İstemiyorsanız yapmayıverin.
Hayatı temizlikle geçirmeyin.
Perdelerim gri ama huzurum yerinde şükür : )
Baktım da cidden gri.
ayyy cok gecmis olsun annem uzaklardaAynı durumdayım dolaplarda temiz giysi bile kalmadı evdeki herkes agir grip baktim olmayacak evdeki tum halıları topladım yikama verdim temizlikci cagirdim. Bizde geri kalan bir iki kiyafeti alip evi terk ettik annemlerde kalicaz su icmeye halimiz yokAynisini tavsiye ederim
Şaka mı bu
Her gün ev mi silinir süpürülür
Canına yazık
Perde de 3-4 ayda bir yıkanır halı bana kalırsa hiç silinmez ille temizleneceklerse yazın yıkatırsın olur biter
Hayatınızı temizliğe adamayın başka meşgaleleriniz övünecek alanlarınız olsun
Mevsim gereği canınız istemiyor olabilir
bir de nevresimi her gün mü değiştiriyorsunuz ben çok pisim sizin yanınıDa
Şaka mı bu
Her gün ev mi silinir süpürülür
Canına yazık
Perde de 3-4 ayda bir yıkanır halı bana kalırsa hiç silinmez ille temizleneceklerse yazın yıkatırsın olur biter
Hayatınızı temizliğe adamayın başka meşgaleleriniz övünecek alanlarınız olsun
Mevsim gereği canınız istemiyor olabilir
bir de nevresimi her gün mü değiştiriyorsunuz ben çok pisim sizin yanınıDa
Sen pasaklisin diye herkesi aynı mı sandın2 haftada 1 perde yıkayan insanlar varmış yetişin
Temizlik yapınca insanın içi açılıyor.Bana terapi gibi geliyor.Ama bazen oluyor bütün evi alt üst edeyim ,her yeri temizleyeyim ilham geliyor.Bazen de yediğim sofrayı kaldırmak zor geliyor.yok saka degil ta kendisiyimben mutlu oluyorum yapinca icim rahat oluyo ... yaptigim temizlikle ovunmuyorum hic bi zaman biliyorum ki kendi oturdugum ev kimseyide ilgilendirmez perde konusunda anneme cekmisim oda yikar surekli huy diyelim nevresimi hergun degilde 5 gunu bulmaz degistiririm yapmayinca boyle buralara konu acacak duruma geliom iste napim
Hep yarın diyorum ama hiç yapamıyorumyarin yapiyoruz varmisin
Yarın yaparsam haber veririmyarin yapiyoruz varmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?