biri bana kafamdaki sesi susturacak bisey soylesin

adilazimdegil

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2016
17
2
1
38
Mbr arkadaslar konusacak sorunumu anlatacak kimsem olmadigi icin suan buradayim sabirla okuyup beni anlayarak yorum yaparsaniz cok sevinirim. 5.5.2015 te yeni bi iliskim basladi ve ben onu bir hafta sonra askere ugurladim 6 ay yolunu bekledim cok sukur sag salim gitti geldi askerdeyken cok yol aldik gelecege dair bi suru plan yaptik ciddi bi iliskimiz vardi ve geldi askerdeyken yapmis oldugumuz bi plandi geldikten 15 gun sonra birlikte olduk bir ay hersey cok guzel gitti gelip bizimkilerle tanisma planlari yapildi sonra birden bi sogukluk girdi ve ufacik biseyden ayrilmak istedigini söyledi ben durumum itibariyle gurur falan dinlemedim tabiki cok sevmemde buna etken yalvar yakar tekrar bana donmesini sağladım suan birlikteyiz ama zaman zaman gozleri bos hissiz bakıyodu bana bi sekilde dostane sorarak arkadaşı gibi derdini sordum ve bana eski sevgilisini anlatti bi daha kimseyi öyle sevemeyecegini anlatti baya baya icini döktü bende kira kira parçalar bile tuz buz oldu farkettirmedim sonra yine sevgili moduna gectik ve her aksam yatmadan once birbirimize seni seviyorum diyerek uyudugumuz gibi uyuduk, uyudu. Simdi bunu size neden yaziyorum bilmiyorum her hangi bisey sormuyorum ne yapayım ne edeyim demiyorum cunku yolum belli ben bu adama kendime verdim ve cok seviyorum sonumuz ne bilmiyorum suan sadece ölmek istiyorum baska hic bisey istemiyorum tabi bide soyle bi ayrintida var suan bi hamilelik soz konusu olabilir kendisininde haberi var buna ragmen akli baska yerde size tek sorum su sizce ben onun bosluk dolduranimiydim kullanildimmi ben

Erkekler... yanında mantığına uyan bi kadın olsada duygularını okşayan ve aklının kaldığı bir kadın olduğu mu sen ne kadar çabalasanda sevsende uğruna kendini öldürsende ikilemde kalabiliyorlar benim açtığım eski konuyu okuyabilirsin canım. Emin ol hiçbir erkek için ölüm düşünmeye değmez çünkü hiçbir şey senden önemli değil.

askerdeyken senle vakit harcamıs, cunku askerdeyken eskisi yanında olmamıs

Neden yalvarıyorsun ki? O mu var bir tek dünyada? Sırf ilk cinselliğini onunla yaşadın diye ona mecbur mu hissediyorsun kendini?

askere gitmeden sadece 1 hafta önce tanışmışsınız yanlış okumadıysam,bu adam hemen askere gitmiş,askerlik koşullarında karşısında hangi kadın olsaydı ona aşık olduğunu sanırdı.ama normal hayat dönünce bunun aşk olmadığını anlamış,ama askerdeyken planladığınız şeyi yapmaktan geri kalmamış.

Neden yalvarıyorsun ki? O mu var bir tek dünyada? Sırf ilk cinselliğini onunla yaşadın diye ona mecbur mu hissediyorsun kendini?
Evet, ben bi baskasina bunu aciklayacak kadar cesur degilim bi baskasinin dusuncesi suan midemi bulandırıyo zaten ayrica aileme bunu yasatamam ben cok inandim ona sizde uzaktan bi gorseydiniz senin askindan ölüyo bu derdiniz

Bi tanidik tanistirdi bizi ayrica ablasida arkadasim. Aslinda hersey normal duzeydeydi ne oldu bilmiyorum o kizmi karsina cikti yoksa bi donemdenmi geciyo suan aklina o geldide hic bilmiyorum

Evet, ben bi baskasina bunu aciklayacak kadar cesur degilim bi baskasinin dusuncesi suan midemi bulandırıyo zaten ayrica aileme bunu yasatamam ben cok inandim ona sizde uzaktan bi gorseydiniz senin askindan ölüyo bu derdiniz
Şahsen demezdim. Çünkü prensip olarak babama bile güvenmiyorum. Ama size tavsiyem hamile değilseniz meseleyi kafanızda bu kadar büyütmeyin. Evlenmeden birlikte oldunuz, bunu ilk kez siz yapmadınız. Geride bırakın ve bedeninize bu kadar anlam yüklemeyin. Bence biriyle sırf bu sebeple ilişkiyi sürdürmek veya evlenmek, yaptığınızdan çok daha küçültücü, utanç verici. Zaten yaptığınız da utanç verici bir şey değil.

sizin şu evliymiş gibi beraber olup sonra ben ne yaptım demenize şaşıyorum.bu kadar mı bir erkeğe yenik düşüyorsunuz?nasıl böyle kendinizi sonu belli olmayan durumlara sokmaya cesaret ediyorsunuz?erkek insan!
hamileyseniz, evlenecek mi vicdana gelip ??

Anladığım kadarıyla söz, nişan gibi bir durumunuz yok
Askerdeyken konuşmussunuz o gelince de beraber olmussunuz
Adam sizi sevmediğini söylemiş
Bana bir geleceğiniz olacakmıs gibi gelmiyor
Kullanılmak tabiri hoş değil ama sizinle vakit gecirmek onu baya eğlendirmis bence.

Beni sevmedigini söylemedi aksine aramizda sevgiyle alakali sorun yok dedi ve beni sevdigini soyleyip uyudu az once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…