Biri bana yardım etsin 28 aylık bebeğime ilgili cildircam

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.836
1.746
133
40
Bir türlü uyku sorununu asamadik. Gece 2-3 gibi uyur sabahta 11 buçuk gibi uyanır. Sabahları saat 8 de bile kaldırsam gece yine geç uyuyor. Ne yapacağımı şaştım. Geceleri 2 de üçte mi uyunur hiç. Sabah 11 de kalkınca öğlen uykusuna 5 gibi yatıyor 1-2 saatlik. Gecede en erken 2 de uyuyor. Öğlen uykusunu kaldirayim dedim bu defada akşam 8-9 gibi uyuyor ve bir saat sonra kalkıp oturuyor. Akşam 11 de yatırdım bir saat sonra kalktı oturdu ... Ne yapacağım ben emzirmeden kescem ama bu uyku sorunumuz yüzünden o da olmuyor emerek bile zor uyutuyorum

2 yaşını geçmiş çocuk yatırma saatleriniz yanlış sabah uyuyorken sizde uyuyorsunuz rahat rahat...(çoğu anne bunu firsat bilip basta umursamıyor bende uyuyorum diye sonradan basliyor veryansinlar...)
Sabah erkenden kaldırın 7-8 gibi öglen en geç 1 de yatırın aksam zaten yorgun düşüp uyuyacaktır... Öğlen uykusunu 5 te yapan bir çocuğun gece 2 de uyumasi cok normal... Yazdığıniza göre bakarsak 6 saat uyanik kalma durumu var... 11 den aksam 5 e kadar uyanik sonra 2 saat uyudugunu uyandığını düşünsek 7 de uyanacak 2 ye kadar 7 saat eder... aslında uyku düzeni normal saatini sadece ayarlamaniz gerekir...

Daha kucukken nasıldı, hep mı boyleydı?
O zaman mudahalede bulunmadınız mı?

Bir gün erken kaldırın, öğle uykusunu erken uyursa akşam da uykusu erken gelecektir. Akşam odayı karartıp yarım saat sessizce otursanız zaten uykusu gelir , biyolojik programı öyle.

Oğlum 14 aylık 7 de kalkar 10 gibi uyur 11.30 da kalkar 3 gibi uyur 4.30 da kalkar gece de 8 9 aradı uyur arada su içeryatar

Doğduğunda gece uykusuna 11 de geçiyordu zamanla geriye geçtik her gün 10 dakika gibi kışın 7.30 da uyuyordu daha küçüktü tabi

Sabah güneşle birlikte kaldırın kahvaltı biraz gezinti sonra evde aktivite yorun bakın nasıl öğlen uyuyacak sonra aynı şeyleri aksam 8 gibi yapın banyoyu unutmayın ilk 2 3 gün zorlanır sonrasında alışacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…