Biri beni durdursun.

minekosan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2015
5.452
5.309
198
Artık yıldım kendimden. Ben hicbir zaman akıllanmayacak miyim? Yani illa başımda bildiğin halis muhlis, eli sopalı çoban mı lazım beni durdurmak için. Şu zamana kadar istedigimı aldım hayattan. Hayır ben anlamiyorum birileri var kafamda ve bunun için kendimi yapamam dediğim şeyleri yaptım. Nedir? Dişlerim. Hayatta benı öldürün ama o dış hekimin koltuğuna oturtmayin. Ama ben naptim oturdum. Yurtdışı eğitim bilmem ne.
Ama farkında olmadan bir taksiciye yürüdüm resmen. Hayır zaten herkesten kaçıyorum. Aklımda birileri var zaten. Şu an kendimi o kadar denetimsiz sağı solu belli olmayan biri olarak goruyorum ki herkese mavi boncuk dağıtıyor gibi hissediyorum. Adama bi tc mi vermediğim kaldı. Allahım.
Kızlar buraya içimi dökmek için yazdım şimdiden gözlerinize sağlık

dislerinle yapamamanin bi alakasi yok ben 30 yasima kadar o koltuga oturmam allahim beni dislerimle sinama diye dua ediyordum birinde 2 saatlik bir agri oldu aglaya aglaya nobetci dismi yokmu diye bagiriyodum bunun ic sesinle bi alakasi yok yani
cokmu yanlizsin arkadasin falan yokmu taksiciye yurumeyi falan ekşın olarak algilamissin. ayrica bir insan taksiciyle neden bukadar gereksiz muhabbete girerde bi tc sini vermedigi kalir onada bi anlam veremedim

Yani dişçi koltuğuna oturmayıp deyipte oturmak çok ilginç olmayacak bir durum değil.Çoğu şeyi yapmayız deriz,yapabiliriz de.Bu arada yaş kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…