Ay cnm nerdee uyumazki gece bile her kalktiginda salliyorumSallama ayağında. Hem bebeğe hem bacaklarına yazık. Yatağına koy yanına uzan sende.
Benim ilk oğlumdaki düzenimiZ:
Gündüz düzeni 2 saat uyku 2 saat uyanık,
Gece de akşam en geç 8 yatış sabahın körü kalkış.
İkinci daha kısa süreli uykular uyuyor gündüz, ama gece erken yatırmaya devam. Lamba ışığına çok maruz bırakmıyorum ikisini de, zaten çok yorulmuş oluyorlar, 3 yaşındaki oğlumu yazın 10a kadar uyanık durmasına izin verdiğim oldu, bence bir yaş öncesi için çok geç bir saat.
Gündüz 2 saat uyku muuuÖyle çocuk var mıymış maşallah
Bizimki gündüz 2 saat uyanık 5 dakika uykubazen yastığa yatırırken uyanıp uyuma rekorlarını kırıyor oğlum
Aa masallah kiz ne cok uyuyor senin oglan.Cnm benim oğlum 4.5 aylık ben sana geceden baslayım su an emzirdim yattı uyumaya calısıo sabah 6 da kalkar yine emziririm direkt uyur sonra 10 da kalkar emziririm oynarız kisisel ihtiyaclarını karsılarm 12-1 gibi yatırırım 15-16.00 a kadar yine uyanır babası gelir oynarlar 18.00 gbi yatar sonra 19.00 da uyanır bu saate kadar uyumaz
Ewet cnm cok sükür darısı sizeAa masallah kiz ne cok uyuyor senin oglan.
Dogdugundan beri hep boyle miydi yoksa sonradan mi oldu gunduz bende yarim saatten fazla uyusun istiyorum ama uyumuyor senin bildigin bisey var miEwet cnm cok sükür darısı size
Nazarım değecek diye korktum, kocaman bir MAŞALLAH.Cnm benim oğlum 4.5 aylık ben sana geceden baslayım su an emzirdim yattı uyumaya calısıo sabah 6 da kalkar yine emziririm direkt uyur sonra 10 da kalkar emziririm oynarız kisisel ihtiyaclarını karsılarm 12-1 gibi yatırırım 15-16.00 a kadar yine uyanır babası gelir oynarlar 18.00 gbi yatar sonra 19.00 da uyanır bu saate kadar uyumaz
3 ayı dolduktan sonra böyle oldu cnmDogdugundan beri hep boyle miydi yoksa sonradan mi oldu gunduz bende yarim saatten fazla uyusun istiyorum ama uyumuyor senin bildigin bisey var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?