- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
Ya rabbi ya rabbi ne kadar fıkarayız yaavv ne haksızlık yavv noluyorr yavvvv
Ben niye bu kadar fıkarayım harbiden. Elimde hiç para tutamıyorum. Ayın sonundan 2 gün önce falan evden çıkacak param kalmıyor. Size gelirlerimi ve giderlerimi yazıyorum:
Gelirim 1400
Giderler : kirayla birlikte ev masrafları 750
Yol masrafı YOK
Yemek masrafı her gün okulda yediğim için 300 lira civarı
Geriye 350 lira kalıyor az gibi görünse de aslında benim için çok para. Yani zaten hep okulda ve işte oluyorum dışarıya haftada bikaç kez çıkıyorum onda da kahve parası sinema parası falan veriyorum. Dedim ki accık para biriktireyim de kendime bi kaban alayım bilek fıraydeyde siyah tüylü kapşonlu 5 yıllık montumun rengi artık kızıl kahve oldu.
Kendime fülüt alacak param bilene yok
(
Öğlen yemeklerini de evden getiremiyorum çünkü yapamıyorum. Bi ara sandviç hazırlayayım dedim yarım somun ekmeğe kaşarı nasıl basmışsam artık hemen kilo aldım
başka yemek de beceremiyorum öyle okula götürcek
Kederlendim öyle anlatayım dedim yorum yapmak zorunda değilsiniz
inşallah acilen zengin olurum, oluruz amin
Ben niye bu kadar fıkarayım harbiden. Elimde hiç para tutamıyorum. Ayın sonundan 2 gün önce falan evden çıkacak param kalmıyor. Size gelirlerimi ve giderlerimi yazıyorum:
Gelirim 1400
Giderler : kirayla birlikte ev masrafları 750
Yol masrafı YOK
Yemek masrafı her gün okulda yediğim için 300 lira civarı
Geriye 350 lira kalıyor az gibi görünse de aslında benim için çok para. Yani zaten hep okulda ve işte oluyorum dışarıya haftada bikaç kez çıkıyorum onda da kahve parası sinema parası falan veriyorum. Dedim ki accık para biriktireyim de kendime bi kaban alayım bilek fıraydeyde siyah tüylü kapşonlu 5 yıllık montumun rengi artık kızıl kahve oldu.
Kendime fülüt alacak param bilene yok

Öğlen yemeklerini de evden getiremiyorum çünkü yapamıyorum. Bi ara sandviç hazırlayayım dedim yarım somun ekmeğe kaşarı nasıl basmışsam artık hemen kilo aldım

Kederlendim öyle anlatayım dedim yorum yapmak zorunda değilsiniz

inşallah acilen zengin olurum, oluruz amin