Biri beni durdursun lütfen?

Ye kız ye .. Götür .. Ama zayıflayamazsın böyle tabi :)

Bir de spor yapıyor musun ? Aslında spora da gerek yok ben sana günde 1 saat tempolu yürüyüş yazıyorum bak... Yürü günde 1 saat. Hamur işi yeme... Ara da çikolata serbest.. Bak bir ayda 4 kilo vermezsen gel buradayım :KK66:

Ama sen yok ben çok az yiyeyim ve hızlı kilo vereyim diyorsan, o kiloları hızlı bir şekilde de alırsın :KK66:

Konu sahibi diyetisyene gidiyormuş ya hani acaba işi uzmanına mı bıraksak?
Diyetisyen tabak tabak hamur işi yazmamıştır eminim :)
Tekrar kilo alma konusunu da okulda göstermişlerdir bence :)

Regl zamanimda effetmiyorum, cünkü tam bir yirtici hayvana dönüsüyorum
Tabi düzenli yürüyüsümü , mekigimi cekiyorum salatami da yiyorum
Fazla kilom kalmiyor bu sayede
Eger ben bunlari bile zor yapiyorum iradesizsim diyorsan hic o topa girme, yanasma derim
O istek iki gün icinde kaybolur
Sonrasi kolay
Meyve ye onun yerine

Benim ekranimda bu var En Büyük KK
original.jpg

Off anam babam, o nasil bir göbektir
Tövbeler olsun yedigim tatlilara
Demek tokat dedigin böyle oluyormus

Bir çoğunuz için dert gibi gelmeyecek biliyorum ama beni ancak benim durumumda olanlar anlar:kızgın::kızgın: İki gün önce diyetisyene başladım ve iki gündür gayet güzel gidiyordu her şey ama bugün canım aşırı derecede yemek yemek istiyor. Ya da tatlı yemek istiyor. Regl dönemimde geliyor iyice tavan oldu tatlı isteğim. Bugün yerim yarın devam ederim diye düşünüyorum ama sonrada olmaz öyle motivasyonunu kaybedersin yapma diyorum sonra da bu kadar sıkma kendini gitme üstüne ye gitsin yarın kaldığın yerden devam edersin diyorum. Hep evde olmaktan can sıkıntısından oluyor bunlar biliyorum ne yapayım kızlar sizce pişman olur muyum acaba yersem ay allah başka dert vermesin gerçekten:kızgın:

Hurma yiyin. Bende öyleydim artık her ara ogunumde iki üç hurma yiyorum başlarda sevmiyordum şimdi alıştım kesinlikle deneyin

Bir çoğunuz için dert gibi gelmeyecek biliyorum ama beni ancak benim durumumda olanlar anlar:kızgın::kızgın: İki gün önce diyetisyene başladım ve iki gündür gayet güzel gidiyordu her şey ama bugün canım aşırı derecede yemek yemek istiyor. Ya da tatlı yemek istiyor. Regl dönemimde geliyor iyice tavan oldu tatlı isteğim. Bugün yerim yarın devam ederim diye düşünüyorum ama sonrada olmaz öyle motivasyonunu kaybedersin yapma diyorum sonra da bu kadar sıkma kendini gitme üstüne ye gitsin yarın kaldığın yerden devam edersin diyorum. Hep evde olmaktan can sıkıntısından oluyor bunlar biliyorum ne yapayım kızlar sizce pişman olur muyum acaba yersem ay allah başka dert vermesin gerçekten:kızgın:
Yedin mi 😂
Akacak kan damarda durmaz bacım.
Ben yiyişime gem vuramadım, sonucu sporda harekette buldum.
Günde 20 km bisiklet kullanıyorum , şuan burger king de sıra bekliyorum 🙈
Bigün çok yiyosam 3 gün az yiyorum , ama diyette değilim kilomdan memnunum. Almamaya çalışıyorum. Keşke diyete adetten sonraki hafta başlasaydın o hafta insanın gözü tok oluyor, bi haftada da insanın bünyesi alışıyor, bu kadar zorlanmıyor.

Haklısın, lakin nedense diyetisyene giden herkes de başarılı olamıyor ;)

Diyetisyen, okulunu okumuş olabilir ancak bizim de tecrübemiz var yani.. Hem benim tavsiyeler de uygulanmış ve sonuç alınmış uygulamalar.. Hem de bedava :D

Kendi bilir tabi..

Ve kesinlikle tatlı isteğini bastıran bi tarif aşağıda;

3 kaşık yulaf ezmesi
200 ml süt
1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
kakao

hepsini pişir ve üstüne yarım muz doğra, ılınınca veya soğuyunca ye..

benim vazgeçilmezim :KK37:

Kaloriden pek anlamam da bana bu tarif hele de muzlu hali bitter çikolatadan daha kalorili geldi

İnce çikolatalar var onlardan yese daha az kalori olur

Ben bu durumda küçük misafir çikolatası yerdim renkli kağıtta küre gibi

Hem yedim işte diyorsun nefsin köreliyor hem de az kalorili

tekrar kilo alma isi nasil rafa kalkiyor ya, ben de bunun tarifini istiyorum :bicak:

bir yerlerde okudum, vucudun kilo hafizasi var diyordu,
insan bir kere bile kilolu oldu ise hayatinda, vucut onu hatirliyormus ve azicik kacirdiginda bile o bosluklara yerlestiriyormus.

Verdim bir daha da almadim diyenlerden yanit istiyorum lutfen.

Canım çok tatlı istediğinde, hurmanın içine kendi yaptığım fıstık ezmesini sürüp yiyorum bir yada 2 tane, tüm tatlı istediğime yetiyor. Deneyin 😆

Kaloriden pek anlamam da bana bu tarif hele de muzlu hali bitter çikolatadan daha kalorili geldi

Diyetisyenler genelde meyveden bizim kaçtığımız kadar kaçmıyorlar, telefon açıp sorsa muhtemelen ye der diyetisyeni.. Ben kaloriye bakmadan çikolatadansa bu tarifi daha sağlıklı buluyorum.
Herkesin diyete ya da sağlıklı beslenmeye bakış açısı farklı.

Ben yukarıdaki tarifi, haftada bir iki gün kahvaltıda yâda öğlen yemeği niyetine yiyorum, canım tatlı çektiğinde. 15 kiloya yakın verdiğim dönemde de yedim, bir sorun olmadı.

tekrar kilo alma isi nasil rafa kalkiyor ya, ben de bunun tarifini istiyorum :bicak:

bir yerlerde okudum, vucudun kilo hafizasi var diyordu,
insan bir kere bile kilolu oldu ise hayatinda, vucut onu hatirliyormus ve azicik kacirdiginda bile o bosluklara yerlestiriyormus.

Verdim bir daha da almadim diyenlerden yanit istiyorum lutfen.
Ben 4 yıl önce 10 kg verdim ve almıyorum, çünkü hep tetikteyim, hep dikkat ediyorum.
Kafamda basit bi hesap yapıp anlayamadığım yemekleri yemiyorum. markette alacağım herşeyin içeriğini okuyorum vs.

Ben 4 yıl önce 10 kg verdim ve almıyorum, çünkü hep tetikteyim, hep dikkat ediyorum.
Kafamda basit bi hesap yapıp anlayamadığım yemekleri yemiyorum. markette alacağım herşeyin içeriğini okuyorum vs.

siz cok iradeliymissiniz ama,
iste hep oyle tetikte olmak mi gerekiyor,
nefret ediyorum bundan,
benim esim de kilo almak icin spora/doktora gidenlerden,
ama ben her yedigime dikkat edersem ancak fit kalabiliyorum :kızgın:

1 cay kasigi pekmez icin
yada tarcinli su süt icin
tatli sakiz cigneyin bunlar kesmez derseniz
1 kucuk kare bitter cikolata yiyin

Güzel bi kek tarifi Sema Özpekmezci'den;

🌸 2 yumurta
🌸 1⁄2 çb – 9 yk zeytinyağı
🌸 80 gr - 6 yk dut unu (kuru dutu rondodan çekerek de elde edebilirsiniz) benimki @naturelkapowders
🌸 5 yk sıcak su
🌸 2 yk kakao @superfood_naturiga
🌸 40 gr - 2 tepeleme yk badem unu, (bademleri rondodan çekerek de elde edebilirsiniz.) benimki @kocamaar
🌸 15 gr - 1 yk hindistancevizi unu @naturelkapowders
🌸 1/2 çk karbonat veya kabartma tozu
Dut ununu veya rondodan çekilmiş kuru dutu bir kasede sıcak su ile ıslatıyoruz. Böyle daha homojen oluyor.
2 yumurtayı çırpıyoruz. Dut püresini ve diğer sıvı malzemeleri ekliyoruz. İyice karıştırıyoruz. Sonra da katı malzemeleri ekliyoruz. Karıştırıyoruz. 15 cm civarı kek kalıbına koyuyoruz ya da muffin kaplarına döküyoruz. 160 derecede 30-35 dkda hazır.
Bir muz ve 1 yk kakaoyu rondodan geçirerek krema elde edip, üstünü süsleyip pasta gibi de yapabilirsiniz.
1571915505413.webp

siz cok iradeliymissiniz ama,
iste hep oyle tetikte olmak mi gerekiyor,
nefret ediyorum bundan,
benim esim de kilo almak icin spora/doktora gidenlerden,
ama ben her yedigime dikkat edersem ancak fit kalabiliyorum :kızgın:
Aynen ben de her yediğime dikkat ederek kilo almıyorum, dikkat etmezsem hemen şişmeye başlıyorum.
Özellikle korumaya çalışmak 30 yaşından çok zorlaştı.

Hurmanız var mııııııı? :KK39: Tatlı isteğinizi kesemiyorsanız 2-3 tane hurma yiyin :cool:

Kakaolu puding yap ev yapımı
2 kare çikolata hemen bitiyor yetmiyor
Puding gözünü de doyurur tatlı isteğini de alır

Back
X