- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.311
- 598
- Konu Sahibi agresifkiz
Hic bir yemek fit bir vücut kadar lezzetli değildir diyip gidiyorum :)
Yemeyin.. hepsinin tadını biliyorsunuz.
Yemeyin.. hepsinin tadını biliyorsunuz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ye kız ye .. Götür .. Ama zayıflayamazsın böyle tabi :)
Bir de spor yapıyor musun ? Aslında spora da gerek yok ben sana günde 1 saat tempolu yürüyüş yazıyorum bak... Yürü günde 1 saat. Hamur işi yeme... Ara da çikolata serbest.. Bak bir ayda 4 kilo vermezsen gel buradayım
Ama sen yok ben çok az yiyeyim ve hızlı kilo vereyim diyorsan, o kiloları hızlı bir şekilde de alırsın![]()
Benim ekranimda bu var
![]()
Bir çoğunuz için dert gibi gelmeyecek biliyorum ama beni ancak benim durumumda olanlar anlarİki gün önce diyetisyene başladım ve iki gündür gayet güzel gidiyordu her şey ama bugün canım aşırı derecede yemek yemek istiyor. Ya da tatlı yemek istiyor. Regl dönemimde geliyor iyice tavan oldu tatlı isteğim. Bugün yerim yarın devam ederim diye düşünüyorum ama sonrada olmaz öyle motivasyonunu kaybedersin yapma diyorum sonra da bu kadar sıkma kendini gitme üstüne ye gitsin yarın kaldığın yerden devam edersin diyorum. Hep evde olmaktan can sıkıntısından oluyor bunlar biliyorum ne yapayım kızlar sizce pişman olur muyum acaba yersem ay allah başka dert vermesin gerçekten
![]()
Yedin miBir çoğunuz için dert gibi gelmeyecek biliyorum ama beni ancak benim durumumda olanlar anlarİki gün önce diyetisyene başladım ve iki gündür gayet güzel gidiyordu her şey ama bugün canım aşırı derecede yemek yemek istiyor. Ya da tatlı yemek istiyor. Regl dönemimde geliyor iyice tavan oldu tatlı isteğim. Bugün yerim yarın devam ederim diye düşünüyorum ama sonrada olmaz öyle motivasyonunu kaybedersin yapma diyorum sonra da bu kadar sıkma kendini gitme üstüne ye gitsin yarın kaldığın yerden devam edersin diyorum. Hep evde olmaktan can sıkıntısından oluyor bunlar biliyorum ne yapayım kızlar sizce pişman olur muyum acaba yersem ay allah başka dert vermesin gerçekten
![]()
Konu sahibi diyetisyene gidiyormuş ya hani acaba işi uzmanına mı bıraksak?
Diyetisyen tabak tabak hamur işi yazmamıştır eminim :)
Tekrar kilo alma konusunu da okulda göstermişlerdir bence :)
Ve kesinlikle tatlı isteğini bastıran bi tarif aşağıda;
3 kaşık yulaf ezmesi
200 ml süt
1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
kakao
hepsini pişir ve üstüne yarım muz doğra, ılınınca veya soğuyunca ye..
benim vazgeçilmezim![]()
Konu sahibi diyetisyene gidiyormuş ya hani acaba işi uzmanına mı bıraksak?
Diyetisyen tabak tabak hamur işi yazmamıştır eminim :)
Tekrar kilo alma konusunu da okulda göstermişlerdir bence :)
Diyetisyenler genelde meyveden bizim kaçtığımız kadar kaçmıyorlar, telefon açıp sorsa muhtemelen ye der diyetisyeni.. Ben kaloriye bakmadan çikolatadansa bu tarifi daha sağlıklı buluyorum.Kaloriden pek anlamam da bana bu tarif hele de muzlu hali bitter çikolatadan daha kalorili geldi
İnce çikolatalar var onlardan yese daha az kalori olur
Ben bu durumda küçük misafir çikolatası yerdim renkli kağıtta küre gibi
Hem yedim işte diyorsun nefsin köreliyor hem de az kalorili
Ben yukarıdaki tarifi, haftada bir iki gün kahvaltıda yâda öğlen yemeği niyetine yiyorum, canım tatlı çektiğinde. 15 kiloya yakın verdiğim dönemde de yedim, bir sorun olmadı.Kaloriden pek anlamam da bana bu tarif hele de muzlu hali bitter çikolatadan daha kalorili geldi
İnce çikolatalar var onlardan yese daha az kalori olur
Ben bu durumda küçük misafir çikolatası yerdim renkli kağıtta küre gibi
Hem yedim işte diyorsun nefsin köreliyor hem de az kalorili
Ben 4 yıl önce 10 kg verdim ve almıyorum, çünkü hep tetikteyim, hep dikkat ediyorum.tekrar kilo alma isi nasil rafa kalkiyor ya, ben de bunun tarifini istiyorum
bir yerlerde okudum, vucudun kilo hafizasi var diyordu,
insan bir kere bile kilolu oldu ise hayatinda, vucut onu hatirliyormus ve azicik kacirdiginda bile o bosluklara yerlestiriyormus.
Verdim bir daha da almadim diyenlerden yanit istiyorum lutfen.
Ben 4 yıl önce 10 kg verdim ve almıyorum, çünkü hep tetikteyim, hep dikkat ediyorum.
Kafamda basit bi hesap yapıp anlayamadığım yemekleri yemiyorum. markette alacağım herşeyin içeriğini okuyorum vs.
Aynen ben de her yediğime dikkat ederek kilo almıyorum, dikkat etmezsem hemen şişmeye başlıyorum.siz cok iradeliymissiniz ama,
iste hep oyle tetikte olmak mi gerekiyor,
nefret ediyorum bundan,
benim esim de kilo almak icin spora/doktora gidenlerden,
ama ben her yedigime dikkat edersem ancak fit kalabiliyorum![]()