biri bana kafamdaki sesi susturacak bisey soylesin

Madem utanç verici bir şey değil.bu durumu babasıyla,annesiyle gururla paylaşsın...

Bazen ne olur biliyor musun birine yıllarını verirsin hiç gitmeyecek gibi hep olacak gibi düşünürsün elinden gelen herşeyi yaparsın oda kendince yapar yıllarını onunla dokur sun ama gün gelir gider ve o gün anlarsın ki kimse vaz geçilmez değil düşünürsün kayıp ettiklerini yaptıklarını olması gereken o değildir ama o gitmiş tir sen ona kalbini ruhunu vermiş sindir herşey ini vermişsin dir ama o gitmiş dir o gün anlarsın işte kayıp ettiğini, nelerden vazgeçtiğini neleri bıraktığını 4 yılın ardından yanlız kaldığını işte o gün dersin ki kimse vaz geçilmez değil senin kayıp ettiklerine bakarsın ve herkes gidebilir koymaz sana artık.

Ben ona arkadasi gibi seni uzen sey neyse anlat dedim bana bunu yazdi

Beni sevmedigini söylemedi aksine aramizda sevgiyle alakali sorun yok dedi ve beni sevdigini soyleyip uyudu az once
Şimdiyi demiyorum aklının eski sevgilisinde olduğunu söylemis önceden ya
Bir adamın aklında baskası varsa ne yaparsan yap aklından cıkaramazsın
Ulasılamayan her zaman cazip gelir

Madem utanç verici bir şey değil.bu durumu babasıyla,annesiyle gururla paylaşsın...
Buna biz karar veremeyiz. Ama genelde insanlar evli veya bekar olmaları fark etmez seviştiklerini ilan etmiyorlar toplumda. Utanç verici olduğundan değil, çok şahsi ve iki kişiyi ilgilendiren bir mevzu olduğundan.

Askerdeyken erkekler duygu yogunluğu yaşarlar.Bunu bilmeyende yoktur neredeyse.Nasıl oradan işleri bu kadar ilerletip bu dusunceleri ciddiye aldiniz ? Seninle sadece o aralar yoğun olan cinsel ihtiyacini gidermiş ve daha sonra mantikli dusundugunde seni evlenebilecek kadar sevmedigini veya istemedigini farketmiş.
Sense suan onu sandigin kadar sevmiyorsun.Birlikte oldugun icin pesinden kosturuyorsun.
Bu cocuk seninle hamile bile olsan evlenmeyecek muhtemelen.
Hadi bir mucize oldu ve zorla evlendi diyelim hicbir zaman mutlu bhir cift olamayacaksiniz zaten.
Olacak olan bu neyini görmüyorsun

Size bir seyler hissettigi asikar ancak bunlar evlenmeye yetecek kadar buyuk bir ask, sevgi midir yoksa daha hafif hoslanma, guvenme, kendini sizinle iyi hissetme gibi duygular midir orasi belli degil. Bu gelgitler bir de evlenirseniz 2-3 sene sonra iyice artmis bir hale mi gelir bunu da dusunmek lazim. Inanin insanlar oyle birkac haftada cozulebilecek varliklar degiller. Kisiler 2 senelik sevgilisini taniyamiyor yeri geldiginde. O yuzden ask, evlilik gibi kavramlardan bahsetmeden once biraz aceleci olmadan, sakin davranmak, beklemek, zamana birakmak gerekiyor. Hamilelik durumunuzu bilemem tabi ama degilseniz acele edip evlenmeyin bence. Biraz daha birbirinizi taniyin, onun duygularinin davranislarinin gidisatina bakin.

Buna biz karar veremeyiz. Ama genelde insanlar evli veya bekar olmaları fark etmez seviştiklerini ilan etmiyorlar toplumda. Utanç verici olduğundan değil, çok şahsi ve iki kişiyi ilgilendiren bir mevzu olduğundan.
İşte ben de bu kadar özel bir şeyi yani cinsellik arkasından hamilelik gibi durumları utanmadan,gururla yaşayacağımız doğru yer evliliktir diyorum.diğerleri yüzünü karartır sadece.

ben birisinin sürekli akılda kalacağına çokta inanmıyorum.
insan bazen eskiyi hatırlayıp hüzünlenebilir, öyle bi anına denk gelmiş, anlatmıştır. Sürekli onu düşündüğü anlamına gelmez. bi dönem düşünüp sonra unutabilir. aşırı ilgi gösterdiyseniz kendini şnt kumaşı sanmışta olabilir.
birlikte olmasanız iyimiş sonuçta haram.. bari bundan sonra devam etmeyin evlenene kadar.
hamileyseniz hemen evlenin zaten bebeğin canına kıymayın.

İşte ben de bu kadar özel bir şeyi yani cinsellik arkasından hamilelik gibi durumları utanmadan,gururla yaşayacağımız doğru yer evliliktir diyorum.diğerleri yüzünü karartır sadece.
Tamam da bu söylediğinizin konu sahibine ne faydası var? Bu bir eleştiri, çözüm önerisi değil. Ama tabi ki sizin düşüncenize katılmıyorum, kimse bedeniyle ilgili bir şeyin hesabını kimseye vermek zorunda değildir, bu sebeple yüzü de kızarmamalıdır.
Bu arada cinselliği gururla yaşamak diye bir yaklaşımı siz literatüre kazandırdınız sanırım.

[: 300477"]İşte ben de bu kadar özel bir şeyi yani cinsellik arkasından hamilelik gibi durumları utanmadan,gururla yaşayacağımız doğru yer evliliktir diyorum.diğerleri yüzünü karartır sadece.[/QUOTE]
siz evlilikte yasamayi dogru buluyorsaniz oyle yasayin. baskalarina kendi dogrularimizi dayatma hakkimiz yok degil mi? onlarca farkli yasam tarzi ve dogru var toplumda, kim kendi neyi dogru buluyorsa, icinden ne geliyorsa onu yasar; bu gercege alisin artik. zaten bu 'yuz kizartici' 'niye yaptin' tavirlari yuzunden insanlar boyle belki de kendilerini sevmeyen biriyle evlenme zorunlulugu hissediyorlar baski altinda kalip

Evli insanlar cinselliği yaşaması normaldir ama yaşanmadığında aaaa deriz hepimiz.o yüzden bazı durumları ne zaman yaşadığın önemlidir.evli bir kadın hamileyse gururludur ama bekar hamileyse utanır bundan...
Gibi gibi vs vs...

İşte size göre olmayan her şeye aaaa dediğiniz için durumlar böyle. Sizin çevrenizde olmayan, tercih etmediğiniz her şeye dünyanın en rezil şeyi gibi yaklaştığınız için insanlar kendini intiharı düşünecek noktada buluyorlar.
Siz kendi seçimlerinizi yaşayın ama bırakın başkaları da yaşasın, eleştirmeyin. Özgürlük böyle bir şeydir çünkü.

[: 300477"]İşte ben de bu kadar özel bir şeyi yani cinsellik arkasından hamilelik gibi durumları utanmadan,gururla yaşayacağımız doğru yer evliliktir diyorum.diğerleri yüzünü karartır sadece.
siz evlilikte yasamayi dogru buluyorsaniz oyle yasayin. baskalarina kendi dogrularimizi dayatma hakkimiz yok degil mi? onlarca farkli yasam tarzi ve dogru var toplumda, kim kendi neyi dogru buluyorsa, icinden ne geliyorsa onu yasar; bu gercege alisin artik. zaten bu 'yuz kizartici' 'niye yaptin' tavirlari yuzunden insanlar boyle belki de kendilerini sevmeyen biriyle evlenme zorunlulugu hissediyorlar baski altinda kalip[/QUOTE]
Tamam o zaman konusahibi bebeği doğurup yuvaya versin.ben buradaki sorumsuzluktan rahatsızım.ayrıca konuya verdiğim cevapları size beğendirmek zorunda değilim.eleştirebilirim ve eleştirebilirsiniz...

Çöpteki bebekler ve yuvadaki çocuklar bu özgürlüğün mahsulünde büyük pay sahibi...

Tamam o zaman konusahibi bebeği doğurup yuvaya versin.ben buradaki sorumsuzluktan rahatsızım.ayrıca konuya verdiğim cevapları size beğendirmek zorunda değilim.eleştirebilirim ve eleştirebilirsiniz...[/QUOTE]

Evet elestirebilirim ben de sizi elestirdim iste dolayisiyla. Zaten cok kotu bir ruh halindeki insanla azarlar gibi konusup, elestirmekten ziyade ayipladiginiz icin bunlari soyleme ihtiyaci duydum. Yoksa elbette bilincli olmak gerekiyor, insan kendi dogrusuna gore yasamali ama kaldiramayacagi seyler de yapmamali tabi ki diger taraftan.

Çöpteki bebekler ve yuvadaki çocuklar bu özgürlüğün mahsulünde büyük pay sahibi...
Hanımefendi konu sahibi hamileyim dememiş, olasılık var demiş. Öyle bir şey varsa o başka bir tartışma konusu.
Korunmasız ilişkiye hepimiz karşıyız ama sizin eleştiriniz korunmasız cinsel birlikteliğe değil direkt cinsel birlikteliğe. Dolayısıyla konunun dışına çıkıyorsunuz.

Hamile kalmamak icin korunsalar mesela? Ne dersiniz? Bir de sorun o ozgurlukte degil de o ozgurlugu ayiplayan, dislayan ve bu insanlari o cocuktan kurtulmak zorunda hissettiren zihniyette olmasin?:)
Alkışlanacak kadar avrupalı bir ülke yaşayın o zaman.bu ülke sizin gibi beyinlerle gelişecektir...

Tamam o zaman konusahibi bebeği doğurup yuvaya versin.ben buradaki sorumsuzluktan rahatsızım.ayrıca konuya verdiğim cevapları size beğendirmek zorunda değilim.eleştirebilirim ve eleştirebilirsiniz...
Evet elestirebilirim ben de sizi elestirdim iste dolayisiyla. Zaten cok kotu bir ruh halindeki insanla azarlar gibi konusup, elestirmekten ziyade ayipladiginiz icin bunlari soyleme ihtiyaci duydum. Yoksa elbette bilincli olmak gerekiyor, insan kendi dogrusuna gore yasamali ama kaldiramayacagi seyler de yapmamali tavi ki diger taraftan.[/QUOTE]
Arkadaslar sakin olurmusunuz ben suan bu durumu en yakin arkadasimla bile paylasamayacagim icin ic sesimle konusmaktan sikildigim icin paylastim buradan her fikre saygiliyim istediginizi soyleyebilirsiniz ben sadece isime geleni secerim aradan yanlissa da benim dogruysada benim doğrum iliskim bitmus degil sadece bana üzüntüsünü iletti sacma evet ama durunu bu ayni seyi bende yasayabilirim eski sevgilim aklıma gelebilir uzulebilirim tabi bunu ona iletmem o ayri. Yasadigimdan pisman degilim cunku dogru zamanda hissederek yasadim egerki hamilelik soz konusuysa da oyle cope atmak falan ne bicim cümleler bunlar onun ustune duseni yapacagini dusunuyorum ha var sayalim yapmadi ben bi sekil tek basima yeterim ona allaha sukur ustesinden gelmedigim bisey olmadi simdiye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…