Biri bana sabret o yaptiklarini odeyecek desin :(

S*iktir et adli kitap geldi aklima. Bence tam senlik. Erkegin terk etmesi kadinda ozguven sorununa yol aciyo. Bir an once sizi pohpohlayacak birini bulun bir seyciginiz kalmaz zafer sonunda sizin olacak. Etme bulma dunyasindayiz neticede

Aklıma Abdülhak Hamit Tarhan'ın karısı ölünce yazdığı Makber şiiri geldi bi kısmı şöyle;
Eyvah! Ne yer, ne yâr kaldı,
Gönlüm dolu ah-u zâr kaldı.
Şimdi buradaydı, gitti elden,
Gitti ebede gelip ezelden.

Ben gittim, o haksar kaldı,
Bir köşede tarumar kaldı,
Baki o enis-i dilden, eyvah,
Beyrut'ta bir mezar kaldı.

Bildir bana nerde, nerde Yarab,
Kim attı beni bu derde Yarab?
Nerde arayayım o dil rübayı,
Kimden sorayım bi-nevayı?

Bu şiiri yazan adam ölen karısından sonra 2 kez daha evlenmiştir. 2.karısı veremken başka hanımlardan da uzak duramamıştır yani kısacası erkeklerden ne kadar az beklenti içinde olursak hayal kırıklığımız da o kadar az olur. Gözümüzde sevgilimizi eşimizi erkeğimizi büyüten onları yücelten biziz ki bu anlamda şu an çektiğin veya çektiğimiz acıda da pay sahibiyiz... seni unutamadım demesine inanma çoğu erkek böyledir ayrılınca hoppp diğerine. True story!

erkek milleti iğrenç yaratıklar canm yaptıklarına akıl sır ermiyor ne yazıkki

amaan değmeyecek biri için mi bu kadar kendini üzmelerin anlıyorum insan hazmedemiyor üç kuruş etmeyen insana verdiği değeri de yaşandı biti de geç bırak mutlu olsun olabilirse tabi bugün mutlu olmaları sonsuza kadar mutlu olacaklarının garantisi değil ki

Sabret o yaptiklarini odeyecek
Ya bosver sil at kafandna daha gecen sosyal medyadan sildim bakmiyorum diyordun yine duramadin.
Sen kendi hayatina bak o ne halt ederse etsin

Teskkur ederim hepinize .. Cok guzel seyler yazmisiniz .. İnsalh nefretim de gecer cunku ondan nefret bile etmek istemiyorum

ben yapmis olsaydim oynasaydim birinin duygulari ole korkmasan coktan binbela gelmisti basima coktan

böyle düşünme lütfen, adam kesinlikle dürüst değil, samimi değil, ikiyüzlünün teki aslında daha çok şey yazardım da burası uygun değil. üzülüyorsun şu an ama bilakis sevinmen gerek böyle birinden kurtulduğun için ayrıca sen sanıyor musun ki bu yaptıkları onun yanına kalacak, seni böyle üzdükçe, sana önceden umut verdiği için mutlu olacak filan öyle bir şey olmayacak kesinlikle. sen içini ferah tut, Allah gönül ferahlığı versin tez zamanda yüreğine insallah.

Nişanlın ş... ın tekıymıs.hiç yaraamazmış kı.kişiliksiz,yalancı,2 yuzlu yaerın obur gun o kıza da yapar aynısını.gez eğlen sağlıklıyım dıye sukret.ınan en önemlisi bu ,çalışıyorsun da.boşverrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…