- Konu Sahibi adilazimdegil
-
Şahsen demezdim. Çünkü prensip olarak babama bile güvenmiyorum. Ama size tavsiyem hamile değilseniz meseleyi kafanızda bu kadar büyütmeyin. Evlenmeden birlikte oldunuz, bunu ilk kez siz yapmadınız. Geride bırakın ve bedeninize bu kadar anlam yüklemeyin. Bence biriyle sırf bu sebeple ilişkiyi sürdürmek veya evlenmek, yaptığınızdan çok daha küçültücü, utanç verici. Zaten yaptığınız da utanç verici bir şey değil.
Şimdiyi demiyorum aklının eski sevgilisinde olduğunu söylemis önceden yaBeni sevmedigini söylemedi aksine aramizda sevgiyle alakali sorun yok dedi ve beni sevdigini soyleyip uyudu az once
Buna biz karar veremeyiz. Ama genelde insanlar evli veya bekar olmaları fark etmez seviştiklerini ilan etmiyorlar toplumda. Utanç verici olduğundan değil, çok şahsi ve iki kişiyi ilgilendiren bir mevzu olduğundan.Madem utanç verici bir şey değil.bu durumu babasıyla,annesiyle gururla paylaşsın...
Ayyyy sinir oldum ne kadar safsınız!Beni sevmedigini söylemedi aksine aramizda sevgiyle alakali sorun yok dedi ve beni sevdigini soyleyip uyudu az once
İşte ben de bu kadar özel bir şeyi yani cinsellik arkasından hamilelik gibi durumları utanmadan,gururla yaşayacağımız doğru yer evliliktir diyorum.diğerleri yüzünü karartır sadece.Buna biz karar veremeyiz. Ama genelde insanlar evli veya bekar olmaları fark etmez seviştiklerini ilan etmiyorlar toplumda. Utanç verici olduğundan değil, çok şahsi ve iki kişiyi ilgilendiren bir mevzu olduğundan.
Tamam da bu söylediğinizin konu sahibine ne faydası var? Bu bir eleştiri, çözüm önerisi değil. Ama tabi ki sizin düşüncenize katılmıyorum, kimse bedeniyle ilgili bir şeyin hesabını kimseye vermek zorunda değildir, bu sebeple yüzü de kızarmamalıdır.İşte ben de bu kadar özel bir şeyi yani cinsellik arkasından hamilelik gibi durumları utanmadan,gururla yaşayacağımız doğru yer evliliktir diyorum.diğerleri yüzünü karartır sadece.
[: 300477"]İşte ben de bu kadar özel bir şeyi yani cinsellik arkasından hamilelik gibi durumları utanmadan,gururla yaşayacağımız doğru yer evliliktir diyorum.diğerleri yüzünü karartır sadece.[/QUOTE]Madem utanç verici bir şey değil.bu durumu babasıyla,annesiyle gururla paylaşsın...
Evli insanlar cinselliği yaşaması normaldir ama yaşanmadığında aaaa deriz hepimiz.o yüzden bazı durumları ne zaman yaşadığın önemlidir.evli bir kadın hamileyse gururludur ama bekar hamileyse utanır bundan...Tamam da bu söylediğinizin konu sahibine ne faydası var? Bu bir eleştiri, çözüm önerisi değil. Ama tabi ki sizin düşüncenize katılmıyorum, kimse bedeniyle ilgili bir şeyin hesabını kimseye vermek zorunda değildir, bu sebeple yüzü de kızarmamalıdır.
Bu arada cinselliği gururla yaşamak diye bir yaklaşımı siz literatüre kazandırdınız sanırım.
İşte size göre olmayan her şeye aaaa dediğiniz için durumlar böyle. Sizin çevrenizde olmayan, tercih etmediğiniz her şeye dünyanın en rezil şeyi gibi yaklaştığınız için insanlar kendini intiharı düşünecek noktada buluyorlar.Evli insanlar cinselliği yaşaması normaldir ama yaşanmadığında aaaa deriz hepimiz.o yüzden bazı durumları ne zaman yaşadığın önemlidir.ebli bir kadın hamileyse gururludur ama bekar hamileyse utanır bundan...
siz evlilikte yasamayi dogru buluyorsaniz oyle yasayin. baskalarina kendi dogrularimizi dayatma hakkimiz yok degil mi? onlarca farkli yasam tarzi ve dogru var toplumda, kim kendi neyi dogru buluyorsa, icinden ne geliyorsa onu yasar; bu gercege alisin artik. zaten bu 'yuz kizartici' 'niye yaptin' tavirlari yuzunden insanlar boyle belki de kendilerini sevmeyen biriyle evlenme zorunlulugu hissediyorlar baski altinda kalip[/QUOTE][: 300477"]İşte ben de bu kadar özel bir şeyi yani cinsellik arkasından hamilelik gibi durumları utanmadan,gururla yaşayacağımız doğru yer evliliktir diyorum.diğerleri yüzünü karartır sadece.
Çöpteki bebekler ve yuvadaki çocuklar bu özgürlüğün mahsulünde büyük pay sahibi...İşte size göre olmayan her şeye aaaa dediğiniz için durumlar böyle. Sizin çevrenizde olmayan, tercih etmediğiniz her şeye dünyanın en rezil şeyi gibi yaklaştığınız için insanlar kendini intiharı düşünecek noktada buluyorlar.
Siz kendi seçimlerinizi yaşayın ama bırakın başkaları da yaşasın, eleştirmeyin. Özgürlük böyle bir şeydir çünkü.
Tamam o zaman konusahibi bebeği doğurup yuvaya versin.ben buradaki sorumsuzluktan rahatsızım.ayrıca konuya verdiğim cevapları size beğendirmek zorunda değilim.eleştirebilirim ve eleştirebilirsiniz...[/QUOTE]siz evlilikte yasamayi dogru buluyorsaniz oyle yasayin. baskalarina kendi dogrularimizi dayatma hakkimiz yok degil mi? onlarca farkli yasam tarzi ve dogru var toplumda, kim kendi neyi dogru buluyorsa, icinden ne geliyorsa onu yasar; bu gercege alisin artik. zaten bu 'yuz kizartici' 'niye yaptin' tavirlari yuzunden insanlar boyle belki de kendilerini sevmeyen biriyle evlenme zorunlulugu hissediyorlar baski altinda kalip
Hanımefendi konu sahibi hamileyim dememiş, olasılık var demiş. Öyle bir şey varsa o başka bir tartışma konusu.Çöpteki bebekler ve yuvadaki çocuklar bu özgürlüğün mahsulünde büyük pay sahibi...
Hamile kalmamak icin korunsalar mesela? Ne dersiniz? Bir de sorun o ozgurlukte degil de o ozgurlugu ayiplayan, dislayan ve bu insanlari o cocuktan kurtulmak zorunda hissettiren zihniyette olmasin?:)Çöpteki bebekler ve yuvadaki çocuklar bu özgürlüğün mahsulünde büyük pay sahibi...
Alkışlanacak kadar avrupalı bir ülke yaşayın o zaman.bu ülke sizin gibi beyinlerle gelişecektir...Hamile kalmamak icin korunsalar mesela? Ne dersiniz? Bir de sorun o ozgurlukte degil de o ozgurlugu ayiplayan, dislayan ve bu insanlari o cocuktan kurtulmak zorunda hissettiren zihniyette olmasin?:)
Evet elestirebilirim ben de sizi elestirdim iste dolayisiyla. Zaten cok kotu bir ruh halindeki insanla azarlar gibi konusup, elestirmekten ziyade ayipladiginiz icin bunlari soyleme ihtiyaci duydum. Yoksa elbette bilincli olmak gerekiyor, insan kendi dogrusuna gore yasamali ama kaldiramayacagi seyler de yapmamali tavi ki diger taraftan.[/QUOTE]Tamam o zaman konusahibi bebeği doğurup yuvaya versin.ben buradaki sorumsuzluktan rahatsızım.ayrıca konuya verdiğim cevapları size beğendirmek zorunda değilim.eleştirebilirim ve eleştirebilirsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?