• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biri bana yardım etsin :(

O zaman yapacak bi şey yok pusuda bekle bi açığını yakalarsam görüşme detayı vs olursa ortalığı yik kimseden de gizleme kayinbabana kendi ailene soyle o uğraşsın. Sen de o kadın var mi yok mu diye kendini heba etme özgürlüğün için mücadele et. Kocani kendine çek en azından aksamlari hafta sonu dışarı çıkmaya ikna et

Yaa ben bosu bosuna kaynanalara gicik kapmiyorum. Allahim sen beni affet bu huyumdan dolayi, ama bu nedir yaa.
Kendi ogluna toz kondurmamak icin gelinlerini, veya onlarin igrenc tabiriyle elin kizini eziyorlar.
Gelinde bir annenin evladi. Rahat birakin gencleri. Hemde seni disariya bile cikarmiyormus :KK57: O kim oluyorda senin ne zaman disari cikacagina karisiyor, hemde oglu ne haltlar karistirirken, bu cesareti kimden aliyor yaaa. Pis kadin!
Sen Kayinananla oturdugun müddetce esinde seni ailesi gibi görmesi zor. Hala annesi ve babasiyla kalan sorumsuz bir cocuk gibi davranacak, ve kendisini bekar gibi hissedecek. Bu sebeplede her halti yapabilir...

Suanda zaten bosanmayi göze aldiysan eger, esine bu düsüncelerin seni rahat birakmadigini ve ileriyi görebilmek icin o mesajlari görmen gerektigini söyle.
Bunca zaman sonra niye diyede sormasina firsat verme, sonucta mide bulandiran bir olay ve o bu olayin basrolünde. Mesajlari vermemk icin direnirsede bosanma konusunda ne kadar ciddi oldugunuzu anlasin.
Yok bosanmayacagim dersenizde, bu olaylari kafanizdan silmeye calisin. Gecmiste birakin. Ama kayinananizdan en kisa ve hizli sürede ayrilin. Yoksa esiniz kendi ailesi olarak onlari görmeye devam edecek...

Çok sevsem de başlarım öyle ilişkiye ya.Sen gece 4'e kadar bir erkekle konuş abim de bakalım.Kadının öyle demesine de güvenme,kocanla aşk yaşıyorum mu diyecek? Bırak gitsin,bunu çok nadir kullanıyorum ama değmez bu adama.Yine yapar.Yapmasa da nasıl sindireceksin ki?

facebook hesabından araştırdım kadını açık saçık gayet bakımlı bir kadın benim olduğumun tam tersi benim zorla başımı kapattılar makyajıma karıştılar
1. Istemediginiz dis gorunuse kavusturmuslar
2. Kapi disari cikarmiyolar
3. Aldatilmis olma ihtimaliniz yuzde 90
4. Bir kere aldatanin birdaha aldatma ihtimali yuzde 95
5. Başka birinin ailesiyle yasiyorsunuz cekirdek aile olarak degil
Bence eger aileniz maddi manevi arkanızda duracaksa siz cok cok daha iyilerine layiksiniz ve baska bir yol cizerek cok mutlu yasayabilme ihtimaliniz var. Oturup bunlari ve hayatin ilerisini de dusunerek hareket edin. Kimse bir kadini hizmetci gibi eve baglayip giyinisine karisamaz, birakin aldatmayi.

Back
X