Siz ondan uzaklasinca kiymetinizi anlamistir erkekler hep boyle kacani kovalamak istiyorlar kovaladiklari elinde olunca da kiymet bilmiyorlar ondan kacmaniz soğuk durmaniz onun hoşuna gitmiştir eğer sadakatinizi sarsacak bisey yaptiysa bayanların daha iyi yardimci olması için konuyu daha acmaniz gerektiğini düşünüyorum yinede sizin fikriniz
Tek cevap KAÇAN KOVALANIR
Hep elinin altında zannetttiğinin uzaklaştığını görünce kıymetinizi anlamıştır bence
aynen kaçan kovalanır.ama ya bi süre sonra oda bıkar başka taraflara yönelirse bu daha kötü olur.
adama karşı öle bir güvensizliğim varki, inan acaba diyorum başkalarına ilgisi olmadığına inandırmak içinmi bu kadar yanaşıyor diyorum, iyice paranoyaklaştım ona inanmıyorum, hastalık derecesine geldi benimkide onu görmeye tahamülüm yok. oysa aşk böceği buda beni iyice sinir ediyor bendeki aşkı yok et sonra üzerine tüy diker gibi hep istediğim adam oluver daha önce nerdeydi acaba aklı fikri, kaçan kovalanırmış yauv biz bu heriflerle ömür boyu kedi fare oyunumu oynayacaz,
malesef konuyu çok açmak istemiyorum, sadece bunu söyleyebiliyorum bir yakınıma fazla ilgi göstermiş oda rahatsız olmuş bu durumdan , ortada kesin birşey yok, ama böyle birşeyin şüphesi bile insanı sarsıyor daha fazlada ayrıntıya girmek isteyemiyorum, art niyetsiz olduğunu söylüyor ama şüphe hep içimde, o yüzden buz gibiyim durmadan beni telkin, hatta tehtit ediyor boşarım yada aldatırım diye anlamıyor umursamama durumundayım çok soğudum çok zamanında benden az ilgi göstermesi şimdide ona güvenememek onu bende bitiriyor.
malesef konuyu çok açmak istemiyorum, sadece bunu söyleyebiliyorum bir yakınıma fazla ilgi göstermiş oda rahatsız olmuş bu durumdan , ortada kesin birşey yok, ama böyle birşeyin şüphesi bile insanı sarsıyor daha fazlada ayrıntıya girmek isteyemiyorum, art niyetsiz olduğunu söylüyor ama şüphe hep içimde, o yüzden buz gibiyim durmadan beni telkin, hatta tehtit ediyor boşarım yada aldatırım diye anlamıyor umursamama durumundayım çok soğudum çok zamanında benden az ilgi göstermesi şimdide ona güvenememek onu bende bitiriyor.
Açıkcası sizin anlatmadığınız şeyleri bilemeyiz siz de eşinizin yaptığından emin misimiz bilmiyorum emin değilseniz bir de şu yönden bakın siz anne oluyorsanız bu adam da baba oluyor artk üç candan sorumlu oluyor her halini hareketini örnek alacak bir birey geliyor eve belki bu tarz şeyler ruh halini etkilemiştir ve sizimde ilgisizliğiniz bi şeyleri anlamasını sağlamıştır.aman diyim şüphe insanı delirtir oturum konuşun olmadı
merhabalar, benim sıkıntım kocam, konuyu kısaca şöyle anlatayım, ben yaklaşık 10 yıllık evli bir bayanım 7 aylık bir bebeğim var,
eşimle 10 yıllık evlilğimiz boyunca ilk bir seneyi saymazsak, ve son 3 yıllı, hep ben ona karşı daha iligili alakalıydım,
kendisini ağırdan satan sanki yeni gelin gibi nazlanan hep oydu, tabi beni sevdiğni gösterirdi ama hep benden biraz daha az, bu her konuda özel yaşantımızda da böyleydi, son üç senedir özellikle benim hamilelikte ondan bebek için uzaklaşmamdan temkinli olmamdan sonra bu değişmeye başladı,
bu konu benim için rahatsız edici boyutta değildi bende doğum olsun, bende ona karşı sevgimi ilgimi yakınlığımı gösteririm derdim, derdimde benim lausalık dönemimde, bunun beni çok rahatsız eden bir durumu oldu (bunu burda paylaşmak istemiyorum)
sadece onun sadakatine yönelik güvenim sarsıldı, midem bulandı birkere artık şimdi ondan uzaklaştım adam masumda olsa benim içim bulandıya olmuyor artık,
neyse bu uzaklaşmam eşimde ilk günlerimizdeki gibi ilgi alaka istemesine dönüştü,
bense yani nasıl söyleyeyim sakın kızıp eleştirmeyin böle dedim diye ama haklı sebeplerim var inanın, beni bu kadar derinden sarstığı için adamı boğazlıyasım var, fazla yaklaşmasın hayat böle devam etsin havasındayım en azından daha az yakın dursa biraz daha rahatlıycam öbür türlü ne oldu bu adama anlamıyorum
normalde gözünün içine bakardım eskiden, adam açıkça sölemezdi ama sıkıldığı her halinden belliydi,
şimdi benim soğukluğum onu yeni evliymişiz gibi tutkulu yaptı anlamıyorum neden
adamın derdi ne biri bana söylesin.
fazlasıyla sinirime dokunuyor artık.
Tek cevap KAÇAN KOVALANIR
Hep elinin altında zannetttiğinin uzaklaştığını görünce kıymetinizi anlamıştır bence
tamamda biraz da benim açımdan düşünün,Anlamıyor demişsiniz ama bence siz anlamıyorsunuz. Bu evliliği yürütmek istiyor musunuz? İstiyorsanız sizce eşler arasında belli bir yakınlık olmadan evlilik yürür mü? En azından onun daha az sevgi gösterdiği dönemdeki kadar bir yakınlığınız var mı? Yoksa hiç mi içiniz almıyor ona yakın olmaya.
Yakınlıktan kasıt sevişmek mi? Cinsellik olmadan ben bir erkeğin durabileceğini zannetmiyorum. O yüzden aldatılmak istemiyorsanız ve bu evlilik sürsün istiyorsanız bir aile terapistine gidin. Hiç şu aklınıza geldi mi? Belki de durumun aslı astarı yok ve eşinize iftira atıldı ya da tamamen yanlış anlama. O zaman ne kadar haksızlık ettiğinizi düşündünüz mü?
Ben eşinizle yakın olun, ilgi gösterin demiyorum asla. Bu tamamen size kalmış bir şey. Ama eşiniz bu durumda aldatırsa ya da boşanmak isterse ona bir şey söylemeyemezsiniz diyorum. Çünkü düzelme umudu bile vermiyorsunuz. O yüzden ne istediğinize bence karar verin ve ister siz ayrılın ister aile terapisine gidin.
Eşin anladığım kadarıyla biraz fazla laubali olmuş düşüncesiz davranmıştır muhakkak neden böyle düşündüm hemen açıklayayım yakınınız eşinizin hareketinden rahatsız olmuş demekki eşinizin öyle davranmasını gerektirecek bir davranışta bulunmamış eşiniz de durduk yere sizin tanıdığınız birine art niyet besleyecek kadar aklı zayıf değildir hiçbir erkek değildir hele ki evli biri... Muhtemelen o günkü ruh hali düşüncesiz davranmasına sebep olmuştur her insanın boş bulunduğu düşüncesiz davrandığı anlar vardır. Içinize düşen şüpheyi yok etmeye çalışın lütfen çünkü onu şeytan vesveselerle büyütür o en çok karı koca arasını bozmaktan hoşlanır. Inşallah kendimi doğru şekilde anlatabilmişimdir...
tamamda biraz da benim açımdan düşünün,
haklıysa bile kendini o konuma kendi aptal davranışları getirdi,
bende biraz toparlanmak istiyorum mesafe istiyorum açıkçası, boşanmayı düşünmedim değil ama hiç bir güvencem yok onada dedim ağzını aradım dediği seni zor durumda bırakmam hani güvenceni sağlıyacak duruma geleyim seni boşarım, artık gerçeğe dönüşürse onu boşayan kadına verdiği bu sözü ne kadar tutar bilmem belki oda o sırada benim niyetimi anlamaya çalıştı,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?