Biri beni durdursun lütfen?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.154
1.778
333
İstanbul
Bir çoğunuz için dert gibi gelmeyecek biliyorum ama beni ancak benim durumumda olanlar anlar:kızgın::kızgın: İki gün önce diyetisyene başladım ve iki gündür gayet güzel gidiyordu her şey ama bugün canım aşırı derecede yemek yemek istiyor. Ya da tatlı yemek istiyor. Regl dönemimde geliyor iyice tavan oldu tatlı isteğim. Bugün yerim yarın devam ederim diye düşünüyorum ama sonrada olmaz öyle motivasyonunu kaybedersin yapma diyorum sonra da bu kadar sıkma kendini gitme üstüne ye gitsin yarın kaldığın yerden devam edersin diyorum. Hep evde olmaktan can sıkıntısından oluyor bunlar biliyorum ne yapayım kızlar sizce pişman olur muyum acaba yersem ay allah başka dert vermesin gerçekten:kızgın:

Seni çoook iyi anlıyorum .
Deneyimlerime dayanarak söylüyorum. Ben ettim sen etme :)
Başladıysan bırakma, ilerleyen evrelerde küçük kaçamaklar belki olabilir ama şu aşamada yapma derim.
Evden çık, aklın bulandıkça su iç, hatta instagramda başarı hikayelerine bak. Sabırlı ol. Başaracaksın

Son düzenleme:
dieyisyeninizi arayabiliyor musunuz?
bazi diyetisyenler regl doneminde bir iki kare cikolataya izin verebiliyorlar.

Seni çoook iyi anlıyorum .
Deneyimlerime dayanara söylüyorum. Ben ettim sen etme :)
Başladıysan bırakma, ilerleyen evrelerde küçük kaçamaklar belki olabilir ama şu aşamada yapma derim.
Evden çık, aklın bulandıkça su iç, hatta instagramda başarı hikayelerine bak. Sabırlı ol. Başaracaksın

Beni anlayan birisi olunca çok mutlu oluyorum :halay:
Aslında kendimi öyle kandırmaya çalışıyorum kontrole gittiğimde kilo vermişsem ödüllendiririm diyorum ama bakalım sabredeceğim.

Evet kendisi pek katı da değildir ama o iki kare bana yetmez gerisini de yerim diye korkuyorum :halay:o yüzden pek yeltenmiyorum:kızgın:

ay evet maalesef sonu kotu bitebilir.

ben ne yapiyorum biliyor musunuz,

telefon ekranimda super fit bir hatunun fotosu var,
ben de onun gibi olabilirim diyip her gun motivasyon asiliyorum kendime,
ama regl zamani cok tehlikeli,
ona ayri taktik gerekebilir.

ay evet maalesef sonu kotu bitebilir.

ben ne yapiyorum biliyor musunuz,

telefon ekranimda super fit bir hatunun fotosu var,
ben de onun gibi olabilirim diyip her gun motivasyon asiliyorum kendime,
ama regl zamani cok tehlikeli,
ona ayri taktik gerekebilir.

Bende şimdi takip ettiğim beğendiğim spor yapan bazı kadınlar var onları izliyorum ne yapalım :halay:

Benim ekranimda bu var En Büyük KK
original.jpg

Yedikten 5-10 dakika sonra o tat gidecek ağzınızdan ve yediğiniz için pişman olduğunuzla kalacaksınız. O çikolata 1 paket de olsa 10 paket de olsa sonuçta bitecek tadı damaktan gidecek. O yüzden en iyisi hiç yememek ve pişman olmamak 😊 kendimden biliyorum. 5-10 dakikalık ağız tadı için değmez

Bir çoğunuz için dert gibi gelmeyecek biliyorum ama beni ancak benim durumumda olanlar anlar:kızgın::kızgın: İki gün önce diyetisyene başladım ve iki gündür gayet güzel gidiyordu her şey ama bugün canım aşırı derecede yemek yemek istiyor. Ya da tatlı yemek istiyor. Regl dönemimde geliyor iyice tavan oldu tatlı isteğim. Bugün yerim yarın devam ederim diye düşünüyorum ama sonrada olmaz öyle motivasyonunu kaybedersin yapma diyorum sonra da bu kadar sıkma kendini gitme üstüne ye gitsin yarın kaldığın yerden devam edersin diyorum. Hep evde olmaktan can sıkıntısından oluyor bunlar biliyorum ne yapayım kızlar sizce pişman olur muyum acaba yersem ay allah başka dert vermesin gerçekten:kızgın:

Diyetisyenimin bir sözü var. Onu hatırlıyorum. "Tadını zaten bildiğim bir şey için neden hedefimden vazgeçeyim ki?" :KK53: Belki sizi de motive eder.

Son düzenleme:
Yedikten 5-10 dakika sonra o tat gidecek ağzınızdan ve yediğiniz için pişman olduğunuzla kalacaksınız. O çikolata 1 paket de olsa 10 paket de olsa sonuçta bitecek tadı damaktan gidecek. O yüzden en iyisi hiç yememek ve pişman olmamak 😊 kendimden biliyorum. 5-10 dakikalık ağız tadı için değmez

Kendimi biliyorum kesin pişman olurum o yüzden haklısınız devam edeceğim 🙏🏻

Ye kız ye .. Götür .. Ama zayıflayamazsın böyle tabi :)

Bir de spor yapıyor musun ? Aslında spora da gerek yok ben sana günde 1 saat tempolu yürüyüş yazıyorum bak... Yürü günde 1 saat. Hamur işi yeme... Ara da çikolata serbest.. Bak bir ayda 4 kilo vermezsen gel buradayım ;)

Ama sen yok ben çok az yiyeyim ve hızlı kilo vereyim diyorsan, o kiloları hızlı bir şekilde de alırsın ;)

Back
X