- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
Ben hiçbir şey anlayamadım desemArtık yıldım kendimden. Ben hicbir zaman akıllanmayacak miyim? Yani illa başımda bildiğin halis muhlis, eli sopalı çoban mı lazım beni durdurmak için. Şu zamana kadar istedigimı aldım hayattan. Hayır ben anlamiyorum birileri var kafamda ve bunun için kendimi yapamam dediğim şeyleri yaptım. Nedir? Dişlerim. Hayatta benı öldürün ama o dış hekimin koltuğuna oturtmayin. Ama ben naptim oturdum. Yurtdışı eğitim bilmem ne.
Ama farkında olmadan bir taksiciye yürüdüm resmen. Hayır zaten herkesten kaçıyorum. Aklımda birileri var zaten. Şu an kendimi o kadar denetimsiz sağı solu belli olmayan biri olarak goruyorum ki herkese mavi boncuk dağıtıyor gibi hissediyorum. Adama bi tc mi vermediğim kaldı. Allahım.
Kızlar buraya içimi dökmek için yazdım şimdiden gözlerinize sağlık
Sen acıklayıcı konu yazma sonra yorumlar gereksiz olsun ilgincsinMune konuyu kapatabilir misin?Gereksiz yorumlar yapılıyor
Suçlu birde biz mi olduk pes yahuuuuMune konuyu kapatabilir misin?Gereksiz yorumlar yapılıyor
:)Suçlu birde biz mi olduk pes yahuuuu
insanlara akıl sır ermiyor , milletin alay konusu olcağına direk cevap ver de anlasın millet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?