• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biri bana yardım etsin :(

Aysedert989898

Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2017
177
74
18
26
Eski sevgilim beni terk edip başka biriyle evlendi. Ben sürekli kendimi o kızla karşılaştırıyorum. Bende olmayan da onda olan ne var diye. Kendimi yıpratıyorum. Benden güzel mi diye kafayı yemek üzereyim. Üstelik benm ilk aşkımdı. Evleneli 1 yıl oldu ben antidepresanlarla ayakta duruyorum. Atamıyorum aklımdan. Geçenlerde bana mesaj attı çok mutlu ol diye bir de üstelik durduk yere

Benide sevgilim aldatti bende o kadini gormek icin neler vermezdim bir bilsen cok merak ediyorum benden guzelmi diye hastalikli bir durum bu ve biz kadinlara ozel gibi ya bosversek bizene dunya guzeli olsun off off

Üstünden 1 yıl geçmiş fazla takıntı yapmış olmayasin . Evlenmiş barklanmis artık düşünme Kendine bir hayat kur
Takıntı değil. Düşünsenize 5 yıl boyunca tüm planlarınızı ona göre ayarlıyorsunuz. Hayatınızın merkezine alıyorsunuz. Ama o bir gün ansızın gidiyor. Nasıl büyük bir yıkıl olduğunu anlayamazsınız

Takıntı değil. Düşünsenize 5 yıl boyunca tüm planlarınızı ona göre ayarlıyorsunuz. Hayatınızın merkezine alıyorsunuz. Ama o bir gün ansızın gidiyor. Nasıl büyük bir yıkıl olduğunu anlayamazsınız
Hayatımızın merkezine kimseyi koymadan devam etmek gerektigini öğrenmiş oldunuz böylelikle

Bu çok net takıntı. Karakteri olmayan bir adamı çoktan silip atmanız gerekirdi. Koskoca 1 yıl geçmiş!
Hala size nasıl mesaj atabiliyor? Neden iletişim kanallarınız açık?

Takıntıysa nasıl kurtulacam:KK43: vicdanını rahatlatmaya çalışıyor aklı sıra mesaj atarak
Engelleyin mesaj atamasın yahu.
Onu hayatınızın merkezine aldığınızı söylemişsiniz, yapmayın asla öyle bir şey. Hayatınızın merkezine kendinizi koyarsanız böyle olmazsınız. Farklı hobiler edinin mesela kurslara yazılın işe girin vs farklı ortamlara girin. Belki başka biri çıkar karşınıza. Çıkmasa da kendinizi geliştirin yahu kendinizden önemli bir şey var mı hayatta?
Bu eziyeti yapmayın kendinize. Karaktersiz bir pisliği düşünerek harcadığım her saniyeye acırdım ben olsam

Öncelikle iyi bayramlar

Hakkımda hayırlısı buymuş deyip yoluna devam et bunu kendin için yapmalısın adam evlenmiş artık yapacak bişey yok.Senin durumunda olan iki kız kardeş tanıyorum ikiside sevdikleri kişilerle ayrılmışlar zamanında ondan sonra hayatlarına kimseyi almamışlar adamlar evlenmiş barklanmış çoluk çocukları olmuş bunlar iki kardeş biri 50 ye biri 40 yaşına dayandı boşa geçen bir ömür değermi heba etmeye..
Ayrıca sana hiç bir şekilde ulaşıp kafanı karıştırmasına izin verme o kadının günahı ne beyimiz sıkıldı zaar mutlu ol fln gelme bu oyuna seni seven isteyen başkasıyla evlenmezdi iki iki dört

Öncelikle iyi bayramlar

Hakkımda hayırlısı buymuş deyip yoluna devam et bunu kendin için yapmalısın adam evlenmiş artık yapacak bişey yok.Senin durumunda olan iki kız kardeş tanıyorum ikiside sevdikleri kişilerle ayrılmışlar zamanında ondan sonra hayatlarına kimseyi almamışlar adamlar evlenmiş barklanmış çoluk çocukları olmuş bunlar iki kardeş biri 50 ye biri 40 yaşına dayandı boşa geçen bir ömür değermi heba etmeye..
Ayrıca sana hiç bir şekilde ulaşıp kafanı karıştırmasına izin verme o kadının günahı ne beyimiz sıkıldı zaar mutlu ol fln gelme bu oyuna seni seven isteyen başkasıyla evlenmezdi iki iki dört
Karşıma hayırlı biri çıkarsa tabiki mutlu olmak çok isterim. Ama yapılan haksızlığı hazmedemiyor insan. Beddua ediyorum hakkımı helal etmiyorum. Ama kötüye hiçbir şey olmuyor. Beddua bizi buluyor

Engelleyin mesaj atamasın yahu.
Onu hayatınızın merkezine aldığınızı söylemişsiniz, yapmayın asla öyle bir şey. Hayatınızın merkezine kendinizi koyarsanız böyle olmazsınız. Farklı hobiler edinin mesela kurslara yazılın işe girin vs farklı ortamlara girin. Belki başka biri çıkar karşınıza. Çıkmasa da kendinizi geliştirin yahu kendinizden önemli bir şey var mı hayatta?
Bu eziyeti yapmayın kendinize. Karaktersiz bir pisliği düşünerek harcadığım her saniyeye acırdım ben olsam
Artık hayatımın merkezinde ben varım. Ama yapılan haksızlığı hazmedemiyorum.

Karşıma hayırlı biri çıkarsa tabiki mutlu olmak çok isterim. Ama yapılan haksızlığı hazmedemiyor insan. Beddua ediyorum hakkımı helal etmiyorum. Ama kötüye hiçbir şey olmuyor. Beddua bizi buluyor

Kimsenin ahı kimsede kalmaz merak etme zamanla herşey düzelir sana senden başka kimse yardım edemez belki de öyle biri çıkacak ki karşına bunu bilebilirmisin hayır ölüm hastalık olmasın

Nasıl utanmadan mesaj atabiliyor anlamış değilim. Uzak durun ve hiçbir şekilde cevap vermeyin, konuşmayın. Hayatınıza devam edin. Olmaması gerekiyormuş demek ki. Mutlaka bunda bir hayır vardır. Karşınızdaki kişi eğer karakterli bir insan olsaydı evli olmasına rağmen size mesaj atmazdı. Evlendiğiniz kişi eski sevgilisine mesaj atsaydı “mutlu ol” diye, ne düşünür, ne hissederdiniz? Bence huzursuz olurdunuz, mutsuz olurdunuz. Bu yaptığını doğru gören biriyle mutlu olamazdınız. Etrafınıza bakın, mutlu olmaya çalışın, hayattan kopmayın. Sizi gerçekten seven biri bir başkasıyla evlenmeyi bırakın, bir başkasına bakmazdı bile. Demek ki sizi gerçekten sevmemiş. Biz erkekleri duygusal anlamda gözümüzde çok büyütüyoruz. Hep söylüyorum erkekler için olmazsa olmaz diye bir şey yok. Bunu sizden ayrıldıktan sonra evlenmiş olması gösteriyor zaten. Lütfen hayatınıza devam edin. Mutlu olun, o istediği için değil, siz istediğiniz için mutlu olun. İkinci kişi asla olmayın. Dilerim bu kişiyi unutup, iyi insanlarla karşılaşırsınız. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Yaşın 20 görünüyor profilinde.5 yıl çıkmışsınız , adam da 1 yıldır evli olduğuna göre 14 yaşında mı başlamıştınız? Bitmesi hayırlı olmuş.Çocuk aklıyla beğendiğin Ada'mla ömürlük yola çıkmak istisnalar dışında büyük risk bence.Binde bir mutlu olan vardır o yaşta tanışıp evlenenlerden.

Ne derler bilirsin , ayrılık da sevdaya dahil.Seni bıraktı diye ona beddua etmemelisin.Sen de onu bırakabilirdin.Evlenmesi de zoruna gitmesin.Senden ayrılıp başkasını bulup kısa sürede evlenmiş.Olaylara bu kadar anlam yükleme.Ortalama 60 yıl yaşasak 5 yıl nedir ki insan ömründe? Toparlan ve kendine gel artık.Sonra çok pişman olursun bu yıllarını böyle harcadığına.

Back
X