Biri beni teselli etsinnnnn .(:

dishy__ yavrum sakin ol bi sen...daha dün bir bugun iki , hem öyle ameliyat olanlarin cogu farkli diyor sonra düzeliyor

benimde 20 gün oldu bugün ameliyat sonrası. burnumun üstü kemikli kısım ve kenarındaki şişlikler bayağı geçti ama burun ucum hala kocaman ve pinokyo gibi uzun oldu. böyle kalacak diye ben de çok korkuyorum. hem sert hem ucu yuvarlak hem de uzun bir burnum var şu anda. bu da mı geçicek mi dersiniz.

Canim merak etme ayni sorunlar bende de var, alci cikar cikmaz farketmistim, burnumun bir tarafi hafiif yukari cekiyor, bu yuzden burun deliginin biri sanki buyuk gibi gorunuyor, burnumun ustunde kavis hic yok denecek kadar az, doktor bana da aynen duzelecek sisliklerden dedi, insallah dedigi gibi olur. bende surekli aynaya bakiyorum bazen sinir oluyorum, insallah duzelir uzulme, sabredecegiz canim.

canim bence büyütme okadar, daha cok yeni düzeelir elbette öle kalmaz. gerci ben daha ameliyat olmadm onun icin fazla bisy diyemiyorum ama olanlardan biliyorum sislikler ve burnun bi tarafi kücük bi tarafi büyük diyorsun. bence normal sisliklerin inmediki daha ciksin burnunun güzelligi ortaya sabret canm düzelcektir.

canım senin sorunun nedir tam anlayamadım ama bnm burnumda sol çaprazdan baktığımda veya foto çektiğimde resmen yamuk ve ucu düşük görünüyordu ilk baştan beri şişliklerim iyicede indikten sonra iyice sorunlar ortyaya çıktı ve revizton olmak mzorunda kaldım 3 ay oldu olalı 6 ay bi geçsin bakalım nasıl olacak şuan önden beğenmiyorum :S
ama umarım seninki düzelir tatlım çok geçmiş olsun

ya su ilk 10 15 günü koymayin bakarken icim bi garip oluyor . sanki benimde canim aciyor gibi yada sanki siz şuan o fotolarda dayanilmaz ağrilar cekiyormussunuz gibi bi ürperiyorum kötü oluyorum ((
:a015:

Teselliyi unuttum ay pardon buyrunnnnnnnnn ilk şunu diyim burda bir sürü arkadaşın konu başlıklari hep böğle idi biliyorsundur.Çok şiş yada bi tarafi şöyle diye ama sonra hepsi cillop gibi cıktılar suan cefasini cekiyorsun ama sefasi yakindir . azcik dayaniver gari düzelcek burnunda yumurta kırdığım

merhaba bende 1.5 ay once burun amelıyatı oldum alcılarım cıktıgı gun buyuk bır hayal kırıklıgı yasadım sankı doktor burnumun uzerınde kemerı almayı unutmus gıbı bır goruntu vardı bana bu goruntuyu onemseme en az 3 aya ıhtıyacın var dedı ve masaj yapmamı onerdı duzenlı masaj yaptım su an ordakı sıslık dagılıyor ve burnumun seklı her gecen gun degısıyor olumlu yonde benımde burun delıklerım arasında anormal fark fardı o farkta zaman ıcınde ınıyor .Sanırım atılan dıkıslerle alakalı bır tarafımda daha fazla dıkıs oldugu ıcın o bolum daha sıs bu yuzdende sankı dıger delıkten daha kucukmus gıbı gorunuyor.Su an o farkta kalmadı gıbı bırsey o yuzden fazla takma kafana her gecen gun degısecek cunkı.

masaj olayını biri bana anlatsın lütfen ne sıklıkla yapılmalı ffalan doktor bana bişe demedi o konuda

Ay koptum mesajına yumurta kırdığım ehe teşekkürler tesellin için.. hepinizz bni mutlu ediyosunuz

Teşekkür ederim ... şişi inince dha kötü olursa mahvolurum wala.... .inş düzelicem. sizede geçmş olsun.. inş dildiinibi durur ucu neden hoşuna gitmedi inik mi duruyo ..[/B]

Kendısı baslı basına bır arıza ama neyseee :)

Canım yaa off benımkıde yamuk gorunuyo ne zaman bu sıslıkler ıncekte burnumuz duzelecek acaba

ınş Çook Güsel olcaz.. Ben şişliklern inceğini inince düzeliceğne gönülden inanıyorum ..bant taktımı doktotr alçını çıkarınca bnde bant war.. çıkarma dedi ..

Heheh bendede bant war suan :) carsamba bıdaha gıtcemde bantı cıkarınca sısıyo galıba yaa

Bi sır veriyim ben bandı ewde kaldırdım o şişliğe bakıp tekrar ypştrdm sıkı sıkı...aynı şeklde duruyo.......

Hhaha ben dokunmaya tırsıyorum kızlar soyledı acta bı bakalım dıyede acmadım walla korkuyorum bısı olur dıye :) eee nasıl gorunuyodu

kızlaar hiç endişe etmeyin.yani benim burnum da indiyse hepinizin ki iner allahın izniyle.benim bugün 52.günüm.kontrolüm vardı bugün doktor hala ödemlerin var dedi ama bu hiçbişekilde belli olmuyo.belli olan şişlikler ve yamukluklar benim de çok uzun süre sonra indi.
ben ilk alçı çıkarıldığı hafta bunalıma girdim.ölmek istedim diyebilirim.bu foruma bakıyodum herkesin 2.hafta da süper fotoları vardı ben iyice bunalıma girmiştim.ama şuan mutluyum.canınızı hiç sıkmayın geçecek...

Canım benim 18.günüm bugün .
Şişliği görsen korkarsın :)
Sol taraftan başka birine benziyorum , sağ taraftan başka :)
Önden bambaşka :)

Ödem fazla bende , ama zamana ihtiyac var . Masaj yapıyorum ama hala kemik acıyor benim .
Ödem giderici bir krem duydum . Onu edinicem bugün .
Faydasını görürüm inş.

Sıkıntı yaratma hiç , geçeçecek sabır canım.

tosycim hepmi şişti yoksa sonradan mı şişti?

Hep şişti canım . Ameliyattan sonra sadece hastanede kaldığım gece buz koydum . Eve gelince sıkıldım attım . Bir de yapı ile de ilgili dedi doktorum. Cildim hassas , derim ince ve ameliyatım zordu . Kıkırdak ciddi dağılmıştı . Gözümü açamayacak kadar şiştim .

Şu anda ödem var burnumun sol tarafı çok şiş. Gözümün ucuna kadar nerdeyse sertlik var . Ucu da kocaman . Kesik yapıldığı yerde öyle şiş. Ben dokunamıyorum hala nerdeyse burnuma , içim bir tuhaf oluyor :S

Dikiş yerlerimde acıyor daha ..
Daha bir ay bile olmadı diye , avutuyorum kendimi.
Ben inersem herkes iner bence .

endişelenme.ben de çok hassasmışım ameliyat sonrası anladım bunu.çok geç iyileştim.elimin morluğu bile neredeyse 25 günde geçti.çok yavaş yavaş ilerliyor.düşünsene 6 ayda inecek tamamı.ama 1 ay sonunda sen artık pek de bi şişlik olduğunu düşünmeyeceksin.
benim de burnum çok sert,dediğin gibi ucu da dahil.55gün olmasına rağmen hala sert.bu ödemli olduğunun bir göstergesiymiş.hissiyat da hala tam değil mesela.problem sende değil yani.
rahat ol.allaha emanet ol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…