bitti diyorsun ama arayınca sende konusacaksın o bunu bildigi için umursamıyor seni.. neden bi erkek arkadas için sevgilini bırakasın ki ayrılman yanlış bence.. onu yola getirmeye çalış bir kere konusmayı daha dene baktın aynısını yapıyor yüz verme bir iki gün sende onun hoşlanmadıgı birşeyi yap empati kursun ki anlasın nasıl oluyormuş umursamamak.. sen ayrıldık deyip konusursan tabi ki oda normal devam eder

gercekdende ıkı kız alıp gıdecek cınstenmı sevgılınız ve arkadası?..
erkek muhabbetı bence sadece bu..

bak canım kendi agzınla diyorsun okadar bitti diyorsun ama arayınca sende konusacaksın o bunu bildigi için umursamıyor seni.. neden bi erkek arkadas için sevgilini bırakasın ki ayrılman yanlış bence.. onu yola getirmeye çalış bir kere konusmayı daha dene baktın aynısını yapıyor yüz verme bir iki gün sende onun hoşlanmadıgı birşeyi yap empati kursun ki anlasın nasıl oluyormuş umursamamak.. sen ayrıldık deyip konusursan tabi ki oda normal devam eder

ya bitti diyorum tartışıyoruz tamam haklısın şu bu diyor e düşünüyorum alışkanlıklar var benim ilk erkek arkadaşım ayrılmak nasıl bir şey ya da ayrılsam ne yaparım bilemiyorum nasıl hissedeceğimi kestiremiyorum. yola getirmek için çabaladım ya senin sandığın kadar da kötü değil diyor tamam arkadaşlarla toplanırken al getir onu da dedim bir kere, çocukla 1-2 kere konuşma fırsatım oldu kötü hiçbir şey demedim, o kadar iyi davrandım sadece azalt dedim başlarda yok yok olmuyor kuruyor empatiyi ama sadece ihtiyacı olunca bana atıyorum esrayla görüşme sen nasıl benim arkadaşımdan hoşlanmıyorsan ben de onu sevmiyorum diyor. kendi istediği olunca bitiyor empati. eğer ben 3 gün konuşmasam burnunu sürtmek için ya da gidip onun istemediği bir şeyi yapsam zaten istiyormuşsun ben engellemişim diyor gerçekten öyle sanıyor

Ecem bu arada erkekler erkek arkadaşlarının yanlarında genelde maço tavırlarda konuşuyorlar benim gözlemlediğim kadarıyla.. düşünsene maç izlemek için arkadaşlarıyla buluşmuş, sen arıyorsun benimle konuş ya da eve git falan diyorsun. Bu durumda bence çoğu erkek tamam hayatım diyip yapmaz bunu.. En mantıklısı ve onun yapması gereken hiç görüşmemek o şahsiyetle. ıllaki küsmesi şart değil, arayı soğutup, bi meraba meraba seviyesine getirmeli.

Ecem bu arada erkekler erkek arkadaşlarının yanlarında genelde maço tavırlarda konuşuyorlar benim gözlemlediğim kadarıyla.. düşünsene maç izlemek için arkadaşlarıyla buluşmuş, sen arıyorsun benimle konuş ya da eve git falan diyorsun. Bu durumda bence çoğu erkek tamam hayatım diyip yapmaz bunu.. En mantıklısı ve onun yapması gereken hiç görüşmemek o şahsiyetle. İllaki küsmesi şart değil, arayı soğutup, bi meraba meraba seviyesine getirmeli.

yo yo öyle olmadı. maç izlemek için eve gitti, tek başınaydı. ayrıca ben onunla erkek arkadaşlarının yanındayken tel.de konuşmam hiç biliyorum aramam o çocuk biz ne zaman tel.de konuşsak arkadan terbiyesizlik eder ne o sevgilin arayıp hesap mı soruyor, kızlar var burada şu bu diye. zaten ben hayatımda aşkım, canım, cicim demedim o da demez konuşmalarımız makara konusu olacak cinsten değildir. evet ben de öyle istiyorum görünce kafanı çevir geç diyemem selamlaş tamam ama görüşmenden hoşlanmıyorum dedim

yo yo öyle olmadı. maç izlemek için eve gitti, tek başınaydı. ayrıca ben onunla erkek arkadaşlarının yanındayken tel.de konuşmam hiç biliyorum aramam o çocuk biz ne zaman tel.de konuşsak arkadan terbiyesizlik eder ne o sevgilin arayıp hesap mı soruyor, kızlar var burada şu bu diye. zaten ben hayatımda aşkım, canım, cicim demedim o da demez konuşmalarımız makara konusu olacak cinsten değildir. evet ben de öyle istiyorum görünce kafanı çevir geç diyemem selamlaş tamam ama görüşmenden hoşlanmıyorum dedim

valla en iyisini demişsin. artık top sevgilinde. ama bu çocuğu hiç sevmedim!

çok mu? bence gayet normal bişey istiyosun. Başka arkadaşlarına laf ettin mi? Neden sadece o çocuk, sevgilin bunu görmeli yani... göbekleri bir mi kesilmiş sanki?

çok mu? bence gayet normal bişey istiyosun. Başka arkadaşlarına laf ettin mi? Neden sadece o çocuk, sevgilin bunu görmeli yani... göbekleri bir mi kesilmiş sanki?

ay ya şu uğraştığım şeylere bak ne yapıyorum diyorum ben bazen evde bir dediğimi iki eden yok, daha hayatımda kimseyle konuşmak için çaba harcamadım kimsenin de peşinden koşmadım şunun yaptığına bak kötü bir şey demek istemiyorum ama mümkünse ebediyen askerde kalsın patates soysun o çocuk

zaafı var belliki ona....
pek tekin biride değil anlattıklarınıza göre,bende olsam istemezdim öyle biriyle arkadaş olmasını...
koyun tavrınızı,yok derse çare yok,
kötü arkadaşında inasan yaptırmayacağı yok...
artık kendisi yapsın seçimi...
başka yapacak bir şey yok...

zaafı var belliki ona....
pek tekin biride değil anlattıklarınıza göre,bende olsam istemezdim öyle biriyle arkadaş olmasını...
koyun tavrınızı,yok derse çare yok,
kötü arkadaşında inasan yaptırmayacağı yok...
artık kendisi yapsın seçimi...
başka yapacak bir şey yok...

10 senelik arkadaşım geliyor nasıl git diyeyim ortak arkadaşlarımız var onlarlayken geliyor ben sen gelme mi diyeyim diyor. dünden bugüne şöyle oldu ben ya karar verelim bir çözüm bulalım ya da benden bu kadar dedim o da nasıl yani ayrılmak mı istiyorsun dedi bir şey demedim gördüğü yerde konuşmaya arkadaş ortamında karşılaşırsa mecburen görüşmeye karar verdi. göreceğiz bakalım neler olacağını

Back
X