Biri bana sabret o yaptiklarini odeyecek desin :(

Psikoterapi falan almalısın. Evet dediğin gibi bu aşk acısı değil, saplantı. Bu ruh hali insana her şeyi yaptırır allah korusun.

Bir psikologla görüşmeni öneririm.
Gittim birkere ama unutamiyorum felan demedim .. Basimdan boyle seyler gecti dedim iste agir geldi cok uzgun hiisediyirum cikaniyorum bu moddan hic dedim o bana panik ataksin dedi ne alakaysa ????

Kızın suçu ne Ada'm karekter yoksunu ise

Kiz sen yinemi konu actin
Sende o aci ceksin iatiyosun madem bi kankanla samimi foto cekil koy gorecegi sosyal medyalara unuttugunu baskasini sevdigini dusunsun.
Onun disinda gercekten unut o kendine es degil koyun ariyor.kacan balik buyuk olur snede o hesap gozunde buyutuyorsun.

Kızın suçu ne Ada'm karekter yoksunu ise
Benim asil anlamadigim kiz zaten Ben ilk ogrendigimde ortaligi yiktim daha 3 hafta olmustu kizile cikali... İnsan bana bi ulasir okadar ortaligi karistimisim daglari delmisim aglamisim zirlamisim (cunku tamamen ayrilmamistik kabul etmiyorum hala bana askim diyordu oyle ayrilik mi olur ) o saf kiz daha 3 haftasir tanidgi adama inandi

Hakkimda yalnis dusunmesin zaten oje suruom die adim cikmios 9'a

Mutluluk biriyle birlikte olmak değil ki bana görE kendi içinde mutlu olmalı insan belki öyle mutluluk pozu veriyor nerden belli hayatta eşi sevgilisi olmayanlarda gayet mutlu olabilir.

Mutluluk biriyle birlikte olmak değil ki bana görE kendi içinde mutlu olmalı insan belki öyle mutluluk pozu veriyor nerden belli hayatta eşi sevgilisi olmayanlarda gayet mutlu olabilir.
Mutluluk onun perisan oldugunu gormek ah o cok ovundugu isinden atilsa o kizda onu terk etse hatta aldatsa oooooohh mutluluk bu

Ona kinlenip içinizi kirletmeyin bırakın nasılsa eden bulur

Ond aduuanecek beyinmi var.seni tanidiginda oje surmuyormuydun hangimiz surmuyoruz kotu kizmi olduk.kizzz yoksa ondanmi evde kaldim ya benn
Kiz kendi alirdi be makyaj mazemelerimi ben susume pusume duakunum die bayilirdi kokosluguma

Kiz kendi alirdi be makyaj mazemelerimi ben susume pusume duakunum die bayilirdi kokosluguma
Ne olduda birden ojeni farketi kendi alirken dnegesize bosver ya ergen kilikli zigot.
Onu dusunerek gecirdigin zamana yazik.sen dediumi yap od aseni uzgatan izlesin catlaisn

Kız seni niye arasın ki Ada'm ona bitirdik demişse ya sen anlasana artık çocuk senle olan ilişkisini bitirmiş belki daha önceden de vardı bu kız bununla olan ilişkisi netleşene kadar da sana yürümüş işte üç maymunu oynama ve onun için üzülmeyi bırak sevse gitmezdi o kızla beraber olmaz dı

Anneme aynen oyle demis ben bu iliski kesinlesenw kadar kelebek uzulmesin diye ona soylemiywcektim demis mantiga bAk ben simdi bu ikisininede ne yapayim soyleyin

Anneme aynen oyle demis ben bu iliski kesinlesenw kadar kelebek uzulmesin diye ona soylemiywcektim demis mantiga bAk ben simdi bu ikisininede ne yapayim soyleyin
Anlamıyorsun galiba boşver hiç bir şey yapma ha çok bişeyler yapmak istiyorsan hayrına birisine bişey ver sadaka ver kurtulduğuna şükret

O zaman ben mutlu olayim o degil hak etmiyor o mutlulugu bence mutlu olmayi once haketmek lazim o haketmedi benim duygularimla oynadi

Az önce internette gezinirken bir söz ya da ayet(tam bilmiyorum) gördüm tam üstüne denk geldim: "Allah'ın kahretmediğini görüp şımarma mühleti verdiğini düşün ürper! "
Benim de eski sevgilim gitti ayrıldıktan 1 ay sonra sözlendi, kaç ay oldu hala kötüyüm; ama yine şükretmeliyiz ki bu insanlarla evli değildik, diyeceğim o ki onların hesabı daha sorulmadı belki de Allah bilir sonlarının ne olacağını, Rabbim kalp kıranların cezasını en güzel şekilde verecek inşallah, dilerim ki bize de onların o halini gösterir ki kalbimiz soğur ve biz o zaman başkalarıyla onların bizi kıskanacağı kadar mutlu oluruz:)))

Bundan sonra mavi boncuk dagitcam kapimda kole etcem sonrada tekmeyi bascam onu onunla bunu bununla aldatcsm nasi olsa bise olmuo bi benmiyim enayi

Önemli olan kime ne olduğu mu yoksa insanın kişiliği mi?
Sen kendine yakıştırır mısın bunu mesela? Sen kendi karakterinden asla ödün verme. Allah'a havale et ve yoluna bak.. Hayat devam ediyor hala ve yaşadığımız tek bir gün bile öyle değerli ki..
Allah vicdan rahatlığı versin. Senin vicdanın rahat mı şuan? Cevap evetse dert etme. Bi gün geçecek acıların. Ama sakın yanlış yapma, ne kimseyi kandır ne de aldat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…