Biri bana yardm etsin ltfen

eşimle evlenmeden önce ben de karı koca gibi yaşadım..
tabiki herşey her zaman tozpembe olmuyor..iyi günüde oluyor kötü gününde..aynı evli insanlar gibi..
ama ben sıkıldım ayrılmak istiyorum mantığını anlayamıyorum..ne demek sıkıldım?
o zaman bunun sonu yoktur bir sonrakinden de sıkılıp ayrılırsın bir sonrakinden ve daha sonrakilerden de...
ha mantığına yatmıyordur ters bir hareketini gördün hiç düşünmeden ayrıl beraber olmuşsun olmamısın hiçbir önemi yok..bu senin hayatın...
ama bişeyler yaşamışsın artık bunun pişmanlığını duyman yersiz...ya pişman olma ya da pişman olacağın şeyler yapma...
mutsuzsan da ayrıl ama ayrılırken bir sonraki adımın planını yapma..akışına bırak ama düşünmeden de hareket etme..

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ben arkadaşı ve sıkıntısını çözdüm.artık birlikte olduğu kişiden sıkılmış ama ayrıldıktan sonra bekaretin karşısına sorun olarak çıkmayacağından emin olduğu an şuanki ilişkisi de birlikte olduğu kişi de umrunda değil.hatta arkadaş gelecekte yaşayacağı ilişkiyi ve erkeği düşümeye çoktan başlamış bile.tek sorun onun için acaba bekaret karşıma sorun olarak çıkar mı(!)

Saklanacak bir şey yok.. Bir ilişki yaşamışsın ve bitmiş.. Bu kadar basit.. Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin.. Geçmişini öğrenmek isteyene oturur bir güzel anlatırsın.. Seni geçmişin için kabul etmeyecek adamla zaten işin olmamalı.. Zar için mi evlenecek seninle? 1 kilo soğan al, eline ver.. Bol bol zar var onda..

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

bence cok iyi düşün bir hata yapmıssın cunku...bunu kabul edicek türkiyede cok insan yok cok nadir..hayatın heba olur..bence ilişkine şans vermelisin..bu herkezin kaldırabilcegi bir olay degil cunku..ama sen cok rahatsın cok sasırdım bu durumaa..acaba erkek arkadasının senden uzaklastıgını düşündügün için mi böyle düşünüyorsun..bek bir anlam veremedim ben bu işe....

neden heba olsun hayatı...
'doğru' insanları seçer, onları kabul eder hayatına...kimse kimsenin kurallarına göre yaşamak zorunda değil...bence toplulukların geneli hakkında bu kadar emin olmayın.

Saklanacak bir şey yok.. Bir ilişki yaşamışsın ve bitmiş.. Bu kadar basit.. Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin.. Geçmişini öğrenmek isteyene oturur bir güzel anlatırsın.. Seni geçmişin için kabul etmeyecek adamla zaten işin olmamalı.. Zar için mi evlenecek seninle? 1 kilo soğan al, eline ver.. Bol bol zar var onda..

Soğan zarı haaaa!!!!!!!! İlginç...

bakire değilsin diye hayatın mahvolmaz merak etme, madem bunu isteyerek ve bilerek yaşadın, arkasında da durmayı bilmelisin. söz konusu zar 5 yıldan sonra skıldım diyebileceğiniz bir ilişkiyi size yaşatacak kadar güçlü değil :umursamaz:

Şuan çoğu erkek dese de bekaret benim için önemli değil diye bu tip erkekler genelde kısa süreli ilişkiler peşinde koşanlar oluyor, istisnalar olsada.. Başkalarının harcanabilir zevkleri arasına girebilirsin ne yazık ki, bu tip bir erkekle yeni bir ilişkiye başlarsan.. İş ciddiye binince ilişki başında benim için önemli değil diyen kişiler her ne hikmetse fikirlerini değiştiriyor, ortadan kayboluyor.

Yaşadıklarında hiç bir yanlışlık yok. Olması gereken şeyler olmuş. Fakat hele görücü usuluyle asla evlenemezsin diye düşünüyorum, evlensen bile oldukça sakıncalı olur senin için, genelde görücü usulü evliliklerle töre cinayetleri arasında da bir bağlantı oluyor. Böyle birşeyde senin bakire olup olmaman oldukça önem kazanıyor.

Ayrılırsan mutluluğu bulman için açık fikirli birini bulman gerek. Türkiye şartlarında bu çok büyük problem. Millet bisikletten düştüm, o oldu top geldi, acaba yırtılmışmıdır diye düşünürken, öyle bir durumda bile sevgililerine şöyle oldu top geldi, bisikletten düştüm derken bile ne zorluklar çekiyor, senin durumun ondan oldukça zor. Bence doğru olanı yapmışsın, şimdide bir pişmanlık duymamalı ve gelecekle ilgili kaygı duymamalısın, yapabileceğin değiştirebileceğin birşey yok.

Yaşın 30 gibi olsa pek sorun olacağını sanmıyorum senin için, ama yaşında küçük sanırım işallah 20 li yaşların başlangıcında değilsindir.

e madem seviyorsun ilişkini kurtarma yoluna gitsene o zaman. ne bilelim ilerde karşına nasıl biri çıkacak. seni gerçekten seviyorsa sanırım kabul edebilir ama irşey söylemeden evlenmekte adama haksızlık bence.. sonuçta görücü usulu evlenip sıyrılabileceğin bir konu saklanabilecek birşey değil....

Siz kendinize güvenmeyi başaramadığınız sürece adam bu lafı söyleyip durur.
Kazayla nasıl yaşanıyorsa cinsellik anlayamadım ama sevdiğiniz adamla isteyerek beraber olmuşsunuz bunun açıklaması budur.
Kendinizi niye ona mecbur hissediyorsunuz ki ?
Ayrılmak istiyorsanız ayrılın o zaman da görsün,benden ayrılamazsın ne demekmiş.
Beraber olduğunuz diye,sizin hayatınıza tamamen sahip olduğunu zannediyor sanırım sevgiliniz.
Ayaklarınız yere bassın biraz lütfen.
Size bu şekilde bakmasına,davranmasına neden izin veriyorsunuz hala ?
Bu durumu bir hata olarak mı görüyorsunuz bilmiyorum ama kendinize değer verin biraz,yaşadıklarınızın arkasında durun.
Tercihlerinizden dolayı önce siz kendinizi yargılıyor olmalısınız ki,istemediğiniz bu adama boyun eğiyorsunuz.

sevgilim içinde bekaret önemliydi 3 sene aynı evi paylaştık hiçbir zaman cinsellikte ileriye gitmek istemedi.4 cü senedede kazayla oldu diyebilirim.sevgilimin bana yaptıgı şey nasılsa benimsin gözüyle bakıp artık benimle ilgilenmeyi kesmesi.her zaman benden ayrılamazsın diyor.

ayrılamazsın demesi ya da beraber olmuş olmanız sorun değil, sorun seviyor musunuz ve hayatınıı bu insanla geçirmek istiyor musunuz buyrunnnnnnnnn ona göre vermelisiniz kararınızı a.s

boncuk bu şekilde olmayacağını anlayacaktır bence siz biraz daha ciddi bir konuşma yaparsanız, seviyorsunuz madem kestirip atmak yerine çözmeye çalışmak gerekir bence a.s.

Herhangi bir sorunu yoksa.
Benden ayrılamazsın diyor ya size,ona mecbur olduğunuzu düşünüyor.
O yüzden canı nasıl isterse öyle davranıyor.
Yani,biz birlikte olduk o nasıl olsa hep benim yanımda... tarzında davranıyor.
Psikolojik baskı uygulamış sizin üzerinizde.
Madem seviyorsunuz,bu şekilde ben yürütemem diyin.
Bana hakettiğim gibi davran,sevildiğimi hissettir diyin.
Ayrılmak mı istiyorsun diye,ona sormayın mesela.
Bu ilişki böyle devam edecekse bitsin şeklinde net bir tavırla yaklaşın ki,amiyane bir tabir olacak belki ama çantada keklik görmesin sizi.

onun isteklerini sormak yerine
ben bunu bunu istiyorum demen lazim
erkekler biraz duz mantiktir
sunu istiyorum demedikce anlamiyolar malesef
bunu duzeltmezsen malesef bu iliskiye devam edemeyecegim diyin,
agizinizdan bu laf ciksin yani.
sevgilin birlikte olduktan sonra sana sahip cikmis bu guzel bisi ama
seni neyi gibi goruyo onu anlayamadim.
evlenince karisina da mi boyle yapacak mis?

Arkadaşım sen bir aşk yaşamışsın ve bunun arkasında durmalısın. Merak etme artık öyle tabular, illa bakire kız arayan erkekler git gide azalıyor. Ancak yine de benim tavsiyem sevgilini gerçekten sevip sevmediğinden emin olman. Tabiki sen aranızda bir şeyler oldu diye onunla evlenmek zorunda değilsin. Ama biz kadınlar bazen ufacık şeyleri zihnimizde kurgulayıp büyütebiliyoruz. Öncelikle kendinden ve varsa sorunlarınızdan emin ol, sonradan ayrıldığın için pişman olma.

Yeni bir ilişki konusuna gelince hemen öyle bakire değilim denmez tabi. Karşındaki adama göre uygun bir zamanda söylersin, ama adamın seni sen olduğun için sevecek olması en önemlisi

sevgilim içinde bekaret önemliydi 3 sene aynı evi paylaştık hiçbir zaman cinsellikte ileriye gitmek istemedi.4 cü senedede kazayla oldu diyebilirim.sevgilimin bana yaptıgı şey nasılsa benimsin gözüyle bakıp artık benimle ilgilenmeyi kesmesi.her zaman benden ayrılamazsın diyor.

Takındığı tavır yanlış, ama madem kazara olabiliyor böyle şeyler oldu ki siz ayrıldınız ve başkasıyla başladınız evlendiniz neyse... ama eminim kendisi de sizden sonraki (ki olursa böyle bir şey) kişide yine bekaret arayacak kendisi kazara sizinkini bozduğu halde. Çoğu erkek gibi o da bencil, insallah daha hızla azalır bunların türleri. Aranızın düzelmesini dilerim ama olmuyorsa da ölecek haliniz yok..Ama düzeltmek için her şeyi yapın deneyin ki vicdanınız rahat olsun.

sen sevgilinden ayrılmak istiyorsun ama bunu düşünerek mi sürdürüyorsun beraberliğini .
iyi ama zaten iş bitmiştir soğudum diyorsun bence kesinlikle bakire olmamanı bişeylere karar verirken göz önünde bulundurma senin hayatın ve mutluluğun o zardan daha önemli öyle değil mi fisfisfis

Back
X