biri bana kafamdaki sesi susturacak bisey soylesin

Tebrik ederim ezilip büzülmediğiniz, kendi seçimlerinizin arkasında durduğunuz için. Umarım sizi zor günler beklemiyordur ve hayatınızın seyri değişmez.

Arkadaslar sakin olurmusunuz ben suan bu durumu en yakin arkadasimla bile paylasamayacagim icin ic sesimle konusmaktan sikildigim icin paylastim buradan her fikre saygiliyim istediginizi soyleyebilirsiniz ben sadece isime geleni secerim aradan yanlissa da benim dogruysada benim doğrum iliskim bitmus degil sadece bana üzüntüsünü iletti sacma evet ama durunu bu ayni seyi bende yasayabilirim eski sevgilim aklıma gelebilir uzulebilirim tabi bunu ona iletmem o ayri. Yasadigimdan pisman degilim cunku dogru zamanda hissederek yasadim egerki hamilelik soz konusuysa da oyle cope atmak falan ne bicim cümleler bunlar onun ustune duseni yapacagini dusunuyorum ha var sayalim yapmadi ben bi sekil tek basima yeterim ona allaha sukur ustesinden gelmedigim bisey olmadi simdiye kadar[/QUOTE]
Boyle mantikli bakabilmenize cok sevindim. Bence de insan yasadiklariyla barisik olmali ve her zaman gucunu korumali. Daha once de yazdigim gibi bence acele etmeyin hele de hamile degilseniz. Bir sure daha onu ve duygularini taniyin, yani durumu kendinize takinti yapmayin olumsuz dusunmeyin ama bence su an karsinizdakinden emin olabileceginiz bir tablo yok. Umarim her ne sekilde olacaksa mutlu olursunuz. Ne cok hayalperest ne de cok olumsuz olmamak lazim genel anlamda

Sevgilinizle sevişmeniz, bu ülkeyi geliştirmez...

Avrupa'nın toplumsal dayatmalarından kurtularak gelişmeyi tercih ediyorum...
Sizin sevişmemeniz de sizi daha ahlaklı biri yapmaz. Hatta böyle yaralayıcı biçimde insanları eleştirmeniz sizi acımasız biri yapar ki bu hepsinden kötü.
İyi geceler.

Tebrik ederim ezilip büzülmediğiniz, kendi seçimlerinizin arkasında durduğunuz için. Umarım sizi zor günler beklemiyordur ve hayatınızın seyri değişmez.
Bende öyle umuyorum. Zaten suan hala hayatimda saygi sevgi hersey eskisi gibi sadece bi parça soğuk bende bunun sebebini arkadasi gibi davranip itiraf ettirdim sonrada tekrar sevgili moduna geçip konuyu kapattim

Aslinda pekte zor degil bazi mevzular; sadece kendimize zorlastiriyoruz bazi olaylari.
'Bitti " diyip cekip gidebilirsin.
Tabi hamile olma ihtimalini saymazsak, o zmn ne b.k yersiniz bilmiyorum.

Bende öyle umuyorum. Zaten suan hala hayatimda saygi sevgi hersey eskisi gibi sadece bi parça soğuk bende bunun sebebini arkadasi gibi davranip itiraf ettirdim sonrada tekrar sevgili moduna geçip konuyu kapattim
Bence iyi yaptınız. İlişkinin gidişatını değiştiremezsiniz zaten, belki zamanla onun yaraları soğur ve her şey daha güzel olur. Umutsuzluğa kapılmayın, sevgiler.

Nasil kapata bildin konuyu bu kadar kolay?
O bahsettigin bos bakislarin eski sevgilisi hakkinda konusurken ne kadar degistigini farketmedinmi? Hic yaralamadimi bu seni?
Bu adam beni sevmiyor demedinmi?

Sevgilinizle sevişmeniz, bu ülkeyi geliştirmez...

Avrupa'nın toplumsal dayatmalarından kurtularak gelişmeyi tercih ediyorum...
Sizin bu fikirleriniz dayatma degil de isteyen istedigini yapsin kime ne demek mi dayatma?? Mesele sevismek degil hanimefendi zaten insanlarin kendi dogrularina, yasam tarzlarina saygi duyabilmek. Ulkelerin gelismesinde katkisi olan o yani.

Nasil kapata bildin konuyu bu kadar kolay?
O bahsettigin bos bakislarin eski sevgilisi hakkinda konusurken ne kadar degistigini farketmedinmi? Hic yaralamadimi bu seni?
Bu adam beni sevmiyor demedinmi?
Ben ona arkadas olmayi teklif ettim ve derdini sorup derman bulalim dedim guvendi anlatti cunku o konunun orda kalacagini soyledim herkes icinde bir suru firtina yasar onemli olan o firtanin ne oldugunu bilip ona gore davranmak hareket etmek tabiki cok uzuldum ama sadecr kendim icin degil benim uzmeye kiyamadigim adam sonsuz zannettigi bi acinin icinde en cokta buna uzuldum bi parca anlayisli olmak hem onu rahatlatti hemde benim kafamdakileri netlestirdi

Sizin sevişmemeniz de sizi daha ahlaklı biri yapmaz. Hatta böyle yaralayıcı biçimde insanları eleştirmeniz sizi acımasız biri yapar ki bu hepsinden kötü.
İyi geceler.
Ben konusahibini yaraladığımı hiç sanmıyorum.sadece ortaya nasıl zor durumlar çıkabileceğini göstermek adına yazdım.hadi birlikte oldu ya hamileyse ne kadar sancılı ve zor bir yaşam onu bekliyor dedim.

Ben konusahibini yaraladığımı hiç sanmıyorum.sadece ortaya nasıl zor durumlar çıkabileceğini göstermek adına yazdım.hadi birlikte oldu ya hamileyse ne kadar sancılı ve zor bir yaşam onu bekliyor dedim.
Bunun farkindayim o yuzden burdayim kafaya takacak bi durumda olmamis olsaydim su saatte uyuyo olurdum ancak olan oldu ve hayat devam ediyo daha saglikli nasil gidebilirim bunu dusunuyorum sadece yoksa fikirlerinize sizin kadar kati olmasamda önem veriyorum

Allah yardımcınız olsun...

Eski sevgilileri bu kadar abartmaya gerek yok. Adam seni sevdigini soyluyor iste. Sen de onun konusunu acma. Eminim sen konusunu bir sure acmazsan adamin aklina bile gelmez.

Nasıl bu kadar inanıp kendinizi bıraktınız...
eğer hamile değilseniz sakın kendinizi yakmayın.
Adam sizi sevmiyor...
Bu çok kırıcı üzücü bir durum

evlendiğinizde yeni kadınlara yeni itiraflara hazır olun zira siz bunlarla karşılamak için iyi bir adaysınız...

Hamile değilsen eğer, hemen adamı terk et.
Hamileysen, kürtaj olurken yanında olsun, sonra adamı terk et.
Her halükarda seni sevmeyen biriyle sakın evlenme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…