biri bana kafamdaki sesi susturacak bisey soylesin

Eski sevgilileri bu kadar abartmaya gerek yok. Adam seni sevdigini soyluyor iste. Sen de onun konusunu acma. Eminim sen konusunu bir sure acmazsan adamin aklina bile gelmez.
Ben konusunu acmadim bi sure sogukluk vardi gozleri huzunlu bakiyodu hislerim kuvvetlidir yana yeni birine asik oldu dedim yada eskisi tekrar döndü dedim surekli ayril barış seanlari yaparlarmis. Evet beni seviyo buna inaniyorum ama aklina o gelmis nasil bi kazik yemisse belliki hazmedememis henuz onu unutturacak bisey yapmam lazim ama ne

Neden niye demek için geç olmuş ama Bera er oldun diye hayatını ipotekleme kendine saygı duy bedenine saygı duy tıbbi müdahale ile halledilir biriktir parani ayrılsan hemen evlenmeyeceksin ki..kaldı mı o zarı umursamayan insanlarda var..

canı erkekler askerde çok duygusal ve savunmasız oluyorlar kim olsa bağlanıyorlar onlara evlilik aile kurma fikri çok cazip geliyor.ama dönünce gerçek hayata geçinde dan diye balyoz iniyor kafalarına.
bir kere hiç kimse için kendinden vazgeçmene deymez. bunu kafana sok..geççen bunları ,yok ölüm yok hayata küsmek hayat ondan ibaret değil.
hata hemen dönünce adamı nekadar tanıdında birlikte oldun.hatanın bombası burda.evet tanırsın zaman geçer birlikte olursun kafam yatar ama 15 gün sonra şak birlikte olmuşsun hadi oldun niye korunmadın.bilmiyorum deme gülerimmm....
neyse olan olmuş karşındaki insan seninle birlikte oldu diye evlenmek zorunda seni sevmek zorunda değil askerdeyken seninle avunmuş adam açıkçası.şimdi dönüncede eskiyi unatamadıgını anlayınca sana soğuk yapıyo.sonuçta birlikte oldu evet ama istemediği bir kişiyle bir hayat sürdürmek karşındakinede haksızlık.birlikte olmuşsun ama zorla değil isteyerekkk..oyüzden karşındakine bişey diyemiyorum.bende zamana bırak ama adamada yapışma benimle eveln diye bırak dönerse senindirrr...

sizi kullandığı çok açık. aklı hala eski sevgilisinde olan bir adamla ilişki yürür mü..

sen onunla evlenmeden yatmışsın
oda umduğunu bulamamış demek ki
başka türlü bahanelerle ayrılma yoluna gitmiş
ama evlendiğin zaman ilişki yaşasaydın ayrılamayacaktı
sorunun bu
erkekler tek birşeye odaklı
anlayın artık şunu
evlenmeden ilişki yaşanıncada evlenmeye gerek kalmıyor

Canım olayın özeti şu:
Adam askerdeyken yalnız kalmamak için birine ihtiyaç duymuş, askerlik bitince de seninle işi bitmiş işte! Yoksa askere gitmeden bir hafta önce sevgili olup döndükten bir süre sonra ben eski sevgilimi hala seviyorum falan der mi insan?
Erkeklerin mekanizma bu şekil çalışıyor

Senin de hataların var tabi, hemen güvenip birlikte olmak gb hem de tedbirsiz olarak! Varsayalım hiçbiri olmadı bunların, adam sana deli gb aşık, yine de nasıl güvenip tedbirsiz birlikte oluyorsun nasıl bir cesaret bu ya??

Herneyse, umarım testin sonucu negatif çıkar, sen de seni sevmeyen bir adamla sırf gebesin diye zorla evlenmiş durumuna düşmezsin...

Hamileysen bravo valla ben 8 aydir ugrasiyorum yapamiyorum sen istemeyerek yaptiysan sana diploma verilmeli.......tovbe ya rabbim

Ben hamile olduğunu sanmıyorum. Sana deli gibi dönmesi için ortaya attigin bahane. Sen de inanmışsın bahanene.

Ben hamile olduğunu sanmıyorum. Sana deli gibi dönmesi için ortaya attigin bahane. Sen de inanmışsın bahanene.
Bana dönmesi icinmi :) adamla suan ayri degilim ben zaten hala birlikteyiz ayrica ben hamilelik ihtimalini ona soyledigimde benim kadar umursamadi gayet rahat anne olucn baba olucam dedi yazdigimi dogru okuyamadin yada yanlis anladin

Bana dönmesi icinmi :) adamla suan ayri degilim ben zaten hala birlikteyiz ayrica ben hamilelik ihtimalini ona soyledigimde benim kadar umursamadi gayet rahat anne olucn baba olucam dedi yazdigimi dogru okuyamadin yada yanlis anladin

Deli gibi dönmesi için demiştim. Yani o boş bakışların dolması için... ben sanmıyorum hamile falan değilsin. Yoksa bu kadar calkantiliyken ya adam gibi korunurdun ya da evlenmek zorunda kalması için bile bile hamile kalırdin. Biraz akilliysan ilgi çekmek için kullanmissindir.

Ben hamile olursam o bakislar dolarmi gercekten his bu hissetmesi gerekir hic bi zorunluluk askla baktiramaz kimseyi kimseye iliskimiz calkantida degildi ondaki firtinayi yeni farkettim diyelim ve bi sekilde ne oldugunu anlattirdim anlatmasaydi normal bi sekilde gidecekti yine ben oyle cocuk kullanip bana donmesini goze alacak bi riske girecek kadar salak değilim herseyden once bu benim hayatim cocugumun yuzune bakamam boyle bi serefsizlik yaparsam. Cocuga falqn gerek yok zaten o vicdanli biri onu seviyorum oda beni seviyo guvendim ona bana bunun pismanligini yasatacagini zannetmiyorum yani oyle umuyorum cocuk konusuda cok istiyorum bi cocugum olsun ama erkek arkadasiminda dedigi gibi dogru zaman olmasi daha saglikli

Pardon ya kaç yaşındasınız bana çok pembe düşler içerisinde gözüktünüz
Yani gerçekleri kabul etmek yerine kendi yazdığınız sizi daha az incitecek olan yalanlara inanmayı tercih etmişsiniz.
Sizi terk ediyor sonra size dönmesini sağlıyorsunuz ağzından laf alıyorsunuz aaa eski sevgilisinden kazık yemiş bu kadar basit mi? bebek konusuna girmiyorum bile..

Başkasını unutamadığını daha önceden hiç anlamadınızmı...... Beraber olduktan sonra hevesi bitmiş.klasik bir örnek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…