Biri bana yardm etsin ltfen

bazı arkadslar yeni birinimi buldunuz demişsiniz.böyle birşey yok.ben zaten bundan sonra evlenirsem görücü usuluyle evlenmek istiyorum ki korkum bu yüzden.eger görücü usuluyle tanıstıgım kişi kabul etmeyip olay aileme gelirse kötü olur.onu düşünüyorum

yaklaşık 5 senelik ciddi bir ilişkim var.sevgilimle 5 senedir devamlı birlikteydik.tam anlamıyla karı koca gibiydik diyebilirim.ama artık birbirimizden sogudugumuzu düşünüyorum ve ben ayrılmak istiyorum.ama korktugum sey daha sonra evlenecegim kişiyle daha önce cinsel ilişkiye girdigim için sorun yaşarmıyım.bakire olmadıgımı söylemelimiyim.en dogru zaman ne zaman olur.off kafam çok karısık yardım edin lütfen.

Önce bundan bir kurtul,evleneceğin zaman yine yardımcı oluruz biz canım sana.
O sonraki iş
Öncelikli işin burayı halletmek olsun.

Diğer konularından bahsedilmiş, sevgilinin senden soğuduğundan, uzaklaştığndan, benden başkasıyla olamazsın mecbursun demesinden.. Öncelikle arkadaşım sadece birlikte oldun diye mantığının almadığı kadın olarak kaldıramadığın hiçbirşeye boyun eğme, hayat ondan ibaret değil, illa hayatında birisi olmak zorunda da değil, mutsuz olmak, ezilmek yerine bekar kalmayı tercih ederim.
Ama anlayamadığım, bekarete bu kadar takılacaktıysan neden onunla birlikte oldun, kesinlikle evleniriz gözüyle mi bakıyodun?

tatlım bence iyi düşün 5 yıllık gibi bi süre az değil artık ilişki zamanla eski heyecanını kaybedebilir ama bunu yeniden canlandırmak sizin elinizde bence otur sakin bir kafayla düşün uzak kalın birbirinizden ilişkini en ince detayına kadar düşün ondan sonra soğudum de ya okadar kolay mı bi anda pat diye soğudum demek ilişki senin ama iyi düşün derim diğer cinsellik olayına gelince de biterse ilşkin ve karşına çıkan kişiyle dürüst bi şekilde anlatır herşeyi ve seni sen olduğun için kabul ederse zaten sorun yoktur bence şimdi otur 5 yılın analizini bi yap sonra yeni bir ilişkiye girdiğinde nasıl söyleyeceğini sonra düşün derim

yaklaşık 5 senelik ciddi bir ilişkim var.sevgilimle 5 senedir devamlı birlikteydik.tam anlamıyla karı koca gibiydik diyebilirim.ama artık birbirimizden sogudugumuzu düşünüyorum ve ben ayrılmak istiyorum.ama korktugum sey daha sonra evlenecegim kişiyle daha önce cinsel ilişkiye girdigim için sorun yaşarmıyım.bakire olmadıgımı söylemelimiyim.en dogru zaman ne zaman olur.off kafam çok karısık yardım edin lütfen.

5 yıllık her anlamda birlikte olduğun bir ilişkiyi gelecekte nasıl saklayacaksın anlayamadım :uhm:

Saklanacak bir şey yok.. Bir ilişki yaşamışsın ve bitmiş.. Bu kadar basit.. Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin.. Geçmişini öğrenmek isteyene oturur bir güzel anlatırsın.. Seni geçmişin için kabul etmeyecek adamla zaten işin olmamalı.. Zar için mi evlenecek seninle? 1 kilo soğan al, eline ver.. Bol bol zar var onda..

bence cok iyi düşün bir hata yapmıssın cunku...bunu kabul edicek türkiyede cok insan yok cok nadir..hayatın heba olur..bence ilişkine şans vermelisin..bu herkezin kaldırabilcegi bir olay degil cunku..ama sen cok rahatsın cok sasırdım bu durumaa..acaba erkek arkadasının senden uzaklastıgını düşündügün için mi böyle düşünüyorsun..bek bir anlam veremedim ben bu işe....

bence cok iyi düşün bir hata yapmıssın cunku...bunu kabul edicek türkiyede cok insan yok cok nadir..hayatın heba olur..bence ilişkine şans vermelisin..bu herkezin kaldırabilcegi bir olay degil cunku..ama sen cok rahatsın cok sasırdım bu durumaa..acaba erkek arkadasının senden uzaklastıgını düşündügün için mi böyle düşünüyorsun..bek bir anlam veremedim ben bu işe....

Canım böyle düşünmen çok normal ama arkadaş zaten kötü bi psikoloji içinde, bence bu şekilde etkileme.. Benim kesinlikle bekaret aramayan 2 erkek arkadaşım var, eğer severek 1-2 kişiyle beraber olduysa, bunu çirkinleştirip her önüne gelenlere beraber olmadıysa saygı duyarım, benim için onun kişiliği önemli tabii ki sevdiğim için evlenirim diye düşünüyolar. Ayriyeten de ben bakireyim eşim de bakir olmalı diyen bir kız arkadaşım var -tatlicadiarzu-
Tek tuhaf olan benim arkadaşlarım değildir heralde diyorum..

Onu hiç umursamayan biriyle sadece birlikte oldu diye evlenmesini söylemek hata olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
neden sevgilinden soğudun evlenincede soğusaydın boşanacakmıydınız karı koca gibi oldu iseniz ve ondan soğuduysan onunla ilgili sorunun var muhakkak eskisi gibi ilgilenmiyormu seninle

bazı arkadslar yeni birinimi buldunuz demişsiniz.böyle birşey yok.ben zaten bundan sonra evlenirsem görücü usuluyle evlenmek istiyorum ki korkum bu yüzden.eger görücü usuluyle tanıstıgım kişi kabul etmeyip olay aileme gelirse kötü olur.onu düşünüyorum

senin bu durumda görücü usulü biriyle evlenmem yanlış olur arada aileler var çünkü,
ayrıca,senin ailen direkt bunu duyar...

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım böyle düşünmen çok normal ama arkadaş zaten kötü bi psikoloji içinde, bence bu şekilde etkileme.. Benim kesinlikle bekaret aramayan 2 erkek arkadaşım var, eğer severek 1-2 kişiyle beraber olduysa, bunu çirkinleştirip her önüne gelenlere beraber olmadıysa saygı duyarım, benim için onun kişiliği önemli tabii ki sevdiğim için evlenirim diye düşünüyolar. Ayriyeten de ben bakireyim eşim de bakir olmalı diyen bir kız arkadaşım var -tatlicadiarzu-

Onu hiç umursamayan biriyle sadece birlikte oldu diye evlenmesini söylemek hata olur.

Benim de tanıdığım çoğu erkek bekaret aramıyor, umurunda bile değil hatta bu konudan bahsetmek bile çok saçma geliyor, bunu mu konuşacağız ne saçma deyip kapatıyorlar. Çıktığım biri de aramıyordu banane kim kimle ne etti derdi, başka mezvulardan ayrıldık ama şimdiki de öyle umrunda değil bekaret ama benden emin olmasa böyle düşünür müydü bilmem. Malum erkeklere %100 güven duyulacak gibi değil ortalık. Ama çok da olumsuz düşünme. Bedenler bakir kalmış neye yarar ruhlar fahişe olduktan sonra.

olan olmuş artık..keşkelerin faydası da olmaz .
düşünmden yaşamanın zararı sonunda düşünmeye mahkum olmaktır.
neden birden soğudunuz ben onu anlayamadım?
birlikteliklerde hergün güllükgülistanlık olamazki.
ilk günki taze aşıklar gibi olmanızı beklemeyin bence,
eğer sebep buysa soğumanıza.
sonuçta hayat mücadelesi veriliyo hergün aynı enerjide aynı neşede olamaz insan.
birazda karşılıklı bişi bu.
zaten diyorsunuz "karı koca gibiydik" diye. 5 yıllık bi ilişki,
biraz manotonlaşması normal yani
gerçi siz şu anki erkek arkadaşınızı gözden çıkarmışsınız.
baksanıza daha ayrılmadan gelecek olanı planlıyosunuz.
dert ettiğiniz şeye göre görücü usulü evlenmek biraz ters olabilir.
çünki aileler de devreye giriyo,
ki bide karşı aile ve oğulları bu tarz şeylere önem veren kişiler olursa sorun çıkabilir.

Son düzenleme:
sevgilim artık beni sevmiyor mu ??

Mesaj Linki
5 senelik bir iilişkim var.sevgilimi gerckten cok seviyorum onunla çok şeyi paylaştım.eskiden benimle çok ilgilenirdi msj atardı arar sorardı.ama artık günde 1 tane msj zor atıyor.aramıyor sormuyor.niye böyle yapıyorsun diorum 5 yıl olmus 15 günlük aşkmı yasıyorsun diyor.bir şey sordugum zaman basımı agrıtıyorsun artık diyor konusmuyor.sizce sebebi ne olabilir.nasıl davranmalıyım sasırdım.iyice soguttu beni kendinden.

buda diğer konun sen önce seviyormusun ayrılacakmısın ona karar ver
bi seviyorum diyosun ..diğerinde soğudum bırakıcam....:delphin:

??????????

balım iyicene düşün taşın diyorsnki tamm bu adam istediğim hayatımı devam ettireceğim kişi değil ayrıl gitsin hem ne demek vücut senin hem sırf bu sebebten sevmekten vazgeçicekse hayatına girecek kişi hiç girmesin daha iyi

o yüzden sylemedim aynı hatayı bende yaptım çunku..onun psiklojisini çok iyi anlıyorum..bence hala seviyordur.5 senesini vermiş..bende bu hatayı yaptıgımda kafayı yemişttim ne yapıcagımı bilememiştim ama şimdi o hatayı yaptıgım kişiyle evleniyorum..o yüzden söyledim amacım onun psikolojisini bozucak bişey söylemek degildi..eger erkek arkadasının ilgisi bittiyse belki gecici bir durumdur..cunku bende oyle bir dnem gecirdim hiç ilgi göstermedi falan ama aştık sonucta biz bu durumu..bence zaman geçmeden evlenmelisiniz..cunku 5 yıl cok uzun bir zaman..allah kolaylık versin..cok zor bir durum..inşallah cooook mutlu olursun

arkadslar hepinizin yorumları için tşkr ederim.benim hayatımda ilk aşık oldugum ilk çıktıgım kişiydi sevgilim ve gercekten onun için cok fedakarlık yaptım başından beri evlencegim kişiydi ama hata yapmısım.ben artık aşkmış sevgiymiş istemiyorum.sadece mantık evliliği yapmayı düşündügüm için bakireleği kafama takmıştım.ama yazılanları okuduktan sonra boşuna takmışım kafama.sevgilimle ilişkimize 15gün ara verdik.eger kendisini düzelmezse bu iş biter...

bu iş yinede türk toplumunda bu kadar kolay değil.bekaret konusunda sorunlar yaşayıp canınızı acıtacak erkeklerle de karşılaşacaksınız.bana bu konuda çiftler bile geliyor.kızın başlangıçta durumunu bile bile kabul ediyor.ama bunu içine sindiremiyor.erkekte güvensizlik başlıyor.kıza sürekli aldatacak potansiyele sahip kadın muamelesi yapıyor.bu sorunu aşmak için tek de gelen var çiftte.demek sitediğim sakın yanlış anlaşılmasın.benim kendi fikrimce kişilerin kişisel tercihleri kendini alakadar eder.benim bekareti önemsemeyene de önemseyene de saygım sonsuz.çünkü ben kişi kendini nasıl mutlu hissedecekse öle yaşaması gerektiği fikrindeyim.ama burda bu konularla haşır neşir bir insan olarak söyleyeceğim her şey çok tozpembe de değil.

eşimle evlenmeden önce ben de karı koca gibi yaşadım..
tabiki herşey her zaman tozpembe olmuyor..iyi günüde oluyor kötü gününde..aynı evli insanlar gibi..
ama ben sıkıldım ayrılmak istiyorum mantığını anlayamıyorum..ne demek sıkıldım?
o zaman bunun sonu yoktur bir sonrakinden de sıkılıp ayrılırsın bir sonrakinden ve daha sonrakilerden de...
ha mantığına yatmıyordur ters bir hareketini gördün hiç düşünmeden ayrıl beraber olmuşsun olmamısın hiçbir önemi yok..bu senin hayatın...
ama bişeyler yaşamışsın artık bunun pişmanlığını duyman yersiz...ya pişman olma ya da pişman olacağın şeyler yapma...
mutsuzsan da ayrıl ama ayrılırken bir sonraki adımın planını yapma..akışına bırak ama düşünmeden de hareket etme..

Back
X