Size o kufuru ettiginden sonra da siz hâlâ devam ettirebilmişseniz pess!!!
Biraz kendinize saygi duyun lutfen.
Boyle biriyle bi iliski yurutup,zaman kaybetmek,ve onca laflar yemeyi nasil kendinize yakistiriyosunuz
Evlenmek istemiyorum aslında çünkü hayal bile kuramıyorum artık ama genede hala ailemle düğün meselesini konuşmaya devam ediyorum bile bile ipe gidiyorum sanki dur yeter diyemiyorumkorkarım sen bu adamla evlenirsin de.Bile bile insan niye mutsuz olmak,acı çekmek ister ki.Bazen diyorum,bundan hoşlanan kızlar da var galibi.Sakın bana sevgiden bahsetme,sevgi böyle olmaz
o lafları az önce söyledi zaten sonra seni ortada bırakıyorum diyip teli yüzüme kapattı bana ayrılma şansı bile vermeden kendsi gidiyor akşam arar tekrar napıyon diye ve bende iyi sen diyip konuşmaya başlarım bu yıllardır süren bi döngü işte çark bi türlü bozulmuyor
Sonra kadınları tabi aşağılar, ezer bu erkekler. Kozları siz veriyorsunuz. Size 'o...pu' diyen bir adamla nasıl hala beraber olabiliyorsunuz?
Çok merak ediyorum, hiç mi gururunuz yok sizin? Hiç mi karakter sahibi bi insan değilsiniz? Her gün hakaret işittiğinize göre bu kelimelerden daha beterlerini de söylüyordur kesin. Nasıl sineye çekebiliyorsunuz bunları?
Valla ben size git derim, ama siz dinlemeyeceksiniz. Gidecek olsaydınız bugüne kadar çoktan bir adım atardınız.
Akşam telefonunu ve sana ulaşabileceği tüm yolları kapatırsan değişir düzen
Kararlı olman lazım
Kendisi zaten erkeği çok fazla üstün görüyor erkek döverde severde diyor karımsan küfürde edebilirim diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?