inanirmisin ben de oyleydim o deterjan kokusu olcak ev de daginiklik olmayacak ama iste olan oldu bana1.5 yaşında oğlumla iş yapmak çokzor ama duramam her an mis gibi evim içim rahat mis gibi kokuyo ohh aferim bana seviyom temizlik duzen
temizlikte mükemmelliyetcılık sadece sızı yorar.. ıdare edecek kadar temız olsun yeter üzülmeyin.. kendınızı de hunharca kullanmayın sonrasında annem gıbı el sınırlerınızı kollarınızı omuzlarınızı kullanamaz olursunuz. kıymetınızı bılın.. sız kendı kıymetınızı bılmezsenız baskası hıııc dusunmuyor emın olun..
tanan karaturna hemen D:Ay demedem geçemicem.
Temizlik yap puffuk
Biride bana dese keşketanan karaturna hemen D:
Çamaşırları topla seleye bas,gardroba sakla,ütüyü de elektrikler zamlandı idare et,bitti gitti.Evdeki en büyük tembelliğim odaya astığım çamaşırları toplama ve ütü yapma konusunda.
Sicak suyla tabikide
Camı açmadan içten sil,dışarıdan da iki dakika camsil fısla, silOyle degil gı üşümüyor musunuz o anlamda sordum
Ben gelip senin perdeleri yıkayım sen de benim çamaşırlıktakileri katlayıver nefret ediyorum çamaşır katlamaktan
Ee tabi uşüyo insan ama deli olurum ben44466525 .!.:Oyle degil gı üşümüyor musunuz o anlamda sordum
Evdeki en büyük tembelliğim odaya astığım çamaşırları toplama ve ütü yapma konusunda.
cok mantikli hadiBen gelip senin perdeleri yıkayım sen de benim çamaşırlıktakileri katlayıver nefret ediyorum çamaşır katlamaktan
bunlar bi donem gececek biz inaniyoruzKizlar bu ne tambellik okurken şoka girdim
iveeett bak simdiye kadar birsuru is yapabilirdimHep bu KK yüzünden.10 dakika gireyim diye insan giriyor,çıkmak bilmiyor
konu temizlikden acılmışken kızlar daha yenı evliyim 5 ay olacak ama acaba halıları perdelerı falan bı yıkasammı halılar cok gözüme batıyor yoksa erkenmi daha bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?