Yaa ben bosu bosuna kaynanalara gicik kapmiyorum. Allahim sen beni affet bu huyumdan dolayi, ama bu nedir yaa.
Kendi ogluna toz kondurmamak icin gelinlerini, veya onlarin igrenc tabiriyle elin kizini eziyorlar.
Gelinde bir annenin evladi. Rahat birakin gencleri. Hemde seni disariya bile cikarmiyormus

O kim oluyorda senin ne zaman disari cikacagina karisiyor, hemde oglu ne haltlar karistirirken, bu cesareti kimden aliyor yaaa. Pis kadin!
Sen Kayinananla oturdugun müddetce esinde seni ailesi gibi görmesi zor. Hala annesi ve babasiyla kalan sorumsuz bir cocuk gibi davranacak, ve kendisini bekar gibi hissedecek. Bu sebeplede her halti yapabilir...
Suanda zaten bosanmayi göze aldiysan eger, esine bu düsüncelerin seni rahat birakmadigini ve ileriyi görebilmek icin o mesajlari görmen gerektigini söyle.
Bunca zaman sonra niye diyede sormasina firsat verme, sonucta mide bulandiran bir olay ve o bu olayin basrolünde. Mesajlari vermemk icin direnirsede bosanma konusunda ne kadar ciddi oldugunuzu anlasin.
Yok bosanmayacagim dersenizde, bu olaylari kafanizdan silmeye calisin. Gecmiste birakin. Ama kayinananizdan en kisa ve hizli sürede ayrilin. Yoksa esiniz kendi ailesi olarak onlari görmeye devam edecek...