Omkonuda suphem yok .. İyiki bitti anlasarak ayrilmistik zaten sozde ... Ama yediremedigim o ayrildiktan sonraki iki ay ?? O masum unutamayan erkek modunda beni hergun ararken baska kizlara fingirdemesiŞu tırnağın ojeli diye senin lafını yapan aile dimi, kuzum sen evlensen kendin yapamazdın bunlarla biliyosun dimi?
O zaman ben mutlu olayimArtık araştırmayın, kendinize eziyet etmeyin,
Kendi yolunuza bakıp kurtulduğunuza şükredin...
Bittiyse bir bildiği vardır Allah'ın.
Ben şunu istiyorum böyle olsun dediğimiz her şey olsaydı ohoo...O zaman ben mutlu olayimo degil hak etmiyor o mutlulugu bence mutlu olmayi once haketmek lazim o haketmedi benim duygularimla oynadi
Çünkü kuzum ADAM DEĞİLMİŞOmkonuda suphem yok .. İyiki bitti anlasarak ayrilmistik zaten sozde ... Ama yediremedigim o ayrildiktan sonraki iki ay ?? O masum unutamayan erkek modunda beni hergun ararken baska kizlara fingirdemesi
Bakmaa hesaplarına şunların ya.
Engelle ve bakma.
Bak yine harap oluyorsun neden bunu yapıyosun kendine.
İnan bdvyi okumasam en büyük aşk acısını ben yaşıyorum diye yataklara düşerdim.
Neler yaşanıyor hayatta. Silkelen kendine gel artık.
O başkasının elini tuttu ve artık elleri kirlendi böyle düşün ve tiksin ondan.
İyi anıları bi kenara bırak ve seni üzdüğü anları düşün.
Şu saatten sonra asla takip etme.
Ask acisi da degil bu bendeki baska bisey.. Kendimi yenilmis kaybetmis hissediyorum.. Kabul edemiyorum haksiz yere kaybetmeyi.. O mutlu olmayi haketmio by kadar adi olupta kCini yaya yaya mutlu olamaz ya perisan olmali ben oooh demeliyim
Bende ayrıldım kalbim hala acıyor ilk iki gün idrak edemedim aptal gibiydim sonra kendime geldim engelledim benim için en zor şeydi bu ama yaptım. Normal bi ayrılık olsa umut ederdim ama işin içine başkası girince mide bulandırıcı oluyor. Arkadaş benden bile çok takıyor kendini yıpratıyor farkında değilInsan ask acisini icinde yasar. Zamanla da unutur. Arkadas bile bile yarasina tuz basiyor.
O zaman bundan sonra bende onume gelenin duygulari ile oynayip oynayip def edecegim nasi olsa kimseye bisey oldugu yok banada olmaz bosuna korkmusum ah almaktan benSana soyleyeyim mi muhtemelen hic bir sey olmayacak ona. Belki bi gun cocugu olursa haksiz yere yaptiklari cocugundan cikabilir. Ona uzulebilir ama hic bir zaman ben kelebege boyle yaptim da basima bu geldi demez, sen de bir oh diyemezsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?