- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
- Konu Sahibi Dishy_____
-
Şişte ablamm Nie bitaraf şiş dier traf az şiş . simetrik diyil şiş olsa bile... Müzk dinlym dün allaah dedm ağldm aynaya bkrken annem diyo kafanmı güzel ne duygusala bağladın anne yamuk olck dedm... güldü.. daha dedi yüzünün şişi inmemiş burnuna yanıyosun yanii. dio ama inmicek gibi taş gbi çünkü.. kemk sanki ya
Waayy be ne abıler war benımkıde gıtmıstek butun arızalarını yaptırtsaydın dıyo :)
merhaba bende 1.5 ay once burun amelıyatı oldum alcılarım cıktıgı gun buyuk bır hayal kırıklıgı yasadım sankı doktor burnumun uzerınde kemerı almayı unutmus gıbı bır goruntu vardı bana bu goruntuyu onemseme en az 3 aya ıhtıyacın var dedı ve masaj yapmamı onerdı duzenlı masaj yaptım su an ordakı sıslık dagılıyor ve burnumun seklı her gecen gun degısıyor olumlu yonde benımde burun delıklerım arasında anormal fark fardı o farkta zaman ıcınde ınıyor .Sanırım atılan dıkıslerle alakalı bır tarafımda daha fazla dıkıs oldugu ıcın o bolum daha sıs bu yuzdende sankı dıger delıkten daha kucukmus gıbı gorunuyor.Su an o farkta kalmadı gıbı bırsey o yuzden fazla takma kafana her gecen gun degısecek cunkı.
Teselliyi unuttumay pardon buyrunnnnnnnnn ilk şunu diyim burda bir sürü arkadaşın konu başlıklari hep böğle idi biliyorsundur.Çok şiş yada bi tarafi şöyle diye ama sonra hepsi cillop gibi cıktılar suan cefasini cekiyorsun ama sefasi yakindir . azcik dayaniver gari düzelcek burnunda yumurta kırdığım
canım senin sorunun nedir tam anlayamadım ama bnm burnumda sol çaprazdan baktığımda veya foto çektiğimde resmen yamuk ve ucu düşük görünüyordu ilk baştan beri şişliklerim iyicede indikten sonra iyice sorunlar ortyaya çıktı ve revizton olmak mzorunda kaldım 3 ay oldu olalı 6 ay bi geçsin bakalım nasıl olacak şuan önden beğenmiyorum :S
ama umarım seninki düzelir tatlım çok geçmiş olsun
tosycim hepmi şişti yoksa sonradan mı şişti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?