Biri bana fakirlik büyüsü yaptırmış olabilir mi

Bulunduğunuz yerde Body Shop var mı bilmiyorum ama onun tahta tarağı var, yıllardır kullanıyorum hiç bir şey olmadı, hem de saçı güzel açıyor. İnternetten alırsın olmadı tavsiye ederim. Şu an ki fiyatını bilmiyorum ama 90 tl yoktur sanırım :)

Eskiden elime bir miktar para geçince koşa koşa gittiğim z..a mağazasının şuan sadece vitrinine bakıp geçiyorum. Hele man..o mağazasına akıl sır ermiyor eskiden paltoya 300-400 verirken içimiz acırdı şimdi orada paltolar 800 tl olmuş yok artık!! Ben bu sene zaruri ihtiyacım harici kışlık alışveriş yapmamaya karar verdim:KK12:

Ailen yardım etmiyor mu, bu arada tebrikler okurken çalışıyorsun ve patrondan yana şanslısın az çalışıp tam gün parası alıyorsun :KK76: Sana önerim, yemek yapmayı öğrensen çok güzel olur. Dışarıda para vereceğine sebzeni meyveni alır kendine öğünler yaratırsın.Yemek yapmak basit bir şey yani, videolu tariflerle dolu internet artık. Kaban için black friday'i bekle, 1400 ile geçinmek çok ütopik zaten kira fatura derken. Haftalık yemek masrafın ne kadar tüm öğünler?

Fakirlik kaderiniz mi bilmem ama konunun kapatılması kesinlikle kader, çünkü neden? Konuya ülke ekonomisi girişi yapılmış, açlık sınırı yazılmış, şampuanlar taraklar havada uçuyor, haliyle bu konuda pır pır uçtu gittiHoppa

Back
X