- 2 Temmuz 2017
- 177
- 74
- 18
- 27
- Konu Sahibi Aysedert989898
-
Takıntı değil. Düşünsenize 5 yıl boyunca tüm planlarınızı ona göre ayarlıyorsunuz. Hayatınızın merkezine alıyorsunuz. Ama o bir gün ansızın gidiyor. Nasıl büyük bir yıkıl olduğunu anlayamazsınızÜstünden 1 yıl geçmiş fazla takıntı yapmış olmayasin . Evlenmiş barklanmis artık düşünme Kendine bir hayat kur
Demekki normal bir şey öyle düşünmemBenide sevgilim aldatti bende o kadini gormek icin neler vermezdim bir bilsen cok merak ediyorum benden guzelmi diye hastalikli bir durum bu ve biz kadinlara ozel gibi ya bosversek bizene dunya guzeli olsun off off
Hayatımızın merkezine kimseyi koymadan devam etmek gerektigini öğrenmiş oldunuz böylelikleTakıntı değil. Düşünsenize 5 yıl boyunca tüm planlarınızı ona göre ayarlıyorsunuz. Hayatınızın merkezine alıyorsunuz. Ama o bir gün ansızın gidiyor. Nasıl büyük bir yıkıl olduğunu anlayamazsınız
Çok büyük ders olduHayatımızın merkezine kimseyi koymadan devam etmek gerektigini öğrenmiş oldunuz böylelikle
Zoruma gidiyor bana yaptığı haksızlıkSeni istemeyeni sen niye düsünüyorsun?
Kendi yoluna baksana güzelim. Bi erkek icin hayatini karartma
Bu çok net takıntı. Karakteri olmayan bir adamı çoktan silip atmanız gerekirdi. Koskoca 1 yıl geçmiş!Takıntı değil. Düşünsenize 5 yıl boyunca tüm planlarınızı ona göre ayarlıyorsunuz. Hayatınızın merkezine alıyorsunuz. Ama o bir gün ansızın gidiyor. Nasıl büyük bir yıkıl olduğunu anlayamazsınız
Takıntıysa nasıl kurtulacamBu çok net takıntı. Karakteri olmayan bir adamı çoktan silip atmanız gerekirdi. Koskoca 1 yıl geçmiş!
Hala size nasıl mesaj atabiliyor? Neden iletişim kanallarınız açık?
Engelleyin mesaj atamasın yahu.Takıntıysa nasıl kurtulacamvicdanını rahatlatmaya çalışıyor aklı sıra mesaj atarak
Karşıma hayırlı biri çıkarsa tabiki mutlu olmak çok isterim. Ama yapılan haksızlığı hazmedemiyor insan. Beddua ediyorum hakkımı helal etmiyorum. Ama kötüye hiçbir şey olmuyor. Beddua bizi buluyorÖncelikle iyi bayramlar
Hakkımda hayırlısı buymuş deyip yoluna devam et bunu kendin için yapmalısın adam evlenmiş artık yapacak bişey yok.Senin durumunda olan iki kız kardeş tanıyorum ikiside sevdikleri kişilerle ayrılmışlar zamanında ondan sonra hayatlarına kimseyi almamışlar adamlar evlenmiş barklanmış çoluk çocukları olmuş bunlar iki kardeş biri 50 ye biri 40 yaşına dayandı boşa geçen bir ömür değermi heba etmeye..
Ayrıca sana hiç bir şekilde ulaşıp kafanı karıştırmasına izin verme o kadının günahı ne beyimiz sıkıldı zaar mutlu ol fln gelme bu oyuna seni seven isteyen başkasıyla evlenmezdi iki iki dört
Artık hayatımın merkezinde ben varım. Ama yapılan haksızlığı hazmedemiyorum.Engelleyin mesaj atamasın yahu.
Onu hayatınızın merkezine aldığınızı söylemişsiniz, yapmayın asla öyle bir şey. Hayatınızın merkezine kendinizi koyarsanız böyle olmazsınız. Farklı hobiler edinin mesela kurslara yazılın işe girin vs farklı ortamlara girin. Belki başka biri çıkar karşınıza. Çıkmasa da kendinizi geliştirin yahu kendinizden önemli bir şey var mı hayatta?
Bu eziyeti yapmayın kendinize. Karaktersiz bir pisliği düşünerek harcadığım her saniyeye acırdım ben olsam
Karşıma hayırlı biri çıkarsa tabiki mutlu olmak çok isterim. Ama yapılan haksızlığı hazmedemiyor insan. Beddua ediyorum hakkımı helal etmiyorum. Ama kötüye hiçbir şey olmuyor. Beddua bizi buluyor
Takıntıysa nasıl kurtulacamvicdanını rahatlatmaya çalışıyor aklı sıra mesaj atarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?